Opublikowano piątek o 18:414 dni W moim serduszku zawsze 1>2 jeśli chodzi o PS One, ale jak wyjdzie odświeżona wersja dwójki to dam jej szansę. Edytowane poniedziałek o 04:012 dni przez Arqon
Opublikowano sobota o 12:313 dni 2 mocne przypominanie. Przeszedłem na pc za dzieciaka i jedyne co było zawsze słabe to tank controlsy, ale poza tym to spoko gierka z urozmaiconymi planszami ala crash.
Opublikowano sobota o 13:513 dni U mnie Croc 2>1, pewnie głównie dlatego, że taką miałem kolejność grania, ale dwójka to w ogóle ma specjalne miejsce w sercu, bo to pierwszy pirat na PSX xD. Ogrywany w dużej mierze w czarno białych barwach, bo nie miałem kabla RGB. Kiedy już go nabyłem, to przeskok był prawie międzygeneracyjny. Ultra nostalgia. Ale jako giereczka sequel to też typowe bigger-better. Otwarte huby, sklepik, urozmaicenia typu wyścigi, ciekawe patenty na levelach jak choćby topienie kostki lodu itd. Dziś w sumie nie ciągnie do grania, a sam remaster to już w ogóle nie przekonuje (prędzej se odpalę iso na PS3). To zresztą powinien być dwupak od początku.