maciucha 11 595 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ja mogę zbierac ludzi na wersję PS3. Jako, że jest 12 miejsc to każdy ma inny zespół (chyba). Ja dla siebie biorę Renault. Zgłoszenia w tym temacie, bo inaczej nie wiadomo kto już zajął jaki zespół itd. Zrobię sobie liste z PSNid i zespołami i na koniec podam. Pasuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 nie lepiej zrobić osobny topic czysto turniejowy żeby tego nie zaśmiecać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Biedroon 0 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Tez mysle zeby zrobic oddzielny temat w ktorym bedzie tabela itp Ale jak juz mozna rezerwowac to biore McLarena Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jak się bawimy to ja rezerwuje Toro Rosso :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
Roki-81- 0 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jestem za oddzielnym tematem, i jak trzeba to moge pośmigać wiiliams-em. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Zrobiłem oddzielny temat - http://www.psxextreme.info/topic/91144-f1-2010-liga-ps3/ Zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To ja teraz na temat gry - liczę na jakieś liczne promocje w Saturnie czy Media Markcie, bo jednak to 180 zł to w miarę tanio, ale jeszcze za drogo. Tak do 120 zł by było idealnie. A co do gry, to jak na obecny moment, to chyba lepiej po prostu być nie może. No, może oprócz polskiego tłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 120? Gdzie ty żyjesz? Cena sugerowana to 219zł, więc zbytnio bym na wielkie promocje w MM nie liczył. U mnie w Meda Expert to Gears of War 2 jest po 269zł . Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Bo to USA, gdyby to byl NASCAR to na pewno by byl w pierwszej 50 a pewnie i 10;) Nie ma to jak półtorej godziny oglądać kolesi cisnących po owalu ^_^ popijając 2 litry coli i wpychając tłuste hamburgery. Sprawdźcie te trasy, całe cztery są bardzie skomplikowane... http://www.nascar.com/races/tracks/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ok angielska wersja zamówiona A co do multi to proszę tylko o jakieś sensowne godziny wyścigów :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie ma to jak półtorej godziny oglądać kolesi cisnących po owalu ^_^ jakie 1,5? oni potrafią i 4h jechać. kiedyś obejrzałem cały wyścig z jedną przerwą na mocz (ponad 3h jak nic). dziwnie hipnotyczny był. z czasem zacząłem łapać o co tam biega i jaki to trudny sport. serio trudny. ma swój urok. Ok angielska wersja zamówiona można wiedziesz skąd brałeś? właśnie mam zamiar poszperać za preorderami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 mam nadzieje ze moja polska bedzie kompatybilna w waszymi anglikami u mnie maja tylko PL a szkoda mi kasy na wysylke z ultimy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 można wiedziesz skąd brałeś? właśnie mam zamiar poszperać za preorderami. Ultima ma. Ta sama cena co za PL - 179zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 gracias. idę obadać i chyba nawet zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Kij w oko z tymi 12 zł za przesyłkę jeśli ma mi ciśnienie skakać za każdym razem usłyszę Zientarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja jeśli będę zamawiał preorder to tylko w 3Kropki. Niższa cena niż w Ultimie czy Robsonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
filipppek 17 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Instrukcja (wersja PC) http://cdn.steampowered.com/Manuals/44310/F1_2010_G4W_Manual_US_v06.pdf?t=1283965391 Edytowane 8 Września 2010 przez filipppek Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Może się dowiedzieć paru kozackich rzeczy takich jak pełna symulacja degradacji opon czy zużycie paliwa i wpływ poziomu wahy w baku na prowadzenie auta. Jeszcze 14 dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ja się cieszę, że będą zwykłe kary przejazdu przez boks, a nie te żałosne kilkusekundowe ograniczenia prędkości znane choćby z F1: Champioship Edition... Tak przynajmniej wynika z instrukcji. Polecam ją przejrzeć, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Będą albo kary przejazdu przez boks, albo po prostu doliczenie czasu do końcowego wyniku. Dla mnnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
al PeER 0 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Nie chce was chopcy martwic, ale premiera gry na Seam jest 7 pazdziernika, a ony wypuszczaja gry zgodnie z premierami w poszczegolnych krajach... I to nie jest blad. Jak sie zalgada przez amerykanskie proxy, to data to 21 wrzesien... Obawiam sie, ze jeszcze poczekamy... EDIT: Prosze o linka do materialow, gdzie moge posmiac sie z polonizacji gry. EDIT 2 xD: czy chodzilo wam o to ? : Edytowane 9 Września 2010 przez al PeER Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 wszelkie mozliwe strony wliczajac strone codemasters mowia 22-usa 24 europa. 7-mego ma byc japonia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiaER 0 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Fakt, tylko ciekawi mnie skad taka data dla Polski i Rosji na Steam. Obawiam sie, ze Polska nie zaliczy sie do growej Europy... Chociaz na Xbox Fun Day mowili, ze premiera nastapi 24. wrzesnia. Pozostaje czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Może jest różnica między premierą polskiej wersji językowej a angielskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Na co niby? Premiera 24 września, ultima ma zazwyczaj gry dzien/dwa wczesniej (często tam kupuje), więc o co w ogóle chodzi? Wku.rwiają mnie ludzie, którzy robią problemy z absolutnie niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi