agst 131 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Premiera w USA 25 maja: http://www.ps3site.pl/modnation-racers-odatowany/39704/ okładka: Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Daniel Olbrychski i Piotr Fronczewski oddają głosy na ModNation Racers http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7745651,Informacja_prasowa__Daniel_Olbrychski_i_Piotr_Fronczewski.html Premiera gry w europie 17 maja http://www.ps3site.pl/modnation-racers-u-nas-najszybciej/42615/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 IGN 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Coś musieli popoprawiać od czasu bety, że gra dostała 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nowy film ModNations Racers z zamieszczonym trybem dla pojedynczego gracza. (gameplay + animowane scenki wraz z dialogami) http://www.youtube.com/watch?v=grZB2-S-xQM&feature=player_embedded Premiera gry już 19 Maja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Gierka bedzie tylko pudelkowa, czy tez na PSN do sciagniecia? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Gierka bedzie tylko pudelkowa, czy tez na PSN do sciagniecia? Póki co tylko pudełkowa i chyba tak zostanie. A tak BTW, to niektóre sklepy już ją sprzedają podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 grał juz ktos? ciekawi mnie czy wyszedl juz ten pacz , mający znacznie skrocic czasy wgrywania sie. podobno mial wyjsc w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Kevin Butler vs Jack Tretton http://www.ps3site.pl/kevin-butler-vs-jack-tretton/46026/ Nowa reklamówka gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jestem zachwycony demem. Tego oczekiwałem kolorowa grafa, walka na trasie, skuteczne power upy. Choć cześciowo luka po CTR załatana !!! DO tego kreacja ! Zarówno ludków, jak i kartów prosta i szybka. A tworzenie tras to majstersztyk. W 5 minut stworzyłem fajną, ładną i sensowną trasę. Szkoda, ze w demie własne twory mozna tylko Test Driveować. Gra wskakuje na listę Must Have - dzięki demku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 czy dobrze widze że w demie nie da sie jechać własnym ludzikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Widocznie nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ktoś ma i gra? Jakieś opinie o pełnym produkcie? Jak loadingi i co z tym online? BTW: Dostałem kod na Sackboy'a do tej gry od Sony na maila - ktoś miał podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ja też dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 OK, pograłem troszkę i tak... gra ogólnie fajna, wciągnęła mnie. Klaty na sekunde lepsze niż w beta, jest płynnie. Kolorowo i prosto. Sam Single prayer ok, prosty jesli chce się zaliczyć, trudny jeśli chce się zaliczyć wszystko. Mam wrażenie że jest podobnie jak w Mtorstrom tzn konsola troszke oszukuje, przeciwnik pojawia się znikąd, ostatnio męczyłem się nad wyścigime 1vs1 i za ntym razem byłem przed metą daleko w przodzie aż tu nagle nie wiadomo skąd cała zgraja (podczas walk 1vs1 przeciwnik ma pomocników) wraz zemną znalazła się na mecie w jedne sekundzie tzn wszyscy zmieściliśmy się w jednej sekundzie a rywal miał czas dokładnie taki sam jak ja, nawet setnej sukundy róznicy (ja wygrałem). Największą wadą są loadingi ( i to po patchu - nawet nie chce myśleć co było przed) ... ale długie wczytywanie jest przeważnie podczas singla bo w online jak tylko załaduje się ModSpot to juz reszta elegancko działa, każdy element ładuje sie dość szybko , wyścigi online znajduje bardzo szybko, w lobby ściąga mape szybko no i ładuje sie wyścig szybko wiec jest jak najbardziej ok. W pierwsze dnie były problemy z serwerem ale to chyba zwyczaj. Ciężko łączyło, po wyścigu online rozłączało z ModSpotu - trzeba recznie wymusic ponowne połaczenie. Dodam że juz w pierwsze dni pojawiło się setki nowym tras zrobionych przez graczy i co nie które sa bardzo zakręcone co mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Też dostałem kodzik od Sony na Sackboya. Straszny żal, że nie mam go na czym wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kapcior 4 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 i ja dostałem kod.chyba zakupie pełna wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Halski 2 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pograłem ładnych kilka godzin w tę grę i nawet spisałem wrażenia w recenzji ( http://www.punktgie.pl/index.php/2010/05/24/modnation-racers-ps3-nierecenzja/ ). Zasadniczo gra jest bardzo dobra, choć drobne problemy techniczne nieco uprzykrzają życie - loadingi i rozłączanie z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 czy te loadingi nadal sa takie uciazliwe? bo zastanawiam sie nad kupnem tej gry ale nie chce mi sie czekac 30 sek na wyscig, moze jakis kolejny patch wyszedl? jak ktos ma to niech sie podzieli informacjami na temat czasu oczekiwan na wyscig off i on line Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 po ostatnio dodanym patchu podobno load zajmuje mniej czasu, aczkolwiek sam nie zuwazylem roznicy - może poza faktem ze procenty leca nieregularnie. Co do online, trasy laduja się tak samo dlugo, jednak nie spotkałem się z rozlaczaniem z serwerem po wyscigu jak to zwykło bywac zaraz po premierze. niekiedy tylko rozlacza mnie w modspot, ale to raczej wina mojego polaczenia niż samej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi