Spyker 59 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam! Tak jak w temacie. Ja osobiście tęsknie za chipsami Lays maślana nuta i oczywiście za Pringels Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 zeby sprecyzować - klub smakosza to taki grupwiec, nie potrawa Spyker nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale Pringlesy normalnie kupić mozna o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 mieszkam w bydgoszczy, a Pringelsy można dostać tylko (tak mi sie zdaje) w Piotrze i Pawle. A tam są ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 w kazdym wiekszym spozywczaku w krakowie mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 a berti ? 8 zł chyb kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Kiedyś w Biedronce mieli takie fajne chrupki Space Snack, w dwóch smakach - pizzy oraz cebuli. Zajebiste to było, obżerałem się jak świnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Soczki w woreczkach, pilem jak bylem tyci, ale samk mam do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 brakuje mi piwa "strzelec mocne" , podobno jeszcze mozna kupic ale nie w mojej okolicy wiec juz dawno nie pilem oraz bajer z przed 15 lat - przysmak świetokrzyski co prawda mozna kupic wersje "zrob to sam" na patelnie, ale to jednak nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 takie oranzadki w torebeczkach wiecie ocb nie? z 25 groszy kosztowaly. z woda sie robilo,ale na sucho do zjedzenia tez mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Tango masz na myśli? Dobre było. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 no np. tylko tang to chyba byl na caly dzbanek,a tamte takie male na szklanke. no ale to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
TheDupa 14 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 chipsy ruffles , tylko to pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 chipsy ruffles , tylko to pamiętam no zaje,biste byly. brakuje mi jeszcze tego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 chipsy ruffles , tylko to pamiętam no zaje,biste byly. a x-cuty nie sa ich odpowiednikim przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 jak to wyglada w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 brakuje mi piwa "strzelec mocne" , podobno jeszcze mozna kupic ale nie w mojej okolicy wiec juz dawno nie pilem oraz bajer z przed 15 lat - przysmak świetokrzyski img co prawda mozna kupic wersje "zrob to sam" na patelnie, ale to jednak nie to samo A gdzie ten przysmak niby można kupić na patelnie? Kiedyś kupowałem i pamiętam zaje.biste było. A teraz w spożywczakach nie ma nawet, a co dopiero w marketach jakichś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Nogger sandwich Algidy. Wycofali go złamasy z 10 lat temu i zostawili tylko toffi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Laysy X-cut kurczakowe. Kojarzą mi się tylko z DN3D. Chyba z 11 lat temu, do CDA na płytkach dodawali co miesiąc kilkanaście mapek do DN3D, które zawsze z sąsiadem sprawdzaliśmy, zajadając się przy tym owymi chipsami. Gwiazdeczki Milka - te z emotkami. Takie małe gumy rozpuszczalne, kuleczki, na opakowaniu był "pan kulek", to chyba niemiecka robota była. Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) A pamiętacie to stare prince-polo, pakowane jeszcze w sreberko? Wtedy było jeszcze wg polskiej receptury robione, twarde jak cholera, masę swoją miało, normalnie jakby się cegłę żarło Nie to co dzisiejsze (że niby takie samo od 50 lat, ta, jasne) czy jakieś inne kinder bueno, 5g masy, 30g powietrza. Pamiętam miałem patent, żeby sobie zębów nie połamać trzeba było ponosić je chwilę w kieszeni, wtedy fajnie się zmiękczało. To były czasy, ja pierodle... Edytowane 8 Października 2009 przez lmz Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Groszki.Nie qr.va jakies draze ale groszki.Mleczne, kakaowe. Irysy z sezamem. Blok i chałwa. Guma Tom&Jerry z Pewexu. Bylo tego wiecej, jak na zlosc pustka Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Gumy Turbo, gumy Boomer, baton Rallie (taki z wyścigową szachownicą na opakowaniu), ZEGARKI Z CUKIERKÓW, gumy kulki, oranżada po 30gr, multum tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
kcr 1 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 guma boomer byla za(pipi)ongo, a dobre bylo kiedys takie piwo "piastowskie mocne", mialo 6 cz 7 proc i jak mialem 14 lat to mi smakowalo jako jedyne jwszcze pare lat temu mozna bylo dostac na allegrogumy big red zde stanow, duzo mocniejsze odeuropejskich i dluzej trzymaly smak, ale juz dawno nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czy wiecie, ze w obecnej fabryce Boomera wyrabia sie pierogi... Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 te zegarki z cukierkow to nadal mozna kupic,sam dzis w sklepie je widzialem pamietam jeszcze takie lizaki co mozna bylo gwizdac na nich. Tez gdzies je widzialem kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza
griszczuk 1 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 soki Frugo ktoś pamięta? zaj.ebiste były Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi