Smiti 313 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Bo za daleko, bardziej odpowiadały by mi okolice redakcji. Katowice itp. Poza tym koszt piwa, o wódce nie wspominając był hmmmm, zbyt wysoki? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 e tam. na dole byl supermarket, wiec jak ktos chcial, to mogl sie zmiekczyc tanim kosztem. browar z kolei tez nie byl jakos strasznie drogi - 7zl. przeciez to teraz standardowa cena w pubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 chyba w powalonej warszawce, normalna cena browara w pubie to 6zł i to z butelki. a nie 7 zł za smutną, rozcieńczoną warkę z kija. A z tym supermarketem to faktycznie uzyliśmy pomysłu - zjazd na dół, piwo w ręke, wypad na te korytarze z tyłu, i mozna dopijac ;] IMO brakowało tam czegoś. Klimat szymocic imo był najlepszy. Moglibyśmy do tego wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Tak czytam wasze wspomnienia i widzę że to była imprezka typu dziecięcy samczy spęd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 e tam, dziewczyn całkiem sporo było Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Tak czytam wasze wspomnienia i widzę że to była imprezka typu dziecięcy samczy spęd. A spodziewałaś się zlotu mafii geriatrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 miałam jechać, ale bajeczka z moich okolic nie jechała *spam* tez nie za bardzo... koledze Sladarowi z Wawy odwróciły sie plany w ostatniej chwili że jednak bedzie btw. miał pozdrowić ode mnie chyba jedynego tam żółwia RoL'a ;\\\ najbardziej chciałam poznać Zgredów(nie ukrywam no) zobaczyc sie ze e-znajomymi i pograć w gry które nie grałam jeszcze i jeszcze to że buduje dom xD <każdy gupi sie tŁumaczy> Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Po prostu za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Brak środków, za daleko, nikt ze znajomych nie był zainteresowany lub też wypłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Plan był, ale gdzie kasa? stracona robota, nie miałem do tego głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 bo mialem za daleko. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Bo piłbym wódkę, a po tym ustrojstwie spowodowałbym upadek EP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mama mi nie pozwoliła. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheDupa 14 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 brzuch mnie bolał Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 miałem srakę Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Nie mogłem po prostu. Ale myślę, czy jechać w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kędzior 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie dostałem urlopu 2 dniowego :> ale na następnego extrima będę na przymus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi