Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Tak mnie oświeciło moze tym białowłosym będzie Gohan który pewnie teraz ostro tyra w sali czasu czy jak to sie tam zwało. Może zobaczymy go w nastepnym epie jeśli Goku przegra walke z hitem.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Gohan mial ta dopałke od boga w sadze Buu, moze cos tam wymysla dla niego.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Gohan w obecnej formie wydaje się juź całkowicie spalony jako fajter. Od czasu Buu sagi zapuścił się strasznie i od poziomu Goku i Vegeta dzieli go przepaść. Nie wiem, co musieliby mu zrobić, żeby nagle ich przewyższył.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Goku odpalil kaoiken na ssj god, on ssj3 na tym ultimate co mial w walce z buu
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Wydaje mi się, że będzie coś na 100% w tej sadze związane z podróżami w czasie.
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l W jednym z wywiadów Toriyama powiedział że początkowo SSJB miał mieć białe włosy ale jednak zrobił niebieskie żeby nie pomieszało się z jednym z przeciwników (którego jeszcze nie widzieliśmy). A co do wcześniejszej rozmowy na temat tych białych włosów, 2 odcinki temu jak była zapowiedź następnego odcinka to był pokazany Goku w białych włosach. Myślałem wtedy że to właśnie SSJB + Kaioken, albo jakaś inna transformacja, ale jednak nie miało to z tym nic wspólnego. Tyle.
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l Goku miał białe włosy jak dostawał ciosy od Hita. Takie ujęcia tylko.
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l A dziś 40. Oby tylko pospieszyli się z subami. Bo gołego RAWa sciagne. Albo poczekam bo dzis jeszcze zaległe UFC mam do zaliczenia.
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l Mani tu już masz z ang subami http://dragonballtime.com/dragon-ball-super-episode-40-subbed/
Opublikowano 24 kwietnia 20169 l Ja sobie chyba jutro na spokojnie obejrze, przynajmniej mniej będzie czekania do następnego odcinka
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Wszystko byłoby spoko, ale Zeno czy Zuno, który jest królem wszystkich 12 wszechświatów wygląda jak (pipi)
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Może... Ten cały król wszechświatów kompletuje dream team i ma jakiegoś questa? Dobry pretekst do kolejnych walk. Następny turniej? Raczej nie, byłoby mało różnorodnie W każdym razie coś czuję, że przez kolejne kilka odcinków raczej niewiele będzie się działo, jak to w DB. Edytowane 25 kwietnia 20169 l przez Frantik
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Jak na razie, całe te wydarzenia są w sprzeczności do zakończenia Z/Mangi, Goku, po podróżach po różnych wszechświatach, miałby się ekscytować reinkarnacją Kid Buu? No i tekst "Kiedy umierał nasz najsilniejszy przeciwnik, życzyłem sobie żeby odrodził się jako ktoś dobry" Już Freeza bez złotej formy wdeptałby Kid Buu w ziemie.
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Ale po Buu Saga Kai zaraz zaczęli Super, mogli minąć ostatni odcinek Z, i skończyć Kai na pokonaniu Kid Buu i spotkaniu na Kami Lookout
Opublikowano 25 kwietnia 20169 l Ten bóg wszystkich bogów mógłby wyglądać jakoś lepiej (przynajmniej mieć mimike twarzy jak berrus i champa).Wydaje mi się, że będzie spotkanie ze wszystkimi bogami zniszczenia, w końcu jest ich dwunastu.