Opublikowano 19 lutego 200817 l no i padlo na lsnienie, mam nadzieje, ze do piatku dojdzie:) Edytowane 3 maja 200816 l przez Siwy_
Opublikowano 19 lutego 200817 l Szybko czytasz wiekszosc pratchetow jest na jeden dzien (za pierwszym razem)
Opublikowano 23 lutego 200817 l ..jak się nic nie robi to tak Ja dozuję sobie przez tydzień. Aktualnie "Straż Nocna"
Opublikowano 23 lutego 200817 l ..jak się nic nie robi to tak Ja dozuję sobie przez tydzień. Aktualnie "Straż Nocna" u mnie w empiku niestety nie bylo:( moze jutro...
Opublikowano 24 lutego 200817 l ..jak się nic nie robi to tak Ja dozuję sobie przez tydzień. Aktualnie "Straż Nocna" u mnie w empiku niestety nie bylo:( moze jutro... No ja też bym nie miał bo na półce z Pratchettami nie było, wywalili na jakiś osobny stand -_-
Opublikowano 24 lutego 200817 l Aktualnie "Nigdziebądź" Gaimana. Wczoraj skończyłem 'To' Kinga. Jazda lepsza niż silent hille nocą. POLECAM!!!
Opublikowano 25 lutego 200817 l w ciągu tego miesiąca wciągnęłem sobie : "Siewca Wiatru" Kossakowskiej A.D. XII tom 1&2 "Sługa Boży" - Piekary boje sie wchodzić do empiku bo prawie z akażdym razme jakąś knige kupuje ;P
Opublikowano 9 marca 200817 l Szkieletowa załoga Kinga (czy to przypadek) przypowieść o siewcy -octavia butler
Opublikowano 21 marca 200817 l ostatni powiernik pierscienia, tom pierwszy, za tydzien kupuje drugi to coś zwiazanego w LOTR? "Prawda" Pratchetta, kupiłem przeczytałem i leży na półce jak zawsze z ksiażkami. Kusi mnie żeby wszystkie posprzedawać, bo po co miec w domu jak i tak nie czytam wiecej niż 1 raz (są wyjatki ) zawsze moge iśc do biblioteki i wypożyczyć, a jak nie ma w bibliotece to kupić a potem sprzedać znowu.
Opublikowano 21 marca 200817 l ostatni powiernik pierscienia, tom pierwszy, za tydzien kupuje drugi to coś zwiazanego w LOTR? http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1356975
Opublikowano 23 marca 200817 l w sumie nie ja kupiłem, mama przywiozła bo wpadła na święta Insygnia Śmierci mimo że czytałem wersję inglisz to polską o wiele bardziej rozumiem i mogłem wyłowić trochę więcej rzeczy ale zakończenie wybitnie przesłodzone xD kur.wa jaka sielanka
Opublikowano 27 marca 200817 l Nie lubię się chwalić, ale co mitam tam. Ostatnio kupiłem wydane w twardej okładce "Opowieści niesamowite" E. A. Poe.
Opublikowano 29 marca 200817 l Way of the Peaceful Warrior - Dan Millman Film był calkiem fpyte, w ksiazce zapewne wiecej moralizatorskich tekstów i nauki o życiu.
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l nie czytalem jeszcze way o fthe peaceful wariror ale mam za soba Wisdom of the peaceful warrior i jest w PYTE bardzo polecam
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Droga McCarthego . Zastanawiałem się jeszcze nad Dziennikiem Palachniuka , ale po średnio udanym Udław się wstrzymałem sie z zakupem .