Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 573 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Czyli co, Broly wchodzi do kanonu? Liczyłem na coś nowego, ale zobaczymy co tam wymyślą z nim.

Opublikowano

Czyli jedynie co łączy nowego Broliego ze starym, to wygląd? Nie lepiej po prostu stworzyć nową postać zamiast nie potrzebnie mieszać? I jeszcze to "żeby nie rozczarować fanów", problem w tym, ze każdy fan ma inne zdanie co do tego w którym kierunku powinna pójść seria, lepiej robić swoje, bo wszystkich nie zadowolisz :)

Edytowane przez metalcoola

Opublikowano

To jak, zobaczymy SSB Gogetę (i może Bardocka, jako że ma być kilka linii czasowych)?

Ktoś na twitterach słusznie zauważył, że w okolicach tej kinówki wychodzą remastery Fusion Reborn i Bardock - The Father of Goku. A nieco wcześniej Broly - The Legendary Super Saiyan. Przypadek?

Byłbym za.

Opublikowano

Gogete w akcji bardzo chętnie bym zobaczył. Te remastery to mają być zrobione tak jak ostatnie kinówki?

Opublikowano

Kinówka w Stanach już w styczniu 2019

37038462_1594511757342985_54693508896239

O Europie na razie cisza

Opublikowano
6 godzin temu, Frantik napisał:

Drugi ep SDBH (bez napisów)

Dobrze, że jest to tak krótkie, bo na dłuższą metę nie da się chyba tego wytrzymać. Następny odcinek we wrześniu :dafuq:

Jak ktoś ma 10 minut do zmarnowania to Grupa Mirai już wrzuciła PL wersję http://www.grupa-mirai.pl/heroes/

Opublikowano

Ten drugi odcinek dużo lepszy, Vegito w akcji, moze pokaze wiecej niz dbs

Opublikowano

Przez kolejne ~5 minut w następnym odcinku? To czas antenowy będzie miał podobny :yao:

Opublikowano

A w mandze Gohan vs Kefla. ;)

DiZF2e2U8AAhT1W.jpg

DiZF2e1VAAIYFuT.jpg

edit:

Skan z V-Jump:

DiZIYMXUwAAjWfj.jpg

edit:

Trailer tuż za rogiem ;)

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Teraz mogą w takim sam sposób odgrzewać wszystkie pozostałe kinówki z DBZ i wprowadzić w kanon Gogetę, czy np. resztę androidów. Genialne Chińczyki :kaz:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Mało mnie interesowały zawsze te kinówki DB ale na widok tej mam mokro :obama:

Opublikowano

Jeśli chodzi o jakość to nie wygląda tak dobrze jak wcześniejsze kinówki(czy nawet intro/outro do KAI), nie wiem czy to kwestia tego, ze do premiery daleko czy może chcą zrobić to po kosztach.

Opublikowano

Po prostu zupełnie inny styl, średnio można to porównywać do poprzednich kinówek IMO

Opublikowano
2 godziny temu, Frantik napisał:

Teraz mogą w takim sam sposób odgrzewać wszystkie pozostałe kinówki z DBZ i wprowadzić w kanon Gogetę, czy np. resztę androidów. Genialne Chińczyki :kaz:

skoro to kinowka to nadal brokolli bedzie niekanoniczny xd