Posted June 2, 200915 yr Składam wniosek i prośbę o założenie działu w dziale xbox 360 -> Mass Effect. Mamy dział Gaiden'a a gra o przygodach Sheparda rozpala nie mniejszą wyobraźnię i posiada takie tabuny rozważań fabularnych i growych, że można o niej gadać godzinami. Dziękuję
June 5, 200915 yr Nie potrzeba kolejnego poddziału, wystarczy temat czy dwa w dziale Xbox 360. Dziękuję.
June 5, 200915 yr Potrzeba. Nie pitol raven Naprawdę świetny pomysł Zer. W dziale Sony jest klasyk MGS, jest Killzonowy dział bo ludzie zachłysnęli się dwójką więc i dział powstał, a ma nie być działu o najbardziej rozbudowanym ekskluzywnym erpegu w dziale Xboxowym? No ja ciebie proszę. Nie interesuję mnie, że zgredzi przeważnie leją na RPGi. Interesuje mnie fakt, że ME ma obecnie tak wielu fanów jego uniwersum, że dział z pewnością nie byłby martwy. Wystarczy spojrzeć na fakt, e temat o tej grze nadal żyje pomimo prawie dwóch lat na karku. Edited June 5, 200915 yr by Gooralesko
June 5, 200915 yr Author I nie chodzi tylko o faq i walkthrough, ale rozmowy o fabule, uniwersum, rasach, ksiazkach itd.
June 5, 200915 yr Dokładnie tak. Przez te wszystkie miesiące od premiery, po skończeniu Mass Effect z 5 razy, po przeczytaniu leksykonu wdłuż i wszerz oraz doczytaniu reszty w zasobach intenetu śmiem twierdzić, że jest o czym rozmawiać. Dyskusje w takim subforum byłyby zapewne niezwykle interesujące. Edited June 5, 200915 yr by Gooralesko
June 7, 200915 yr ME to brand wokol ktorego wyrosla juz jakas spolecznosc i stuff jak napisal Zeratul, ja takze bym sie sklanial ku powstaniu tego dzialu, niech se ME freaki pisza ;]
June 8, 200915 yr Nie ma sensu, zaluzcie sobie grupowca. Jak bedzie super popularny przeniesie sie go do MS.
June 8, 200915 yr Dla mnie świetny pomysł. Choć sam nie jestem jakimś przeogromnym fanem, to Mass Effect jest zdecydowanie jedną z najlepszych gier na Xkloca, której jak najbardziej należy się poddział. Edited June 8, 200915 yr by miki77
June 8, 200915 yr Author Nie ma sensu, zaluzcie sobie grupowca. Jak bedzie super popularny przeniesie sie go do MS. to nam zaloz... grzecznie prosze
June 8, 200915 yr Za pozno zalozylem. Jak bedzie zainteresowanie sie przeniesie, jak nie skasuje. Zeratul powinienes moc wszystko tam zrobic. Grigori nastepnym razem ustalaj wewnetrznie decyzje
June 8, 200915 yr Author dziekowac edit... gdzie jest ten grupowiec Edited June 8, 200915 yr by Zeratul