Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 11.10.2025 o 19:08, Ukukuki napisał(a):

Wróciłem po 5 latach do androida i jest wpyte. Wreszcie nie mam problemu z przerzucaniem plików na PC bo szczerze mówiąc to mnie najbardziej denerowało. Transfery też piękne. Aparaty też sztos. Reszta bez różnic na obydwu sprzętach. No i telefon zapierdziela ale to normalne jak się przesiadłem już z kilkuletniego iPhone pro max 13. Kupiłem Galaxy s25 ultra. Mocno potaniały i dałem 3899 zł co wydaje się świetną ceną w porównaniu do cen iPhone.

No i bateria przy moim użytkowaniu daje radę 3 dni wytrzymać, wiem ,że chińczyki mają najlepsze baterie ale 5 lat temu tak mnie wkurzył mój chińczyk ,że się przesiadłem na Apple xd

Zostaję na kilka lat z tym telefonem jak przeżyje xd

Ładny zjazd, bo on nie kosztował ponad 6k? 2 klocki w pół roku czy ile? Jak wielkość i stylus?

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 435,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Boze, przeciez ta gra kosztowala ostatnio 80 groszy.

• W wnoym androidzie zmienili kilka emoji: Okej, sałatka nie ma jajka, no bo vege jest mniejszością i pewnie zmienili dla nich Rodzina, która nie ma płci, nie widać czy to baby czy faceci

• tak nawiązując do wielkiej wojny patentowej apple VS reszta świata  

Opublikowano

A ja z kolei jak muszę coś zrobić na Apple to mnie trafia. Miałem dawno temu swojego ip, zmieniłem na andka bo wtedy były tylko małe telefony Apple i zostałem. Po wojażach Z różnymi markami zostałem z samsungiem. S22 ultra spełnia moje potrzeby w zupełności. Wg mnie pozblizalo się to do siebie. Ważne żeby porównywać działanie telefonów w podobnej cenie bo porównanie ip do xiaomi za 800 zł nie ma zupełnie sensu.

Teraz w firmie mamy to i to więc widzę codziennie jak to działa i imo nie ma jakiejś przepaści, pod warunkiem patrzenia na telefony w podobnej cenie.

Dodatkowo - mnie kusi rozkładany telefon a tego apple nie ma w ogóle w ofercie

Opublikowano
4 godziny temu, iluck85 napisał(a):

Ładny zjazd, bo on nie kosztował ponad 6k? 2 klocki w pół roku czy ile? Jak wielkość i stylus?

Co do ceny to się nie wypowiem.

Wielkość w pyte. O ile za dużo miejsca na długość już nie widzę w temacie przyrostu. Tak może dla mnie być trochę szerszy i będzie dalej ok, tak samo trochę grubszy xd

Stylusa używam tylko do rysowania i grania w Heroski 3 z modem HOTA.

Opublikowano
2 godziny temu, NemoKOF napisał(a):

A ja z kolei jak muszę coś zrobić na Apple to mnie trafia. Miałem dawno temu swojego ip, zmieniłem na andka bo wtedy były tylko małe telefony Apple i zostałem. Po wojażach Z różnymi markami zostałem z samsungiem. S22 ultra spełnia moje potrzeby w zupełności. Wg mnie pozblizalo się to do siebie. Ważne żeby porównywać działanie telefonów w podobnej cenie bo porównanie ip do xiaomi za 800 zł nie ma zupełnie sensu.

Teraz w firmie mamy to i to więc widzę codziennie jak to działa i imo nie ma jakiejś przepaści, pod warunkiem patrzenia na telefony w podobnej cenie.

Dodatkowo - mnie kusi rozkładany telefon a tego apple nie ma w ogóle w ofercie

Szybkości itp nie porównuje. Chodzi o samo poruszanie się po menu czy wyszukać ustawienia.

Ale apple nie bronię tutaj, bo o ile kiedyś lubiłem pogrzebać i się bawiłem w te rooty, tak potem docenił prostotę w iPhone. Aktualnie iOS się skomplikował, pełno opcji które mi powiewają i też czasem muszę szukać jak coś potrzebuje zmienić.

Ale mam MacBooka, watcha i tak to wszystko mi się fajnie synchronizuje.