Opublikowano 29 stycznia29 sty 5 godzin temu, Sven Froost napisał(a):Temat powstal ponad 15 lat temu wiec pytanko do Was chlopaki, jakie straty na zdrowiu poniesliscie przez energetyki?Żadnych, bo tego nie piję.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Żeby mieć prawdziwe problemy to trzeba ładować po kilka puszek dziennie i to o takich przypadkach czyta się zazwyczaj, że ktoś tam młodo dostał zawału. Zazwyczaj też jest tak, że na tych ludzi w ogóle nie działa to pobudzająco. Chyba tylko raz miałem sytuację gdzie wypiłem 2 puszki na dzień i to w odstępie kilku godzin.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Pazdziernik to miesiac ktory odmierza kolejne lata jak nie pije. Obecnie 3 albo juz i 4 rok bez energola. Po prostu mi sie przepily i teraz zalewam sie kwasem chlebowym.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Odstawiłem do zera chlanie monsterów oraz innych energoli. Przede wszystkim poprawiła mi się energia w ciągu całego dnia i koncentracja koło południa. A wypijałem puszę rano w pracy około 7, to potem miałem mocny zjazd energetyczny i koncentracji. Nie było łatwo odstawić ten nałóg ale siłą uporu dałem radę i dziś już nie piję. Nie płacę też podatku cukrowego i nie muszę nosić puszek aluminiowych do recycle automatów.