Stinkmeaner 12 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nowy NFS. Jeden wyścig wystarczył, żebym się zakochał w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Staram się okiełznać PGR4 ze średnim skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Miałem chyba półroczną przerwę od hardcorowego grania, teraz wróciłem i męczę Dante's Inferno. Jutro będzie 1000 i wracam do niedocenianego Mirrors Edge Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Nadrabiam zaległości, wszystkie na raz: Borderlands (zayebongo!), Cameron's Avatar (też dobre) i Saints Row 2 (również jestem zadowolony). Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Po nabiciu 10h w "Assasin's Creed 2" konsola się zawiesiła, a save zniknął zupełnie. Argh. Asasyn poszedł na półkę. Obecnie: "Dragon Age: Origins" / (nadal!) "Gears of War 2" Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 nail'd zgwałcony, teraz czas na Jamesa Bonda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Walczę z Mirror's Edge. Walczę w sensie dosłownym bo stylistyka gry pierońsko mi się podoba, ale w rankingu gier wywołujacych nudności i ogólnie stymulujących tą tzw 'gaming sickness', ME z pewnością zasługuje na podium, bo chyba poza Half Lifem 2 i Bioshockiem nie było gry która w takim stopniu szeptałaby mi zachęcajaco do ucha 'słuchaj, może już warto się wyrzygać'. Tamtych dwóch nie dalem rady skończyc, zobaczymy jak będzie w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja nareszcie zagrałem ww multi w moh . Strarsznie dziwnie się gra snajper tam to pogromca <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Viking. Stare ale jare Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Na zmiane AC:Brotherhood singiel - 15h na liczniku i dopiero 23% ,zapowiada się dłuuuga gra , i Black Ops multi - wkręciły mnie tryby o kase - najbardziej kije i kamienie oraz zabawa bronią. Z doskoku PINBALL FX2 , zapraszam do bicia moich rekordów , bo na razie z mojej friendlisty nie ma na mnie kozaka Edytowane 12 Grudnia 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Halo Reach multi, dzisiaj zaczynam przygodę z Alanem i Arkham Asylum a we wtorek zawitam do Wietnamu. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robię PGR 3 na Platynki i calakuje Shadow Complex. W PGR mam już ponad połowę eventów na złotko, dokończe złoto i biorę się za platynowanie. Jest całkiem łatwo, więc nie ma frustracji hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bad Company 2 skończone. Teraz leci Medal of Honor i Kane & Lynch 2: Dog Days. W międzyczasie kończę po trochu Tales of Vesperia (chyba już 4 miechy ) i od czasu do czasu odpalam PGR4. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tłukę BC2 ... juro VIetnam ahhh ,Ponownie Alan Wake + DLC no i jakiś nowy arcade dojdzie chyba Trials HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Gearsy jedynka - wwszystko jest tak jak trzeba w tej grze (Insane) Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nadrabiam zaległości: Alan Wake (naprawdę dobre!) , Red Dead Redemption (dopiero co zacząłem i jestem baardzo pozytywnie nastawiony ), BF: BC2 Vietnam (mega kozak!!!! klimat miaaazgaaa!!!), wróciłem do EndWar ( wersja pl daje rade, tylko Teatr Wojny świeci pustkami w tygodniu...). Cytuj Odnośnik do komentarza
Carbonite 2 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Aktualnie F1 , ale za niedługo biorę się za RDR. @EDIT No i jak zostanie coś kasy to coś sobie kupie jeszcze :potter: (ewentualnie Metro 2033) Edytowane 25 Grudnia 2010 przez Carbonite Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dodatki do GTA - TLaD taki sobie, ale Ballada zapowiada sie mistrzowsko jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Civilization Revolution - mega gierka . W ogóle z racji że pieca mam nie działającego , łykam strategie na xO bez popity . Ruse pokazało że da się dobry interfejs na konsoli w strategii zrobić (chciałbym stretegie w innych czasach i innych realiach na silniku i interfejsie Ruse). Co do Cyvilization R , gierka jest bardzo przyjemna i radosna , a tego mi brakowało bo wszystkich zabijaniach karabinami czy mieczykami . Grac Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Teraz dwie nowe gry wyciągnięte z pod choinki Mass Effect 2- qrva, jakim prawem nie ma mojej ukochanej Ashley, poza tym gra zapowiada się świetnie. Assassin's Creed 2- podobała mi się jedynka, ale dwójka jest jeszcze lepsza, nie ma tej monotonii, no i bardzie odpowiada mi klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 FIFA 11 - karierka, dla luzu. Fable 2 - już kończę. Mirror's Edge - grałem na kompie, ale na X360 troszku gorsza wersja, więc gra pójdzie na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Deadly Premonition - KLIMAT !!! Command & Conquer Tiberium Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
bypa 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 UFC 2010 - bo nie na to jak pryknąć armbarka NFS: HP - bo nie ma to jak rozbić misiakową furę FIFA 11 - bo mój ukochany PES zatwardziale nie chce być dobrą grą ;( Castlevania: Lords of Shadow - ledwie liznąłem, ale wygląda spoko... Jeszcze parę gierek (szał świątecznych zakupów...) + Kult Unplugged - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 MULTI : BC2 dzisiaj zrobiłem calaczka pora zmienić dvd na jakieś inne w najbliższym czasie. W singlu próbuję strawić Alan Wake i zrobić calaka ,ale gra zabija nudą i powtarzalnością W najbliższych dniach mam nadzieję ze zawita u mnie FIFA11 i RDR(ponownie) + DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Heh a mnie alan pochlonal i to była moja pierwsza gra w której zdobylem calaka jak drugi raz przechodzilem to trochę mnie znurzylo na jeden chapter hehe ale pózniej już poszło żeby nie było offtopa to zaczynam 3 podejście do masa effect Edytowane 1 Stycznia 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi