Mani 685 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć ile waży limitka ? Game.co.uk wysyłają tylko do 1kg wiec wole sie upewnić (na razie nie mają na stanie ale jeżeli to sie zmieni to bym brał). Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Limitka ma chyba tylko cienki 16 stronnicowy podrób artbooka? a to raczej 1kg nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyranio 1 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Szukam naprawdę słabych graczy do pogrania :] Nick na psn taki jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) tyranio chyba się dogadamy:), grę posiadam od tygodnia, jak również dopiero co ogarniam wszystko:) więc "we can play:)" Edytowane 29 Czerwca 2010 przez xzdunx Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja będę miał konsole z naprawy w czwartek/piątek, więc można się ustawić we trójkę. Zdun, w sobotę na turnieju też można coś pograć jak będzie czas ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To w PL są turnieje BB?!? o_O Meh, szkoda, że sprzedałem w oczekiwaniu na CSa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 No możliwe że są (może teraz na bursie będzie) ale mówiłem akurat o turnieju ssf4, który odbędzie się w tą sobote w Gdyni i którego organizatorem jest Zdun ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ja w temacie bijatyk nie jestem jakimś tam znawcą, aczkolwiek w Tekkeny, Samurai Showdowny czy Streety troszke ruchów się tam zna:) BB baaardzo mi się spodobało ze względu na system walki, ciekawy zestaw postaci i cudną oprawę a/v. Jak już napisałem - żadny ze mnie kozak, ale chętnych do pogrania jeszcze przez pare dni (pozniej oddaje grę kumplowi) zapraszam na PSN! Moje ID: Aem_PL Aha, jeszcze jedno pytanie do ogarniających dobrze - co sądzicie o Noel? bo ta postać bardzo mi się spodobała (jesli chodzi o system walki też ghe ghe) i staram się nią pykać właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Noel jest niezła, ani za mocna ani za słaba. Z początku wydaje się bardzo noob-friendly, ale jednak trzeba nią się trochę napracować żeby coś ugrywać, zwłaszcza z topami. Ja z chęcią pogram, odezwę się na psn jak będę miał czas Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Noel to jest mój main, jak kolega wyżej stwierdził ani za mocna ani za słaba... taka wybalansowana. Noob-friendly to się wydaje, ale same spam drive to ci coś da z początkującymi; każdy średnio-zaawansowany i wyżej w skillu gracz cię po prostu skarci za spamienie drivem Nie grałem nią od paru miesięcy, ale w CS to ponownie będzie mój main mimo zmienionego stylu gry (zmienili jej drive) .... no nic trzeba odkurzyć wersję PC bo za 14 dni premiera CSa w US ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Mam pytanie. Czy dla przeciętnego kowalskiego, niedzielnego gracza bijatyk może zainteresować BlazBlue: CT ? Czy nie jest on zbyt hardkorowy? Próbowałem grać w Guilty Gear XX: Reloaded i dla mnie to była masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nie widzę sensu grania w CT kiedy za miesiąc wychodzi CS w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CalopS 2 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 GG jest akurat w cholere lepsze od BB ale to tak na marginesie. Sakiu katoj noel zebym mial kim cisnac jesienia Jak tylko skoncze remont to wracam do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Katuje katuje, i też czekam jak będzie można z kimś fajnie pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jak już będziecie grać to wrzućcie jakieś fajne akcje dla Hakamy. Sam może zainwestuje w CS, bo jak męczyłem geja Jina na PSP to była radocha. Hazamy chyba: kilka fajnych akcji jest pokazanych Swoją drogą powoli przerzucam się na tego pana bo poziom Tejgera jest po prostu w csie śmieszny-co z tego,że go zbuffowali skoro reszta dostała 3x takiego kopa? Szlag trafia przy niektórych match-upach też. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Graj Carlem! Edytowane 16 Września 2010 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 @dżar My bad. Hazama oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Graj Carlem! To była ironia czy wat? Bo tak jakby Carl jest dość wysokim tierem, nie gwałci na poziomie "cokolwiek co zrobi lajczi" ale w dobrych rękach sieje zniszczenie,gwałt i pije krew dziewic(tych nienarodzonych nawet). A tak srs to Tager+Hazama+(hopefully) Valk jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf.... Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja pogrywam Noel oczywiście oraz Makoto i coś tam Tagerem głównie na scrubów online ;p fajnie się takich bije w rangowych lolwtf.... 360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->360 A/B -> Gadget Finger ->.... chyba sobie zamiast avka walne trollface bo satysfakcje z takiej akcji mam nieziemską zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :Dpanowie szukam jakiejś stronki gdzie są opisane ciosy do wszystkich postaci chyba że ktoś sie podejmuje nauczyć w to grać świeżaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi