Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Staram się okiełznać PGR4 ze średnim skutkiem :P

Opublikowano

Miałem chyba półroczną przerwę od hardcorowego grania, teraz wróciłem i męczę Dante's Inferno. Jutro będzie 1000 i wracam do niedocenianego Mirrors Edge :D

Opublikowano

Nadrabiam zaległości, wszystkie na raz: Borderlands (zayebongo!), Cameron's Avatar (też dobre) i Saints Row 2 (również jestem zadowolony).

Opublikowano

Po nabiciu 10h w "Assasin's Creed 2" konsola się zawiesiła, a save zniknął zupełnie. Argh. Asasyn poszedł na półkę.

Obecnie: "Dragon Age: Origins" / (nadal!) "Gears of War 2"

Opublikowano

Walczę z Mirror's Edge.

Walczę w sensie dosłownym bo stylistyka gry pierońsko mi się podoba, ale w rankingu gier wywołujacych nudności i ogólnie stymulujących tą tzw 'gaming sickness', ME z pewnością zasługuje na podium, bo chyba poza Half Lifem 2 i Bioshockiem nie było gry która w takim stopniu szeptałaby mi zachęcajaco do ucha 'słuchaj, może już warto się wyrzygać'. Tamtych dwóch nie dalem rady skończyc, zobaczymy jak będzie w tym przypadku :rolleyes:

Opublikowano

Ja nareszcie zagrałem ww multi w moh . Strarsznie dziwnie się gra snajper tam to pogromca <_<

Opublikowano

Viking. Stare ale jare

Opublikowano

Na zmiane AC:Brotherhood singiel - 15h na liczniku i dopiero 23% ,zapowiada się dłuuuga gra , i Black Ops multi - wkręciły mnie tryby o kase - najbardziej kije i kamienie oraz zabawa bronią. Z doskoku PINBALL FX2 , zapraszam do bicia moich rekordów , bo na razie z mojej friendlisty nie ma na mnie kozaka ;)

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Robię PGR 3 na Platynki i calakuje Shadow Complex. W PGR mam już ponad połowę eventów na złotko, dokończe złoto i biorę się za platynowanie. Jest całkiem łatwo, więc nie ma frustracji hehe

Opublikowano

Bad Company 2 skończone. Teraz leci Medal of Honor i Kane & Lynch 2: Dog Days. W międzyczasie kończę po trochu Tales of Vesperia (chyba już 4 miechy :P) i od czasu do czasu odpalam PGR4.

Opublikowano

Tłukę BC2 ... juro VIetnam ahhh ,Ponownie Alan Wake + DLC no i jakiś nowy arcade dojdzie chyba Trials HD :)

Opublikowano

Gearsy jedynka - wwszystko jest tak jak trzeba w tej grze (Insane)

Opublikowano

Nadrabiam zaległości: Alan Wake (naprawdę dobre!) , Red Dead Redemption (dopiero co zacząłem i jestem baardzo pozytywnie nastawiony :) ), BF: BC2 Vietnam (mega kozak!!!! klimat miaaazgaaa!!!), wróciłem do EndWar ( wersja pl daje rade, tylko Teatr Wojny świeci pustkami w tygodniu...).

Opublikowano

Aktualnie F1 , ale za niedługo biorę się za RDR.

@EDIT

No i jak zostanie coś kasy to coś sobie kupie jeszcze :potter: (ewentualnie Metro 2033)

Edytowane przez Carbonite

Opublikowano

Dodatki do GTA - TLaD taki sobie, ale Ballada zapowiada sie mistrzowsko jak narazie.

Opublikowano

Civilization Revolution - mega gierka . W ogóle z racji że pieca mam nie działającego , łykam strategie na xO bez popity . Ruse pokazało że da się dobry interfejs na konsoli w strategii zrobić (chciałbym stretegie w innych czasach i innych realiach na silniku i interfejsie Ruse). Co do Cyvilization R , gierka jest bardzo przyjemna i radosna , a tego mi brakowało bo wszystkich zabijaniach karabinami czy mieczykami . Grac :)

Opublikowano

Teraz dwie nowe gry wyciągnięte z pod choinki

Mass Effect 2- qrva, jakim prawem nie ma mojej ukochanej Ashley, poza tym gra zapowiada się świetnie.

Assassin's Creed 2- podobała mi się jedynka, ale dwójka jest jeszcze lepsza, nie ma tej monotonii, no i bardzie odpowiada mi klimat.

Opublikowano

FIFA 11 - karierka, dla luzu. :P

Fable 2 - już kończę.

Mirror's Edge - grałem na kompie, ale na X360 troszku gorsza wersja, więc gra pójdzie na wymianę. :P

Opublikowano

Deadly Premonition - KLIMAT !!!

Command & Conquer Tiberium Wars

Opublikowano

UFC 2010 - bo nie na to jak pryknąć armbarka

NFS: HP - bo nie ma to jak rozbić misiakową furę

FIFA 11 - bo mój ukochany PES zatwardziale nie chce być dobrą grą ;(

Castlevania: Lords of Shadow - ledwie liznąłem, ale wygląda spoko...

Jeszcze parę gierek (szał świątecznych zakupów...) + Kult Unplugged - polecam! ;)

Opublikowano

MULTI : BC2 dzisiaj zrobiłem calaczka pora zmienić dvd na jakieś inne w najbliższym czasie.

W singlu próbuję strawić Alan Wake i zrobić calaka ,ale gra zabija nudą i powtarzalnością :(

W najbliższych dniach mam nadzieję ze zawita u mnie FIFA11 i RDR(ponownie) + DLC

Opublikowano

Heh a mnie alan pochlonal i to była moja pierwsza gra w której zdobylem calaka :) jak drugi raz przechodzilem to trochę mnie znurzylo na jeden chapter hehe ale pózniej już poszło

żeby nie było offtopa to zaczynam 3 podejście do masa effect :)

Edytowane przez kubson