Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Filmik tego samego autora co powyżej tylko już z wyścigu. Najpierw na suchym torze, a później na mokrym.

• Odpowiedzi 864
  • Wyświetleń 95,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wiadomo, jaka będzie najkrótsza opcja wyścigu? Np. jak jest w F1 Challenge 3 okrążenia to tu ile będzie?

• Nikt tu nie piraci. Michal ma zablokowany dostep do LIVE tak jak i ja do listopada przez Bete Dasha. Idzta w pizdu forumowi prorocy. Recenzenci sa w chuy rzetelni

• Gameplay:     No no wygląda to całkiem nieźle .

Opublikowano

Polecam od razu przewinac na 5:20 by przejsc do mokrego wyscigu...najbardziej balem sie wlasnie o model jazdy na mokrym torze i co tu duzo mowic...poezja!

Kolo ktory calkiem sprawnie pomykal na suchym torze, na mokrym zupelnie nie daje sobie rady...pieknie zachowuje sie fura na tych wyjsciach :D

Edit. Skoro az tak rzuca tylem na oponach typu WET to co bedzie sie dzialo kiedy nagle spadnie deszcz a my bedziemy na slickach (badz kiedy przedwczescie zdecydujemy sie na zmiane opon na suche na przesychajacym torze)

Edytowane przez Magik

Opublikowano

I właśnie tego oczekiwałem uślizg na tarce w deszczowy wyścig... nie wspominając o tej wspaniałej deszczowej nawierzchni,

teraz kocham takie warunki a w wyścigu je znienawidzę pewnie :whistling:

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Będzie dobra gra. Codemasters jak widać szybko się uczy co dobrze nastraja przed kolejnym Gridem i Dirtem. Wszystko tutaj wygląda fachowo, a kariera zapowiada się elegancko. Szkoda tylko, że demka nie będzie.

Opublikowano

Te screeny z ps3 wyglądają słabo :/.

Chętnie bym zobaczył jakieś video z porównaniem, bo screeny to jedank nie to samo.

Opublikowano

No różnicy wielkiej nie ma , wolałbym porównanie video choć widać , że wersja ps3 jest bardziej rozmyta ?

Opublikowano

kurde zaczynam zalowac preordera :/

Te screene tak mnie zniechecily ze szkoda gadac.

Opublikowano

Ogólnie to screeny z kosnol wypadaja biednie. Trza poczekac na filmiki ;).

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą złe ustawienie, widać to gołym okiem.

Ja tam pre-ordera nie kasuję :whistling:

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Na końcu filmiku, widac zniszczenia no i przedewszystkim SINGAPUR(!!!!) który wygląda obłędnie.

Opublikowano

Nikuś splatal figla panom z Codemasters i podpisal kontrakt z BMW juz po zakonczeniu prac nad gra :P

Opublikowano

Pewnie wyjdzie jakiś mały update z tym, że to Nick będzie w Sauberze. Tylko pewnie zaczekają na kask itd. ;) A ten filmik dodał tylko smaczku. Aż 6 dni, czy wytrzymam ? Może jednak przyjdzie wcześniej? ;)

Opublikowano

Ja bym na to nie liczył :P . W sezonie 2006 Kubica też trafił do BMW Sauber w drugiej części sezonu, a w F1 Championship Edition się nie pojawił, chociaż gra ukazała się dawno po zakończeniu sezonu. W ogóle we wszystkich grach z serii F1 zawsze obowiązywały składy z początku sezonu, więc podobnie będzie na pewno i tym razem. Zresztą Heidfeld nie jest jedynym dołączającym w tym sezonie - kilka GP wcześniej zmiany personalne dotknęły też HRT, a w grze zapewne pojawią się tylko Chandhok i Senna.

Opublikowano

Ja nie będę sobie psuł odbioru gry i wziąłem wersję ANG. Cały klimat uleci w wersji PL. No i Hołek jako inżynier, jakość głosu jak w najtańszych nawigacjach. Tunel spalinowy i alternatywne opony. ŻENUA :)

Opublikowano

Michał, serio, weź odpuść lepiej. jak zobaczyłem filmik z polskimi dialogami i tłumaczeniami to się załamałem. tak jak orion od razu brałem ANG i będę grał spokojnie.

Opublikowano

Powaga Michał. F1 ma szanse być najgorzej spolonizowaną grą po mimo, że to są wyścigi. Poza tym grę wydaje LEM, więc problemy z ewentualnymi łatkami także mogą wystąpić.

Opublikowano

dobra ja jestem pelen wiary. Te tlumaczenie musi byc jakies wczesne robione przez ucznia gimnazjum jako zaliczenie przedmiotu i teraz to zmienia ;D

chociaz znajac szczescie majac wersje PL jakims cudownym sposobem nie bede mogl grac z wami :D

Opublikowano

Przeciez kolo na wstepie prezentacji mowil, ze tlumaczenie jest we wczesnej wersji. Pewnie tlumaczyly wszystko jak leci, zeby miec jakis poczatek, a dopiero pozniej wsyzstko poprawia...

Ja i tak jestem fanem wersji kinowych i mozliwosci rezygnacji z jezyka polskiego.