Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Space 2

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 33,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wiem taki nawyk mi został. Dawniej jak gry miały wyjść w Polsce to rok, półtorej po wydaniu wersji premierowej na świecie i tak już mam Ale i tak jeszcze dużo dużo czasu to Dead Space (niestety).

• Okładka ogień. Gdyby takie artystyczne tła były na okładkach PE i taki minimalizm w kwestii tekstu... można pomarzyć może w 2020 dogonimy światową elitę.

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

Leaked Dead Space 2 - Trailer http://www.youtube.com/watch?v=BoHyu_NJjm8&feature=player_embedded

Opublikowano

Solidny. Taki kawal dobrego Dead Space na jeden wieczor. Choc nie odpowiada na pytania z Extraction i do tego pozostawia ich wiecej :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szybkie pytanie .Poszperałem po necie trochę opini o grze samych graczy i trafiłem na takie info ze np w lvl 7 trzeba coś odpalić aby włączyć jakąś maszyne ale nie ma do niej baterii /zasilania ( troche lakonicznie to napisałem :P ) i grę trzeba zacząć od nowa .

Czy to są jakieś bugi gry czy wyniki naszych złych decyzji w grze ?

Opublikowano

Jeśli gra nie załaduje baterii czy jakiegoś innego elementu wystarczy załadować save'a z poprzedniego chapteru i nie ma mowy tutaj o zaczynaniu gry od nowa thumbsup.gif

Opublikowano

Na jakim chcesz. Chlopaki co to za pytania ;]

Opublikowano

Na pierwszy raz polecam ten poniżej Zealota, a potem jak będziesz dopakowany atakuj Zealota lub jak jesteś hardcorem i robisz w Hollywoodzine to ten najwyższy (hardcore chyba). :)

Opublikowano

Ja zacząłem na Normal a następnie zrobiłem new game + na zealocie thumbsup.gif Hardcora atakuj jak będziesz wiedział że masz czas by przesiedzieć te kilka godzin pod rząd bo w końcu trzy sejwy potrafią zaleźć za skórę dry.gif

PS: new game + nie działa z hardcorem trzeba zaczynać grę od nowa .

Opublikowano

Zacząłem na normalu i idzie trochę za łatwo :) po skończeniu od razu lecę new game + na zealocie , na ale gierka bardzo dobra ,świetny klimacik .

Jeszcze nie skończyłem gry ale polecam każdemu kto jeszcze nie grał .

Opublikowano

Oj zacna gierka , skończyłem ją po raz 2 dzisiaj . Pierwsze przejscie normal zajęło mi 7 H :16 min :) ,przejscie drugie na Zealota zajęło mi o 1 h krócej :D .

Gra trzyma świetny poziom ,doskonały klimat i akcja . Przy drugim przejsciu gry bawiłem się równie dobrze ,jeśli nie lepiej co przy pierwszym podejściu .

Pozostaje jeszcze HARDCORE :] na najbliższe dni i DLC .

Jak dla mnie solidne 9/10 i gra może startować śmiało do gry roku :P ...

• 1 rok później...