Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Pytałem się jednego gościa w empiku i powiedział że dostali dokładne dyrektywy. Gra na sprzedaż będzie wystawiona 2 listopada i nie ma możliwości żeby było to wcześniej.

Opublikowano

Pytałem się jednego gościa w empiku i powiedział że dostali dokładne dyrektywy. Gra na sprzedaż będzie wystawiona 2 listopada i nie ma możliwości żeby było to wcześniej.

W łodzi to samo, do kupienia ma być 2 Listopada dopiero, preorder ze strony,który wziąłem niby trzeciego ale może uda mi się w środę wyrwać.

Opublikowano

Pogodziłem się już, że środa to jest ten dzień. Trudno. Przez to, że 99% graczy ma przekonanie, że kupno wcześniej niż było to przecież normalnie planowane im się po prostu należy, przecież nie zrezygnuję z jednej z najważniejszych gier tego roku. Środo przybywaj!

Opublikowano

Kurierzy z Ultimy jak coś od rana pukają do drzwi z U3... Czemu tym razem postawiłem na stacjonarne sieciówki ? :)

Opublikowano

Ja dzisiaj biorę U3 w MyGames w Szczecinie. Zapewnili że kopii nie zabraknie dla nikogo :]. Jeżeli ktoś chce to mogę odsprzedać zniżkę 20 zł na Uncharted 3 do Emipka w Kaskadzie. Powiedzmy że za dyszkę albo czteropak Carslberga :P.

Opublikowano

Gzie jes ten sklep MyGames w Szczecinie i czy U3 jest w polskiej wersji językowej?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

wawa , komputronik na grochowskiej 2 sztuki maja. Jak ktos ze stolicy to warto sprobowac

edit: 2x normalna i 2x SE na stanie

Edytowane przez erix

Opublikowano

MyGames już sprzedał wszystkie kopie ;d. Ciśnienie na ten tytuł jest ogromne. Zawsze możecie uderzać do sklepu z grami w nowym "Turzynie". Mówili że dzisiaj będą mieć za 190 zł.

Opublikowano

Na empik.com zmienił mi się status na "Odłożony w magazynie". Nie wiem czemu od razu nie chcą wysłać, tylko czekają do tego 2 listopada.. :/ Czyli najprędzej zagram 3 listopada.. Gdzie 3 listopada mija tydzień jak niektórzy już grają..

Opublikowano

Ja też mam "odłożone w magazynie", ale data dostarczenia jest zmieniona na 2 listopada. Sprawdź jak jest u Ciebie, na bank też powinieneś mieć pojutrze do odebrania:)

Opublikowano

Niestety.

Data złożenia zamówienia: 2011-10-29

Status zamówienia: W realizacji

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-11-02 + czas dostawy

Status wysyłki: Skompletowane

Data odbioru: 2011-11-03

Opublikowano

To może z tego względu, ze zamówiłeś dopiero co. Cóż, skoro data realizacji jest identyczna, to może tego 2 listopada będziesz mieć niespodziankę ;-) Mnie już teraz jest ciężko wysiedzieć.

Opublikowano

Ja mam zamówienie z 07 października 2011 a Data wysyłki:02 listopada 2011 obecny status: W realizacji - Edycja specjalna :confused:

Dzwoniłem do MM - wreszcie znajomy odebrał - grę mają od czwartku - zakaz sprzedaży bo inaczej kary. Nawet nie przeszedł numer że dam kasę dzisiaj i wezmę grę a paragon wystawią 02.11 sobie od rana...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

A u mnie (empik.com) widnieje takie coś:

Data złożenia zamówienia: 2011-10-08

Status zamówienia: Zrealizowane

Przewidywana data realizacji zamówienia: 2011-11-02 + czas dostawy

Status wysyłki: Wysłane

Data odbioru: 2011-11-03

Edycja kolekcjonerska, jakby co.

Opublikowano

U mnie data złożenia zamówienia to 2011-10-06 i data odbioru niezmiennie: 11.02.

Nie wiem już od czego to zależy.

Edytowane przez K@t

Opublikowano

W Media Markt M1 w Zabrzu maja ale sprzedaja od srody, bo kary. Ceny koles mi nie chcial powiedziec, bo mowi ze jeszcze nie wie. Maja tylko podstawowe wersje.

Opublikowano

no ja dziś zgarnąłem u3:) jak coś to w Nowym Sączu można dostać w pewnym punkcie:)

Podobno całe zamieszanie robią te wielkie sklepy jak MediaMarkt itp....maja podpisana umowę z sony i nie chcą stracić zbytnio dużo klientów

Opublikowano

A ktoś wie może czy gdzies w krk można kupić już dzis??

Opublikowano

Zostaje mi czekać do środy :/ Ale lipa, że te duże sklepy nie mogą, a te małe sprzedają.

Opublikowano

do ns masz 2 h wiec na co czekasz?? :)

Pracuje do 17 :(

Opublikowano

Dostałem maila od Empiku, że wysłali mi kurierem moją Edycję Specjalną i dali numer paczki, ale na ich stronie nie pokazuje mi śledzenia paczki, jakby numer był nieprawidłowy. UPS nie zaktualizował jeszcze zamówienia, czy Empik mi numer z błędem wysłał?