Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NINJA GAIDEN SIGMA 2

Poziom trudnosci Trofeow 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudnosci pucharkow w NGS2?

• Bardzo latwe
      1
    • Latwe
      1
    • Srednie
      1
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      26

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Niby umiem, ale jak to podczas walki z tymi pałkami wyjdzie to nie wiem. :| To jutro wieczór, po 21-22?

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 12,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam najpierw rozgrzać się zdobywając platynę w TTT HD, bo w NG2S jest nieco bardziej wymagająca

• Ja zawsze pomoge wystarczy sie zapytac:D

• UN2 padło, platynka wpadła, po 22 dniach koszmarów. Dzięki Daniel za pomoc przy UN1 i MN4.

Opublikowano

Bede dostepny od 19;D jesli ci pasuje to moze byc 21 miedzy 22..

Opublikowano

UN2 padło, platynka wpadła, po 22 dniach koszmarów. Dzięki Daniel za pomoc przy UN1 i MN4. :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ninja gaiden 2 na X360 przerobilem na 100% w sigme 2 jakos nigdy nie mialem ochoty siegnac. Niedawno z okazji zakupu PSVity kupilem Sigme 1 i 2 plus. I teraz pytanie  jak ja mam niby wymasterowac sigme 2 na 100% gdzie w wersji na konsole przenosna nie ma opcji grania online? Cos tam nawet sie meczylem sam ale granie z kompem i niektore misje sa niewykonalne. Czy Tecmo juz naprawde siegnelo dna i tak bezmyslnie przenosi gry. Mam rozumiec ze jest to gra w ktorej wbicie platyny jest nie realne czy o czyms nie wiem.

Opublikowano

Na dzien dzisjeszy nie realne jest wbicie platyny.. Przez Te plansze Mento5, Masten Ninja4, Master Ninja5, Un1,Un3, Un2 ( jak tecmo ie poprawilo te jest glicht i moza ja samemu przejsc, Un5. Jesli Tecmo wyda latke na pozbycie sie bota to i tak Kiepsko widze Zmeczenie Un1 samemu:)

Edytowane przez Dani78

Opublikowano

Znajac zycie to Tecmo ju nie wyda latki. NGB i NG2 byly trudne ale do opnaowania od sigmy2 konczac na NG3 zaczely sie jakies debilizmy, 

Opublikowano

Sigma 2 jest do ogarniecia na Ps3... Moim zdaniem Ng3 i Ng3re, Oraz vitowska wersja jest skopana.. Tecmo cofnelo sie o krok milowy z ng.  Tez pytanie gdzie ich to zaprowadzi. Moim zdanie powinni napisac nowy silnik ( bo obecny juz ledwo zipie ) Wada Ng3iRe jest brak orob i skopany silnik gry...

A tu masz filmik ze mozna Ogarnac Ngs2 na Ps3..

http://www.youtube.com/watch?v=cv0zLHUgLRU&feature=share&list=PLrqa0msp9DPSW5Keer6ghTr9PfMOgSeu0