Opublikowano 11 marca 201213 l To polecam emu GBA -> Advance Wars . Jeśli jesteś w miejscu, gdzie zasięg 3G jest słaby (czyli ogólnie jeśli jesteś w Polsce) to telefon przeznacza więcej energii dla anteny aby ta albo utrzymała słabą łączność albo odnalazła sygnał. Przełączanie się między 2G/3G w naszych warunkach zdarza się niezwykle często, a jest to energochłonny proces. Edytowane 11 marca 201213 l przez raven_raven
Opublikowano 13 marca 201213 l Ze sam nie wpadlem na to ze mozna wykorzystać telefon jako emu gba %-) Swietna sprawa.
Opublikowano 13 marca 201213 l Można, masz jeszcze emu: - PSX - N64 - Nes - Snes - Sega - Mame - Atari - GBC - GBA - NeoGeo - obiło mi się gdzieś odnośnie DC
Opublikowano 17 marca 201213 l Tutaj macie w pełni legalne i darmowe emulatory, które kiedyś sporo płatne wisiały w Markecie, ale Google się coś odwidziało i je zdjęli: https://slideme.org/user/3168/applications/3168
Opublikowano 17 marca 201213 l Czy ktoś z was ma podobny problem z gameboid-em?, podczas gry w golden suna lost age, wywala z emulatora, bądź zawiesza grę. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? (mam andka 2.2 i samsunga gt-i5500)
Opublikowano 18 marca 201213 l Z tego co wiem to tak, da się. Jest chyba taki programik do Sixasisa na przykład.
Opublikowano 19 marca 201213 l męczy mnie od jakiegoś czasu pytanie. Ten gps w telefonach z androidem to działajace cos czy jakis bonus ficzer dla szpanu? Przez 2 lata uzytkowania androida gps zlapal fix'a az 1 raz. Przez pozostały czas lapie w porywach 2 satelity i nie moze stwierdzic gdzie jestem. A moze Polska to takie za(pipi)e i satelity nas omijaja ? :0
Opublikowano 19 marca 201213 l Mnie tam gps działa za każdym razem jak go włączam. jak kiedy i gdzie nie sprawdzam zawsze -> lokalizacja tymczasowo niedostepna
Opublikowano 19 marca 201213 l moze telefon masz walniety ? ja tez nigdy nie mialem problemu z gps'em
Opublikowano 22 marca 201213 l już są, za darmo. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.ads&feature=search_result
Opublikowano 22 marca 201213 l Faktycznie a sprawdzałem w wyszukiwarce godzinę temu to nie było jeszcze. Już zainstalowane teraz trzeba obczaić.
Opublikowano 22 marca 201213 l Gram już od kilkunastu minut i jest miazga. Całkowicie nowe podejście do rozgrywki. Grawitacja wymusza kombinowanie; właśnie odkryłem wybuchające ptaszki
Opublikowano 22 marca 201213 l A u mnie wyskakuje błąd, że moj model komórki jest "nie kompatybilny" Jakiego macie androida?
Opublikowano 22 marca 201213 l Ja mam wersję 2.1 czyli Angry Birds Space powinno ruszyć bo wystarczy 1.6.
Opublikowano 22 marca 201213 l Ta wersja jest fantastyczna. Stary pomysł w zupełnie nowej odsłonie, więc gra się zupełnie inaczej. Cudna sprawa .
Opublikowano 22 marca 201213 l Świetna ta część nowe patenty sprawdzają się świetnie tak samo jak ten znacznik z kropek jaką parabolą poleci ptaszek. Taka cudna gierka i za darmo a nawet jak by kosztowała te 3 zł tak jak Cut the rope to i tak by każdy to łyknął. Jutro chyba przegapię przystanek do pracy w tramwaju.