Opublikowano 13 listopada 200915 l Ja bym się już bardziej wzorował na amerykanach, bo w Korei/Japonii grają praktycznie tylko na automatach, a tam sprawa może wyglądać inaczej w niektórych kwestiach.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Inna sprawa, że na automatach każdy może mieć swój profil, a na konsolach...
Opublikowano 13 listopada 200915 l Autor Inna sprawa, że na automatach każdy może mieć swój profil, a na konsolach... Spokojna głowa. Idziemy do przodu i spełniamy wasze gorące prośby i oczekiwania Na naszym turnieju każdy zawodnik będzie miał swój profil i kustomizację na Versusie. Tylko każdy musi zabrać swoją konsolę i będziemy grali Online według gróp i drabinki;) JOKE!!!
Opublikowano 14 listopada 200915 l W sumie... gdyby zrobić sieć LAN... ale ta gra na pewno nie jest do tego przystosowana. Potrzeba PSNetwork i tyle.
Opublikowano 14 listopada 200915 l ... 69.Soul* 70.Agent/Lukasdb 71.Paździoch 72.Szeregowiec Ryan Hart A reszta ekipy z ćwiartki 3/4 też będzie?? Najpierw Kononowicz teraz Paździoch czekam na Ąckiego xD
Opublikowano 15 listopada 200915 l Jaki nocleg polecacie w Łodzi? Przeglądałem różne oferty, ale może ktoś z Was wie o czymś konkretnym i wartego uwagi ? Dla trzech osób.
Opublikowano 15 listopada 200915 l Autor nocleg blisko manufaktury dla trzech osób.. tylko trochę drożej nocleg manufaku Chciałem jeszcze tylko zaznaczyć że powoli zbliża się połowa miesiąca, a na konto wpłaciło tylko kilkoro graczy. Przypominam że po 30 listopada będzie obowiązywała kwota 50 zł wpisowego. Dla porównania wpisowe w przedpłatach wynosi 35 zł. Edytowane 15 listopada 200915 l przez Dante84
Opublikowano 15 listopada 200915 l nice, poczułem się jak prince xD pokój typu executive 500 zl za noc ;p jedno osobowy Odrazu wiadomo, że sława na turniej przyjężdza :> nie no udało mi się coś ciekawego narazie znalezc ;p a jak nie to bedziemy spac w samochodzie. Poza tym podobno mam tam jakąś rodzinę (nawet nie wiedziałem xD). dzięki w każdym razie za pomoc ;p
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ponawiam prośbę do warszawiaków: ODEZWIJCIE SIĘ DO MNIE W SPRAWIE NOCLEGU. Zostało już niewiele czasu do turnieju...
Opublikowano 18 listopada 200915 l Autor Di powiedz mi czy mam wpisywać szybkie nóżki na liste uczestników.
Opublikowano 18 listopada 200915 l ATTENTION! Last Night I booked my flight to come to Lodz for the tournament. It's now official, Im coming! Keii: I have my flight details for you and my cell phone, pls PM me ASAP to exchange details. Dante: add me to the list please
Opublikowano 20 listopada 200915 l Nie zgadłeś. To Knee szykuje się właśnie do wyjścia z wojska, żeby pokazać Albrechtusowi jak bardzo osłabiony jest Bryan... hehe, rozbawiło mnie to
Opublikowano 20 listopada 200915 l Autor Jeżeli chodzi o konsole to rozmawiałem z Velurem i powiedział że konsol mamy komplet, gorzej z TV kami
Opublikowano 22 listopada 200915 l Cytuje znajomego, który nie może sie zalogować na forum: "napisz na forum by dante dopisał milonpl (mnie) i adaśka (adwark) "
Opublikowano 23 listopada 200915 l Dante wykresl mnie z listy. Mam 3 kolokwia, nie dalo sie nic zrobic. Pozdro i do zobaczenia kiedys tam
Opublikowano 24 listopada 200915 l Dante wykresl mnie z listy. Mam 3 kolokwia, nie dalo sie nic zrobic. Pozdro i do zobaczenia kiedys tam No i stało się chujowo że Ciebie zabraknie