Redmitsu 991 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 (edited) bronze trophies - 35 Gut It Out! : Win a DiRT Tour event without winning a race. Head Over Wheels: Roll your vehicle and still win the race. Gnarly! : Finish with Flair! Cross the finish line with no more than two wheels touching the ground. Keep It Clean! : Win a DiRT Tour race without crashing. Terminated! : Take terminal damage while travelling at over 140mph (225km/h). Nailed an Event : Win an event. Dominated! : Win a domination event, getting the maximum available points. That All You Got? : Win a Timed Throwdown. On The Bubble: Be second to last at each elimination point but go on to win a Last Man Standing race. Gate Crashed!: Hit every gate in a Gatecrasher event. Friends For Life: Become true friends with a superstar. Aren't You Popular!: Become true friends with 4 superstars. Rookie Coming Through! : Race in your first DiRT Tour race. Pro: Win a Pro division event. Piece Of Cake: Win a Throwdown. I like a Challenge: Win 12 Throwdowns. Getting A Reputation: Reach Level 15 in the DiRT Tour. Whose Backyard? : Beat Travis Pastrana in a Throwdown. Block Party : Beat Ken Block in a Throwdown. Jet Setter : Compete in a race in every location. Five Of Your Best: Win 5 Pro Tour races online. Tourney: Take part in four tournaments. Famous: Reach Online Fame Level 15. Rush Hour: Win a Pro Tour race online against 7 competitors. Mix It Up!: Play in every dis(pipi)line online (Pro Tour or Jam Session). In His Footsteps: Win 25 Rally races in the DiRT Tour. With Great Honor: Achieve a 'Cautious' impact rating in Multiplayer races (Pro Tour or Jam Session). Mirra Image: Beat Dave Mirra in a Throwdown. I Ain't Afraid Of No Ghost! : Choose a ghost, download and beat it! Dialled In: Win a race using a custom vehicle setup. Two Cups One Girl: Win two team events with the same female team-mate. X Games Europe Champ: Win X Games Europe. X Games Asia Champ: Win X Ga: Win X Games America. Showboating: Bask in your success at X Games America. Secret Bronze: Drive 100 miles without unlocking any other trophy Secret Bronze: Win the Colin McRae Challenge Event silver trophies - 8 Big Bucks!: Earn those big bucks. The Full Set: Drive every vehicle in the game. You're The Best, Around! : Win a race at every track in the game (in any game mode). Best Friends Forever! : Become true friends with every superstar. All-Star: Win an All-Star division event. As Good As It Gets: Reach Level 30 in the DiRT Tour. World Tour Winner: Win all the World Tour events. Notorious: Reach Online Fame Level 30. gold trophies - 2 Dedication: Win every event in the DiRT Tour. X Games Champ!: Win all the X Games events. platinium trophy Perfect finish!: You've unlocked every other trophy - Congratulations! Edited November 10, 2009 by Old_Kyo Dodano ankietę! Quote
BoryzPL 254 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czy ktos bylby zainteresowany pomoca w zdobyciu trofikow online? Jak tam to PM albo gg 211557 Quote
Sylvan Wielki 4637 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 (edited) Nie jest wymagająca. Off line nie powinno nikomu sprawić problemów. On line już tak, ale po odpowiednim treningu (warto najpierw wyćwiczyć się w trybie dla pojedynczego gracza), raczej szybko wpadnie. Mnie sprawiła znacznie mniej kłopotów niż odpowiednik w N4S: Shift. Edited September 5, 2010 by Sylvan Wielki Quote
paxx 32 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 f5 jest ktoś chętny na trofeum Mix It Up! Należy wziąść udział w wyścigu z serji Jam Session jeden (Gate Crusher). Piszę ponieważ nigdy nikt nie gra na tym trybie i cięzko kogoś znaeleść wrazie czego proszę o wiadmość na psn id : paxx_pl Quote
fredybizkit 99 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Witam. Ktoś grywa jeszcze w Dirta? Mam problem z Rush Hour Trophy może ktoś byłby chętny do wbicia tego trofika? Quote
Guest RejdenForce Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Witam. Ktoś grywa jeszcze w Dirta? Mam problem z Rush Hour Trophy może ktoś byłby chętny do wbicia tego trofika? Po reanimacji PSN-u się za to biorę, może znajdzie się więcej chętnych. Quote
Luk248 104 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja też mogę się przyłączyć. psnid luk248 Quote
Emet 1098 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Niedługo będę miał DiRT'a 2 więc tez się na to piszę Quote
Emet 1098 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 To jak...? Kiedy robimy ustawkę? Przydałby się jeszcze ktoś.. ale i w czwórkę sobie poradzimy (heh 3 będzie atakować "obcych" a 1 dojedzie pierwszy ). sry za post pod postem.. ale okoliczności to wymusiły Quote
fredybizkit 99 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja był bym chętny tylko w on line zostało mi dosłownie z 4-5 trofików. Ktoś jeszcze miałby chęci pomóc? Quote
winner 183 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Chętnie bym wam pomógł ale niestety nie mam już od dawna Dirta. Powiem wam tylko, że platynka jest do wbicia samemu. Bardzo łatwa i chyba najprzyjemniejsza z tych co kiedykolwiek wbijalem. PS: kupujcie Dirta 3 Quote
Emet 1098 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ogólnie trofea są łatwe.. ale to wygranie w pełnym składzie obecnie jest bardzo trudne. Przekonał się wczoraj o tym mój znajomy, który ma już od jakiegoś czasu platynę i twierdził, ze było łatwo Problem w tym, że teraz jak się trafi pokój z 7 przeciwnikami to zawsze przynajmniej 1-2 z nich ma kosmicznie wysoki lvl (coś między 200 a 300) i z takimi ciężko wygrać. Najpierw musze też chyba skończyć single'a żeby odblokować kilka specjalnych aut. Quote
winner 183 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Polecam najpierw wymasterować singla, żeby potem nie było problemów z wyborem samochodów pod traski na multi np. jeden z najlepszych pojazdów czyli Toyota Stadium Truck. Szczerze mówiąc to jakoś nie miałem większych problemów z kolesiami na multi, ale przyznam, że grałem ponad rok temu, więc nie wiem jak jest teraz. Wtedy też nieraz zdarzali się kolesie na ponad 100 lvl i wygrać z nimi nie było wielkim wyzwaniem, czasami wystarczy trochę sprytu no i szczęścia również. Grałem oczywiście z wykorzystaniem DFP, z FF ustawionym na max (bardzo fajnie jeździło się na Trailblazerach, stół z kierownicą aż podskakiwał, ale wystarczył 1 mały błąd i wyścig był do powtórki - nie korzystałem z flashbacków bo na najwyższym poziomie w ogóle ich chyba nawet nie było). Quote
Emet 1098 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Wczoraj wpadło to trofeum w normalnych warunkach ale jak będzie potrzeba to mogę pomóc Quote
Emtebe 2573 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jakby mi ktoś chciał pomóc zdobyć trofea w trybie online, to zapraszam - PSN: Emtebe Quote
Emtebe 2573 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A czy trofea online (wygranie 5 wyścigów w Pro Tour itp.) można zrobić w teamie, czy samemu trzeba? Quote
winner 183 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Można zrobić w teamie aczkolwiek i tak musisz wygrać jako jednostka. Quote
Emtebe 2573 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 To wiem, ale wtedy mam teoretycznie 4 przeciwników a nie 7 O ile idzie się dogadac z kumplami z teamu, ze to ja mam wygrac Oj ciężko bedzie zdobyc trofeum za wygraną. Już mam ponad 50 wyścigów online a dopiero jedną wygraną Quote
bbq 0 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 witajcie, probuje ukonczyc dirta na 100% jednak pojawia sie problem...chyba najwiekszy. Dotyczy zdobycia With Great Honor. Probuje jezdzic czysto i powoli, czasem do tego stopnia ze nie dojezdzam do mety w kazdym razie wczoraj po dwoch godzinach jazdy jak niedzielniak i tak trophy nie wpadlo. Macie moze jakies patenty na to ? dzieki za pomoc pzdr bbq Quote
Redmitsu 991 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 A to nie chodzilo o to zeby dojechac do mety grajac online ( pro ) majac uszkodzenie samochodu ( tak zeby kontrolka uszkodzen zapalila nam sie na żółto ) ? ; ) Quote
winner 183 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nie. Trzeba około 5 wyścigów ukończyć bez uszkodzeń auta, a następnie ranga zmieni się na Catious (zielony znaczek). Quote
Redmitsu 991 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Hm w Dirt 3 tez jest podobne zadanie i zaliczylem je po tym jak przywalilem grubo w sciane wiec stad tez moje zdziwienie. Quote
bbq 0 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no nie wiem w zasadzie...wpadlo samo jak jezdzilem:) teraz mecze nfs:undercovera do platyny ale ciezko bo serwery puste ehh Quote
Emtebe 2573 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Kurde blaszka. Brakuje mi tylko jednego trofeum do mojej pierwszej platyny, pomimo, że już kilkadziesiąt gier ukońćzyłęm. Ale tak to jest jak się nie gra dla trofeów. Ale... Teraz mnie naszło! Brakuje mi tylko wygrania wyścigu online z 7 przeciwnikami. Próbowałem zdobyć te trofeum parę lat temu, ale nie udało mi się. Powróciłem do gry teraz i znowu lipa. Nie mam pojęcia jak je zdobyć. Macie jakies rady? Gdy tylko zaczynam wyścig to zmienia się on w destruction derby - każdy pruje na każdego byle by go wypchnąć poza tor. W jakim wyścigu najlepiej powalczyć o to trofeum? Zwykły rajd? Czy coś innego? Będę wdzięczny za rady. Myślałem by zagrać w teamie, ale to i tak kłopot by się dogadać z innymi zagranicznikami, by mi pomogli. A zapraszać 'friendsów' da się chyba tylko do tryby Jam, gdzie owe trofeum nie wpada. Quote
winner 183 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nie ma rady. Musisz próbować do skutku i wykazać się przebiegłością. Zaciekawił mnie fakt, że znajduje jeszcze na tylu graczy, bo D3 wydaje się świecić pustkami na multi. Quote
Recommended Posts