Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken with nSports #3 - (Dark) Resurrection

Featured Replies

Opublikowano

Na dworcu zachodnim jestem o 13 (zgodnie z rozkładem jazdy państwa w państwie czyli pkp).

Także nie wyrobię się zapisać na 13.

Wyjdzie po mnie Bażant albo Raveman albo MTC-któryś z nich.

Także Di zapisz też mnie.

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak to się w ogóle stało, że Saturn pożycza tv ? redakcja PE się z nimi jakoś dogadała ?

Edytowane przez CrazyGoSu

Opublikowano

Elo mnie jednak nie będzie cya next time.

Opublikowano

Mastachi bierz BB :) ja chetnie pogram :P co prawda gralem tylko raz w ta gre ale chetnie pogram :)

Opublikowano
  • Autor

Wróciłem przed chwilą z Blue City. Mamy bardzo fajne miejsce na turniej, z kanapami, fotelami i "stolikiem sędziego" ;) Stanowisk będziemy mieli prawdopodobnie 8. Do jutra!

@Punisher

Ok, będziesz pierwszy na liście ;)

@Reset

Wracaj do WoW-a... a już chciałem Cię rozstawić 8)

a jak to się w ogóle stało, że Saturn pożycza tv ? redakcja PE się z nimi jakoś dogadała ?

Dokładnie :)

Edytowane przez Di

Opublikowano
  • Autor

Nie mam jak w tej chwili podłączyć drukarkę, więc lista będzie już tylko na forum. Od tego momentu jestem dostępny już tylko pod telefonem, muszę się wyspać ;)

Opublikowano
Wyjdzie po mnie Bażant albo Raveman albo MTC-któryś z nich.

Mistrz kurwa świata a nie "któryś tam" :-)

Elo mnie jednak nie będzie cya next time.

Ejjj no dziadzia nie mów że na emeryturce cykasz się grać w tekkena ;P

Edytowane przez MTC

Opublikowano
  • Autor

Reset długo nie grał w Tekkena i zapomniał, że w tej grze nie używa się myszki.

Opublikowano

Zawalisty turniej fajnie ludzie ; ] nie wlliczajac ze podje**** mi pada ;D Pozdrowionka dla Tokisa :D

Opublikowano

Ja niestety nie moglem byc, dopiero teraz wolny. Eh, a tyle osob zapisanych. Jak sie dodzwonie to jakies wyniki/infa podam. GL all!

Opublikowano

Grupy sie skoncyzly. Na razie w DE TLT trafilo na siebie od razu

Gajda vs Gomez 2:1

Velurian vs Tokis 1:2

tyle na razie wiem ; o

Opublikowano

W finale gormej DE jest juz Tokis! Najs man:D reszta walczy jeszcze

update:

TOP3:

1. Szyper

2. Sway

3. Tokis

[dzieki Tundra za sms, gajda/velu za tel : ].

Reszte wynikow wpisze zapewne Di :P.

Gratulacje Szyper! Zagramy w koncu kiedys gdzies? ; o. gratzy Tokis, Gajda mowil, ze poszedles jak burza bez przegranej do samego finalu DE (wygrywajac m.in. z Gajda wlasnie). Szacun! Na bank pomogly te gry na PAlu u Cisa 8). Sway i znow niewiele braklo, heh!: ). Jaki matchup graliscie w finale? Oczywiscie gry sa nagrane?

ok tyle spamu ;e. Oczywiscie wielki szacun dla organizatorow nSports (Di!) i PSXExtreme. Ludzie mowia, ze na turnieju jest zaj3biscie (miejscowka, klimat, sprzet, wszystko), denerwuje mnie to (bo mnie tam nie ma : P).

gl w %%% dzis wszystkim ; ).

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

szyper, od zawsze w Cibei wierzylem.

gratsy dla podium, tokis widze czołowka

Opublikowano

Ślepy nie wygrał? :mellow:

Chyba jakiś przekręt był :blink:

Opublikowano
  • Autor

Sway wciąż nie nauczył się juggle'i :<

Mam nadzieję, że turniej się podobał. Wydaje mi się, że był to najlepszy turniej, jakie dane mi było prowadzić/organizować :) Gratulacje dla zwycięzców!

Coś więcej napiszę może jutro wieczorem.

BTW: Następnym razem będę miał megafon :D

Opublikowano

miejscówka piękna fotele kanapy, ytlko nie te zajbane LCD 42 cale

Opublikowano
  • Autor

Wyniki top 8: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8656 (wieczorem postaram się wrzucić top 32 oraz skan DE)

Walki postaram się zacząć wrzucać już dzisiaj, o ile będę miał czas na ogarnięcie edycji (dopisanie nicków etc.). Relację z turnieju prawdopodobnie napisze VHO.

Wielkie podziękowania dla osób, które pomagały mi wczoraj i które będą mi pomagały dzisiaj :)

Póki co idę grać z Batim ;)

Znaczy, co? Za duże czy za małe?

Hehehe... ;) Lag niestety był. Na szczęście już za 2 miesiące Tekken 6 i uśmiech na widok telewizorów HD, bo nie będzie opóźnień :)

Edytowane przez Di

Opublikowano

Turniej bardzo udany :D W samym turnieju udzial wziela masa osob. Dlatego takie imprezy/turnieje powinny byc organizowane czesciej ;] Sora, ze sie z nikim nie pozegnalem, ale wyszedlem na chwile wyjsc z psem, a jak wrocilem to juz mnie ochrona nie chciala wpuscic o.O Tak więc pozdro dla wszystkich i gratuluję zwycięzcom! Dzis mnie nie będzie bo siedzę w robocie :(

A teraz pytanie: Czy nikt przez przypadek, nie zabral czarnego pada od ps2?

Opublikowano

TcT rulez :D graty szyper ty zawsze umiales grac na lagu :D ja bym tam chyba padem rzucał o podloge :D i bez okularów nie gram już :D

a pewnie od wtorku zaczne nosić jak kupie wreszcie :) graty dla Tokisa - szacunek za tak wysokie miejsce - swey też wielkie gratulacje :)

Szkoda że dla samego klimatu nie pojechałem ale mam miałem ku temu 3 ważne powody :)

Opublikowano

Gratsy dla podium i oczywiście dla Szypera, należało Ci się ta wygrana za te twiny ^_^

jak wracaliśmy z powrotem to dostałem mandat :cierpienie:

Opublikowano

Na turnieju byli Chinczyk i Kristofer, szkoda ze nie udalo mi sie z nimi skontaktowac w sprawie wyjazdu, troche lipa ze nie udalo mi sie tam dotrzec - moze nastepnym razem, no i oczywiscie gratulacje dla zwyciezcow.

Opublikowano

Gratulacje dla Tokisa, świetna robota!