Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 11.10.2025 o 19:08, Ukukuki napisał(a):Wróciłem po 5 latach do androida i jest wpyte. Wreszcie nie mam problemu z przerzucaniem plików na PC bo szczerze mówiąc to mnie najbardziej denerowało. Transfery też piękne. Aparaty też sztos. Reszta bez różnic na obydwu sprzętach. No i telefon zapierdziela ale to normalne jak się przesiadłem już z kilkuletniego iPhone pro max 13. Kupiłem Galaxy s25 ultra. Mocno potaniały i dałem 3899 zł co wydaje się świetną ceną w porównaniu do cen iPhone.No i bateria przy moim użytkowaniu daje radę 3 dni wytrzymać, wiem ,że chińczyki mają najlepsze baterie ale 5 lat temu tak mnie wkurzył mój chińczyk ,że się przesiadłem na Apple xdZostaję na kilka lat z tym telefonem jak przeżyje xdŁadny zjazd, bo on nie kosztował ponad 6k? 2 klocki w pół roku czy ile? Jak wielkość i stylus?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A ja z kolei jak muszę coś zrobić na Apple to mnie trafia. Miałem dawno temu swojego ip, zmieniłem na andka bo wtedy były tylko małe telefony Apple i zostałem. Po wojażach Z różnymi markami zostałem z samsungiem. S22 ultra spełnia moje potrzeby w zupełności. Wg mnie pozblizalo się to do siebie. Ważne żeby porównywać działanie telefonów w podobnej cenie bo porównanie ip do xiaomi za 800 zł nie ma zupełnie sensu. Teraz w firmie mamy to i to więc widzę codziennie jak to działa i imo nie ma jakiejś przepaści, pod warunkiem patrzenia na telefony w podobnej cenie. Dodatkowo - mnie kusi rozkładany telefon a tego apple nie ma w ogóle w ofercie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, iluck85 napisał(a):Ładny zjazd, bo on nie kosztował ponad 6k? 2 klocki w pół roku czy ile? Jak wielkość i stylus?Co do ceny to się nie wypowiem.Wielkość w pyte. O ile za dużo miejsca na długość już nie widzę w temacie przyrostu. Tak może dla mnie być trochę szerszy i będzie dalej ok, tak samo trochę grubszy xd Stylusa używam tylko do rysowania i grania w Heroski 3 z modem HOTA.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, NemoKOF napisał(a):A ja z kolei jak muszę coś zrobić na Apple to mnie trafia. Miałem dawno temu swojego ip, zmieniłem na andka bo wtedy były tylko małe telefony Apple i zostałem. Po wojażach Z różnymi markami zostałem z samsungiem. S22 ultra spełnia moje potrzeby w zupełności. Wg mnie pozblizalo się to do siebie. Ważne żeby porównywać działanie telefonów w podobnej cenie bo porównanie ip do xiaomi za 800 zł nie ma zupełnie sensu.Teraz w firmie mamy to i to więc widzę codziennie jak to działa i imo nie ma jakiejś przepaści, pod warunkiem patrzenia na telefony w podobnej cenie.Dodatkowo - mnie kusi rozkładany telefon a tego apple nie ma w ogóle w ofercieSzybkości itp nie porównuje. Chodzi o samo poruszanie się po menu czy wyszukać ustawienia.Ale apple nie bronię tutaj, bo o ile kiedyś lubiłem pogrzebać i się bawiłem w te rooty, tak potem docenił prostotę w iPhone. Aktualnie iOS się skomplikował, pełno opcji które mi powiewają i też czasem muszę szukać jak coś potrzebuje zmienić. Ale mam MacBooka, watcha i tak to wszystko mi się fajnie synchronizuje.