Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SUPER STREET FIGHTER IV

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Mogli bysmy zaczynac lekcje od bicia w SFIV

Lepiej nie. Złych nawyków nabierze. SF4 i SF5 to zupełnie inne gry.

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• O ja cie (pipi)e MOJ MAIN !!!!!

• Mistrzostwo   Moves in oil mode have more range, including 360. Front and backdash are better in oil mode too. All of his pokes have neutral and toward versions. Has a 'trap' ultra, where he lays d

Opublikowano
  • Autor

GOTY grand finals. Red Bull Bonchan(Sagat) vs Nemo(Rolento).

-Komentatorzy pierdolą niesamowite bzdury. Być może to wina bariery językowej. Nie wiem.

-Nemo robiący na wake upie dwie ultry pod rząd. Strat żywcem z online!

-Red Bull Bonchan noszący przy sobie i popijający przez cały turniej Red Bulle GOTY! Ja bym się po drugim porzygał. Myslałem, że w finale Red Bull Bonchan padnie na zawał od tej tauryny...Widocznie za mało Red Bulla w Red Bullu dla Red Bull Bonchana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto brać Super Street Fighter IV Arcade Edition za 9zikos?Jest tam co robić dla singlowego gracza czy raczej gierka only online? I inna sprawa bo to wersja na pc dla GFWL i czy da się to jakoś podpiąć pod Steama jako,że usługa M$ wyzionęła ducha.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Singiel? Nie.

Opublikowano

Ja lubię bitki ale poza DOA to w całej reszcie cały czas spędzałem w różnych singlowych trybach.Ale skoro SF wiele pod tym względem nie oferuje to chyba odpuszczę.

Opublikowano
  • Autor

Jesli lubisz wyzwania to może Cię zainteresować tryb challenge, w którym do wykonania jest kilka trudnych combosów :) . To tyle jesli chodzi o singiel.

Opublikowano

Akurat combo challenge to tak średnio mi podchodzi w bitkach. Ale w sumie jak będę następnym razem w MM to jeszcze rozważę zakup bo jednak to tylko 9zikos.A pograć z kompem bądź bratem by można było. Przynajmniej bym liznął zaś innej bitki.A SF to jedynie na emu troszkę sprawdzałem.Zawsze się jakoś mijałem z tą serią.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano
  • Autor

Ale walka :obama: ! Justin powrócił do stylu, dzięki któremu stał się znany :D
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten pięcioletni okres wspierania gry z jednej strony jest mocno w porządku, ale wygląda na to, że to kolejna po DC, BF, Destiny, Evolve, premiera gry, która będzie mocno okrojona, tak by jej cena w ostatecznym rozrachunku wyszła nie te 240zł, a przynajmniej dwa razy tyle.

Opublikowano

(pipi)...

Czy ty Sylvan potrafisz czytac? Czy bycie na ciaglej diecie od 10 lat wypralo ci mozg?

W SFV NIE TRZEBA BEDZIE PLACIC ZA NIC BO WSZYSTKO ODBLOKOWAC BEDZIE MOZNA ZA KASA KTORA ZARABIAMY W GRZE!!!!!

Opublikowano

Ludzie... czemu piszecie to tutaj? O.o

Opublikowano
  • Autor

Capcom promuje na oficjalnych turniejach USF4 na Ps4 a Japończycy nadal streamują z xboxa :D

Przykre, że tyle lat po premierze, nie mogą wydać tej gry porządnie na konsolach Sony :/

Opublikowano
  • Autor

A kiedys gdzies przeczytałem, że po trzydziestce siada skill. Ale wtedy nie było jeszcze trzydziestoletnich graczy ;)

Edytowane przez ornit

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Daigo :banderas:
Serio, ten gość jest prawdziwą legendą. Ten spokój, to opanowanie z jakim rozpiżdża swoich przeciwników w nawet najbardziej podbramkowych sytuacjach jest po prostu nieludzkie.

Edytowane przez columbo

Opublikowano
  • Autor

Najsmieszniejsze jest to, że i tak do końca swoich dni będzie najbardziej zapamiętany z EVO moment #37 - gry, której tak naprawdę nigdy nie lubił :)

• 1 miesiąc temu...