Opublikowano 20 maja 201014 l Spaliłem się trochę, grę zamowilem w poniedziałek w Gram.pl i okazało się mimo maila z potwierdzeniem wysyłki o treści "Wysyłka Pana zamówienia zaplanowana jest na 20 maja. Gra powinna zostać dostarczona w piątek." okazuje się, iż zabrakło kopii i grę otrzymam najprawdopodobniej z drugą turą "Status Twojego zamówienia: zostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne (prawdopodobnie w dniu 17.5.2010)" jeszcze bug ich sklepu z wyświetlaniem błędnej daty ... Ktoś jest może w podobnej sytuacji? Wie coś więcej na temat kolejnych partii dostaw gry do sklepów? Ja nie jestem w sumie podobnej sytuacji ale powiem Tobie Raju, że Cenega ponoć ma na starcie bardzo małą ilość kpi RDR. Koleś mój co pracuje w media, mówił, że wszystkie Media Markty w Polsce na premierę dostaną maks 300 szt. od Cenegi. W moim MM dostają np po 3 na PS3 i X360 na premierę.
Opublikowano 20 maja 201014 l Cenega niby dała pupkę . Tak bynajmniej mówią sprzedawcy sklepów i że na grę mogę liczyć dopiero we wtorek ;/ W ciągu godziny będę informacje co do Szczecińskiego Media Markt.Wiecie gdzie można dostać grę w Szczecinie ? Z tym wtorkiem mówisz o Menago? Napisz później jak w MM.
Opublikowano 20 maja 201014 l Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P
Opublikowano 20 maja 201014 l Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P O 9 otworzą, o 12 przyjdzie dostawa z grą, o 14 wprowadzą do systemu i o 16 kupisz
Opublikowano 20 maja 201014 l Kilka wersji na PS3 jest podobno jeszcze dostępna: http://www.facebook.com/pages/ULTiMAPL/328273387380?v=wall&story_fbid=128138513869527&ref=mf Dopiero jutro wysyłają, ale jak ktoś ma możliwość na piechotę może się przejść po gierkę. Edytowane 20 maja 201014 l przez Texz
Opublikowano 20 maja 201014 l ;D ja tam sugeruje się tym co powiedział kumpel , który ma brata w media więc lecę na otwarcie a że mieszkam daleeeko od media to trzeba wcześnie wstać ;-/
Opublikowano 20 maja 201014 l Czyli co, zadne MM, Carrefoury czy Euro RTV AGD nie mają aktualnie? Lipton
Opublikowano 21 maja 201014 l Gdyby ktoś z Krakowa miał jakiś namiar gdzie nabyć RDR to dajcie znać Ja będę dzwonił do MM i Saturna około 12 czy dotarła już do nich dostawa. Na razie w Krakowie nigdzie indziej nie udało mi się namierzyć RDR Pozdro
Opublikowano 21 maja 201014 l Tak Menago dopiero wtorek media niby bardzo mało sztuk więc bywa ale ja już o 6 rano jadę do media ;P O 9 otworzą, o 12 przyjdzie dostawa z grą, o 14 wprowadzą do systemu i o 16 kupisz Twoje słowa się potwierdziły. Przed 20 minutami wróciłem ze Szczecińskiego MM. RDR jeszcze nie ma. Gość na dziale powiedział, aby przyjść właśnie około 15-16 to może będą mieli, nie muszę chyba dodawać, że śmieszne ilości. Jak dojdzie 5 sztuk, to będzie sukces.
Opublikowano 21 maja 201014 l nie, do PE ;-) w Empiku mi powiedzieli, że RDR będzie POD KONIEC MAJA i w cenie 239 zł. Poebancy!!!! Załuję po stokroć, że nie zamówiłem tego tytułu ale takiej jazdy się nie spodziewałem
Opublikowano 21 maja 201014 l nie, do PE ;-) w Empiku mi powiedzieli, że RDR będzie POD KONIEC MAJA i w cenie 239 zł. Poebancy!!!! Tak jak była akcja "nie przerabaim nie kradnę" to powinna być akcja "nie kupuję u debili..." . Pierwszy bym się pod tym podpisał
Opublikowano 21 maja 201014 l no ja właśnie zaryzykowałem i zamówiłem wszystko wczoraj w Ultimie. Te gratisy to z "Naj"
Opublikowano 21 maja 201014 l Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać
Opublikowano 21 maja 201014 l Masakra szukam RDR dla kolesia ale tam gdzie jest to tylko na zapisy bo wszędzie cięcia w dostawach. We Wrocku MM dostanie w pon. reszta nie jest pewna. Kolejny rekord hype'u?
Opublikowano 21 maja 201014 l Masakra szukam RDR dla kolesia ale tam gdzie jest to tylko na zapisy bo wszędzie cięcia w dostawach. We Wrocku MM dostanie w pon. reszta nie jest pewna. Kolejny rekord hype'u? Rekord wspaniałego dystrybutora który nie zadbał nawet o przyzwoita ilość sztuk gry na Polskę. A w krakowie ktoś gdzieś wyrwał i za ile ?
Opublikowano 21 maja 201014 l Jeśli ktoś dorwie RDR dzisiaj w Katowicach, to piszcie( w grę wchodzą wszystkie empiki, Saturn, MM, Centrum SONY i jakikolwiek inny sklep). Muszę dzisiaj mieć a ciężko to dostać MM w katowicach brak. bylem o 13 i 0 kopii. w Empiku na 3 stawach gosc z obslugi sie mnie pytal czy ta gra ma dzis premiere. Jak odpowiedzialem ze tak to nawet nie wiedzial czy maja zamowione jakies kopie
Opublikowano 21 maja 201014 l Kto nie kupił do dziś szanse marne na pogranie w weekend. Dzwoniłem do Ultimy podobno mają jeszcze, zamówiłem! Dowiedziałem się też w jednym sklepie, że problem z dystrybucją mają wymiar europejski.
Opublikowano 21 maja 201014 l Jakim prawem nie dostałem jeszcze RDR? Złożyłem preorder w sklepie psx ;/ E: No qrwa jasna jakie złodzieje. Dzisiaj wysłali ;/ Wie ktoś czy w sobote kurier też dostarcza paczki?A i czy sklep psx podaję nr. paczki żeby można było ją "śledzić"? Edytowane 21 maja 201014 l przez schab0795
Opublikowano 21 maja 201014 l Ma ktos jakies info jak wyglada sprawa w Trojmiescie? Znalazl ktos gdzies gre?
Opublikowano 21 maja 201014 l Jakim prawem nie dostałem jeszcze RDR? Złożyłem preorder w sklepie psx ;/ E: No qrwa jasna jakie złodzieje. Dzisiaj wysłali ;/ Wie ktoś czy w sobote kurier też dostarcza paczki?A i czy sklep psx podaję nr. paczki żeby można było ją "śledzić"? Nie, w sobotę nie pracują.
Opublikowano 21 maja 201014 l No to zajebiście... No ja pierdooooooleeeeee E: Na 100% UPS nie rozwożą przesyłek w sobote? Że poczta w sobote się nie rusza to wiem ale kurier? Edytowane 21 maja 201014 l przez schab0795
Opublikowano 21 maja 201014 l W Gorzowskim Media Markt, jeszcze 3 (z 5) egzemplarze radzę się spieszyć. Cena zabójcza 239 zł, al jak bym zamówił z Ultimy + kurier to nie wiele tanie by wyszło.