Opublikowano 17 grudnia 200915 l Dobra, też przyjadę na piwko EDIT: Chyba, że czekają mnie poprawki, wtedy nie bardzo Edytowane 17 grudnia 200915 l przez Krakers
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Dopisz do listy Fastlegs[uK] i jeśli możesz zmień moj nick na liście na Guardian xD
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Wstępnie napisze, że się zjawię - odezwę się do Cigena i może i jego da się na ten turniej ściągnąć Proszę więc dopisać mnie - Gubu do listy - pozdrawiam
Opublikowano 2 stycznia 201015 l dawać invate przyjeżdżam Wezmę Pula i będzie w dupe... w dupe... w dupe... i odrazu do japy
Opublikowano 3 stycznia 201015 l Zapomniałeś wykupić abonament na WoWa? Ale żeś trafił ale już idzie kod doładowujący
Opublikowano 6 stycznia 201015 l DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u. Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniej w celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? Jeżeli to ma być turniej jednodniowy, to radził bym zacząć turniej jak najwcześniej. Na AOT skończyliśmy o 3 nad ranem ( co prawda był 2 godzinny poślizg, ale nawet bez niego turniej trwał by do pierwszej , drugiej w nocy. Nie wiem , do której mamy tam czas. co do rozgrzewki, godzina to za mało a przy dłuższej rozgrzewce może zabraknąć czasu.
Opublikowano 6 stycznia 201015 l A i tak trzeba ustalić jakieś "twarde zasady" żeby zmniejszyć ten poślizg.
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Ooooo Cisu już myślałem , że nie żyjesz mordo ty moja to widze ekipa od % jest 8)
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Autor A i tak trzeba ustalić jakieś "twarde zasady" żeby zmniejszyć ten poślizg. tak zgadzam się bo z tego co wiem to zawsze trzeba czekać na kogoś i chciałbym tego uniknąć żeby to sprawnie wszystko przebiegało
Opublikowano 11 stycznia 201015 l o takiego czegoś nie można przegapić, ;] jest 50 osób już mam nadzieje że nikt się nie wykruszy a wręcz dojdą osoby Edytowane 11 stycznia 201015 l przez Cisu
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Możecie dopisać Furb tylko ze z znakiem zapytania. Mam nadzieje ze nic nie wypadnie ;x. Dawno na zadnym turnieju nie bylem.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Ja do skreslenia... Znowu. Dzisiaj sie dowiedzialem, ze szef na urlop wyjezdza, wiec musze byc w pracy
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Di nie ma żadnych nowych informacji bo już wszystkie sa napisane Swoja droga ja bym proponowal zbanowac Pande;p
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Jesteś pewien? DATA: 20.02.2010 (wstępnie) START: Do ustalenia, ale wszystko zależy od właściciela CKiS'u. Chcielibyśmy, żeby była to godzina 1200 lub 1300, ale będziemy was prosić, żebyście przyjechali wcześniej w celu zaoszczędzenia czasu na zebranie wpisowego itd. WPISOWE: Również do ustalenia ale wstępnie jest to 20zł (gdyby ktoś chciał, będzie możliwość wpłaty na konto bankowe) ROZGRZEWKA: Myślę, że godzinka wam wystarczy, co? NAGRODY: Za pierwsze 3 miejsca kasa z wpisowego (nie wiemy jeszcze ile, bo wszystko uzależnione jest od ilości chętnych). Możliwe, że oprócz pieniędzy uda nam się załatwić jakieś dodatkowe nagrody.
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Nie ma to jak pro organizacja. Organizatorzy evo powinni sie od was uczyć ;]
Opublikowano 30 stycznia 201015 l Autor turniej się zacznie o 12.00 wiec jeśli ktoś się chce rozgrzać to musi być wcześniej reszta się nie zmienia !!!!! CkiS bedzie otwarty od 9.00 .