estel 806 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Nie znalazłem nigdzie tematu poświęconego tej gierce, w którą będzie grało 5 osób w Polsce. Anyway, link do recenzji IGN.com http://ps3.ign.com/articles/998/998814p1.html Grubo. 1 Quote Link to comment
ornit 2908 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Nie znalazłem nigdzie tematu poświęconego tej gierce, w którą będzie grało 5 osób w Polsce. Anyway, link do recenzji IGN.com http://ps3.ign.com/articles/998/998814p1.html Grubo. Fan GG napisał o BB jak o kolejnej nawalance 2D. Nie dowiedziałem się z czego wynika tak wysoka nota (noł offens, gra fajna ale to tak jakbym napisał, że BB jest fajne i dlatego należy mu się 9,4) Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Gra jest fajna dla recenzenta i tyle. Ma fajną grafikę 2D w HD, postacie, efekty, jest dopracowana i przemyślana, przyjemnie się gra, zrobiona przez twórców GG którego autor recenzji jest fanem to czemu miałby dać np 7 ^_^ Quote Link to comment
NemoKOF 661 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Tylko cholera na xboxa nie dziala w PALu Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Nikt tego nie zapowiadał jeszcze w PAL. Ale pewnie w końcu wyjdzie. Quote Link to comment
kowal 0 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) fan gg nie dałby tej grze tyle:P z prostej przyczyny - jest gorsza na chwile obecna od GG w najlepszym przypadku to bedzie pomost miedzy GG a HnK, na pewno nie z ta wersja moze jak wyjdzie kolejna albo 3 czesc zakładajac ze sie spreza i co roku beda dawac nowa wersje, warto grac tylko dlatego ze cos z tego moze byc i lepiej uczyc sie od razu teraz w to grac sega ich jakos kontrolowała wczesniej mieli weryfikacje tego co zrobili teraz nie ma bata nad ich głowa to beda mogli popuscic wodze fantazji w hitboxach i babaolach, a wszystkie bijatyki w ktorych maczali paluchy głownie tym sie charakeryzowały tryumfem desingera nad zdrowym rozsadkiem, sry ale jak sie nie ma pomysłu na dobra postac to sie wykreta wstawia z lizakiem, dmuchancem czy parasolka i kolizja na jego cieniu Edited June 28, 2009 by kowal Quote Link to comment
Snake. 9 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 teraz nie ma bata nad ich głowa to beda mogli popuscic wodze fantazji w hitboxach i babaolach, a wszystkie bijatyki w ktorych maczali paluchy głownie tym sie charakeryzowały tryumfem desingera nad zdrowym rozsadkiem, sry ale jak sie nie ma pomysłu na dobra postac to sie wykreta wstawia z lizakiem, dmuchancem czy parasolka i kolizja na jego cieniu xD Ok, w końcu udało mi sie znaleźć jakiś sklep, z którego wysyłają do Europy (http://www.videogamesplus.ca). Narazie dostępna jest tylko wersja na Xboxa, ale mam nadzieje że wersja na pleja niedługo się pojawi. Ktoś byłby chętny? Jeśli zdecyduje sie kilka osób, na pewno wyjdzie to wszystko jakoś taniej Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Ja chcialem lykac z tego sklepu ale juz sie skonczyla wersja na ps3 Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Sorry , ze post pod postem ale kanadyjczycy zbieraja preordery na nowa dostawe: http://www.videogamesplus.ca/product_info....oducts_id=15934 Wychodzi 78 kanadyjskich wiec cena jak u nas w hipermarkecie za zwykla gre Quote Link to comment
Snake. 9 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Zbawco! Na pewno szybko bym nie wszedł ponownie na tą strone ;p Preorder złożony. Oby wszystko poszło dobrze... Edited July 1, 2009 by Snake. Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 (edited) Zbawco! Na pewno szybko bym nie wszedł ponownie na tą strone ;p Preorder złożony. Oby wszystko poszło dobrze... Nie ma sprawy Natomiast teraz znowy jest wyprzedany I tym razem zarowno na ps3 jak i x360 Teraz wszystko w rekach poczty. Edit: Kilka fajnych filmikow w HD z BlazBlue w tym gameplay nagrany w 60 fpsach. Wyglada bosko ciesze sie , ze uleglem podszeptowi szalenstwa i zamowilem http://www.gamersyde.com/news_8143_en.html Edited July 2, 2009 by Michaelius Quote Link to comment
Pueblo 7 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Przyznam się na wstępie, ze jestem laikiem jeśli chodzi o GG. Mam takie pytanie: jakie są podobieństwa i różnice w systemie tej gry i GG właśnie? Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Może komuś się przyda Tier list: From ARCADIA 5月號 Text:よるよる S Rachel, Arakune, ν-13 A Taokaka B Ragna, Jin, Noel, Litchi C+ Carl, Bang C Hakumen, Tagar Quote Link to comment
Di 812 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) BlazBlue na PS3 obsługuje Remote Play Fajna sprawa. Edited July 8, 2009 by Di Quote Link to comment
Yuki 3 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) na ebaycu kupiona limitka.....w pyte wydalem ale nie ma juz tego nigdzie w limitowanej wersji na PS3 procz wlasnie ebay Edited July 9, 2009 by Yuki Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 (edited) Ja juz codziennie sprawdzam skrzynke na listy chociaz jak wyslali 3 lipca to jeszcze pewnie troche poczekam na paczke z kanady Edit: Sprawdzanie bylo oplacalne bo wczoraj wieczorem paczka przyszla I powiem wam tak na pierwszy rzut oka to wszystkie te oceny po 90 pkt sie nie mylily Edited July 11, 2009 by Michaelius Quote Link to comment
Pueblo 7 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Gdzie to można kupić w jakiejś ludzkiej cenie? Quote Link to comment
Michaelius 0 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 http://www.videogamesplus.ca/ <- tu ale chwilo wszystkie dostawy do 28 lipca sa wyprzedane. albo tutaj wersje azjatycka (wedlug listy ma tez angielski) http://www.yesasia.com/global/blazblue-asi...-0-en/info.html Ja nie w tych to chyba juz tylko ebay zostaje. Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4389 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Noty: Publication Score 1UP.com A Game Informer 7.75/10 GamePro 4.5/5 GameTrailers 9/10 IGN 9.4/10 Official PlayStation Magazine (US) 4.5/5 Official Xbox Magazine 8/10 X-Play 4/5 Hardcore Gamer Magazine 5/5 Quote Link to comment
Yuki 3 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Connected ERROR... Edited October 16, 2009 by Yuki Quote Link to comment
Aramis 10 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Co za (pipi) w ogóle, wersje NTSC na X0 nie są region free a na PS3 tak;f. Najlepsze jest to, ze nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wyjdzie wersja PAL. Dupy dali konkretnie;f. Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4389 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Ja na swoja paczke jeszcze czekam (tak samo jak Yuki kupiona na Ebayu kolekcjonerka), napisz Yuki cos wiecej - jak jest w online, czym ludzie przewaznie spamuja i doprowadzaja do kur.wicy ? Quote Link to comment
Yuki 3 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (edited) Connected ERROR... Edited October 16, 2009 by Yuki Quote Link to comment
Recommended Posts