Opublikowano 20 września 201212 l To szkoda, że filmik nie pokazywał owej interakcji, a jedynie nudnawe chodzenie Takie rzeczy to w sumie ciezko pokazac w trailerze bo wiadomo, ma byc szybko i dynamicznie. Czy coś. Jak dostane fulla to moze sklece jakiś drugi filmik. No, albo czekamy na demko po prostu i (ewentualne let's playe). EDIT No i jest demko, zapraszam do próbowania. http://kairo.lockeddoorpuzzle.com/
Opublikowano 24 września 201212 l W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam)
Opublikowano 25 września 201212 l Czy mi się wydaje, czy steam zniósł tę durną blokadę regionalną na gry cenegi? Widzę w wyszukiwarce Skyrima z DLC, Rage itp. "Wreszcie", chciałoby się rzec.
Opublikowano 25 września 201212 l Widocznie roz(pipi)ałeś system, ja nic nie mam. This item is currently unavailable in your region
Opublikowano 26 września 201212 l Chyba faktycznie coś "zepsułem", bo nagle mam też ceny w dolarach. Sprawdzasz w browserze czy w cliencie? Bo w browserze możesz sobie odpalić dowolny "sklep" Steam. Ruskie, USA, UK etc... Pewnie na końcu linka masz "cc=us". Zmiana na "cc=eu" powinna pomóc. Jak do tego doszło? Uzyłeś linka do jakiejś gry z danego, w tym wypadku USA, Steam Store. Wtedy Twój browser zapamiętuje czesto to ustawienie i ustawia dany store jako domyślny.
Opublikowano 26 września 201212 l W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam) dzięki za info, a tak przy okazji nie lepiej byłoby im dawać same kody do gier zamiast płyty? chyba trochę kasy by zaoszczędzili... jedyny problem w tym, że jakiś % kupujących może nie mieć dostępu do internetu (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów). Trudno powiedzieć. Sam sobie odpowiedziałem, lol.
Opublikowano 26 września 201212 l W nowym cd-action - Kane & Lynch 2: Dog Days PL (wymaga połączenia z internetem i konta w usłudze Steam) dzięki za info, a tak przy okazji nie lepiej byłoby im dawać same kody do gier zamiast płyty? chyba trochę kasy by zaoszczędzili... jedyny problem w tym, że jakiś % kupujących może nie mieć dostępu do internetu (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów). Trudno powiedzieć. Sam sobie odpowiedziałem, lol. Takie problemy były pod koniec 2004 roku, gdy się okazało że HL2 nie ruszy bez rejestracji online. Z tą płytą to inna sprawa - cover dvd to praktycznie znak rozpoznawalny CDA. Słowem musisz dostać coś fizycznego wraz z gazetką.
Opublikowano 26 września 201212 l No, płytka musi być. Teraz już dają 2x 8gb co by pomieścić gierki i pare dem + bonusy, ebooki itp. Ostatnio lubią dorzucać jeszcze darmowe mmorpgi i jakieś bonusowe kody na pety/armor czy inne takie duperele.
Opublikowano 26 września 201212 l (może to powód, że kupują gry z gazet, zamiast pobierać z torrentów) No tak, bo jak gry nie ma na płytce za "darmo" w gazecie to jedyna opcja to pobrać z torrentów
Opublikowano 26 września 201212 l Mnie się bardziej spodobało fragment: "Dorzucają gry wymagające Steam, ale robią to na płycie, a nie w formie CD Keya, bo nie każdy ma neta" xDDDDD
Opublikowano 26 września 201212 l Taka ciekawostka odnosnie tego Kane'a & Lyncha z CDA. Otoz okazuje sie, ze ekipa CDA zakupila klucze rejestracyjne na Europe Zachodnia i gra rejestruje sie w wersji EFIS*, bez mozliwosci wyboru jezyka polskiego. Oczywiscie gimbaza na forum CDA juz placze z tego powodu. * - English, French, Italian, Spanish
Opublikowano 26 września 201212 l Ooo, to aż się kupi xD "Już" naprawili - będzie język polski. Edytowane 26 września 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 26 września 201212 l Jak do tego doszło? Uzyłeś linka do jakiejś gry z danego, w tym wypadku USA, Steam Store. Wtedy Twój browser zapamiętuje czesto to ustawienie i ustawia dany store jako domyślny. Wchodziłem normalnie z zakładek, i to kilkukrotnie po restarcie przeglądarki nawet, bez żadnych dodatków w adresie itp. Nie wiem, u mnie coś się musiało spaprać, ale po krótkim czasie wróciło wszystko do normy. Tj. o ile za normę można uznać debilne restrykcje regionalne spowodowane poronioną polityką cenędzy...
Opublikowano 28 września 201212 l Kto brał dawniej Humble Indie Bundle 2 i/lub 3 niech sprawdzi stronę swego zakupu - dodane zostały klucze Steam na Cortex Command.
Opublikowano 1 października 201212 l Cos nie moge sie dokopać za bardzo informacji - na ile klucze kupowane na allegro są 'bezpieczne'? Obczajam sobie klucze do Borderlandsów a tam 57zł za klucz.. Steam coś z tym robi? kolo z allegro same pozytywy ma i duzo mu tych kluczy poszło, więc wygląda na to, że nie powinno być problemacji.
Opublikowano 1 października 201212 l Ruska wersja. Jeżeli mieszkasz w Polsce to grasz w gry mając polskie IP. Jeżeli zarejestrujesz wersję przeznaczoną na ruski rynek to Steam może Ci to zabrać... a może nie. Loteria w takim wypadku. Gifty są bezpieczniejsze niż wpisywanie CD Keyów bezpośrednio. Choć po ostatnich zmianach tez nie ma 100% pewności. Edytowane 1 października 201212 l przez Kazuun
Opublikowano 1 października 201212 l Jezeli ktos szuka czegos niecodziennego i za(pipi)istego - brac 30 Second Hero. W koncu jest na Steamie i w swietnej cenie.
Opublikowano 1 października 201212 l spoko gierka na psp albo smartphona zeby szybka rundke zagrac, ale na kompie jakos mi sie to nie widzi.
Opublikowano 1 października 201212 l Też bym w to prędzej zagrał na laptopie, ale nigdzie nie mogę znaleźć minimalnych wymagań sprzętowych. A niestety, mimo grafiki wiele dzisiejszych pozycji na PC ma dość wygórowane wymagania. Coś co kiedyś ludzie by zrobili we flashu teraz jakichś pixel shaderów 3.0 czy innych dual core chce... Edytowane 1 października 201212 l przez Suavek
Opublikowano 2 października 201212 l To wezcie odrazu wklejcie liste gier w ktore nie mozna grac na kompie bo nie pasuje ;f Jak na żydboksie można to i na PC można. Gra to gra, jezu.