Opublikowano 25 grudnia 201212 l ja nie kupilem sniper elite v2 i limbo:( to przegapilem, ale licze ze jeszcze beda na -75 (sniper byl na -50 ) oddword jest w mega cenie, 7.49 za komplet! lecz poczekam do 5tego, moze stanieje:) ja kupuje tylko na -75... bo czasem taniej idzie wyrwac w rodzimych sklepach badz alledrogo. ps. Dishonored mogliby dac -75:D
Opublikowano 25 grudnia 201212 l Ja polecam Half Minute Hero jeśli trafi do daily. Kupiłem z flasha i nawet fajna zabawa jak na taką cenę. Proponuję jednak granie z grafiką w trybie Retro, gdyż ta nowa/domyślna ani sentymentalna, ani ładna. Za to muzyka i humor świetne. No i działa przyzwoicie na naprawdę wiekowym lapku, więc jeśli ktoś lubi popierdółki do pogrania na wyjazdach itp. to także świetnie się gra do tego nadaje.
Opublikowano 25 grudnia 201212 l @Szewczyk - na amerykańskim amazonie Batman AA GOTY jest za 5$, a Batman AC GOTY jest za 7,5$, więc lepiej uderzaj tam EDIT: Oczywiście digital, rejestrowalne na Steamie. Edytowane 25 grudnia 201212 l przez Linek
Opublikowano 26 grudnia 201212 l @Szewczyk - na amerykańskim amazonie Batman AA GOTY jest za 5$, a Batman AC GOTY jest za 7,5$, więc lepiej uderzaj tam EDIT: Oczywiście digital, rejestrowalne na Steamie. Nie mam jak tam zaplacic. Pisalem w odpowiednim temacie czy ktos kupi i wysle jako gift a ja oddam kase.. Ale nikt sie nie odzywa
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Nie mam jak tam zaplacic.Najzwyklejszej w świecie karty płatniczej nie masz?
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Nie mam jak tam zaplacic.Najzwyklejszej w świecie karty płatniczej nie masz? mam najzwyklejszą. Mniej zwyklejszej nie moge wyrobic... najzywklejsze w swiecie nie dzialaja, np takie jak ma pko bp ;] no ja z pko bp mam taka co jej jedyna fikusna funkcja to placenie zblizeniowe, ktore i tak malo kto akceptuje
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Załóżcie sobie w Inteligo i problem płacenia online w Polsce i w zagranicznych sklepach zniknie momentalnie. Używam od paru dobrych lat i póki co jestem bardzo zadowolony, do tego opłaty za prowadzenie konta są znikome. Edytowane 26 grudnia 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Nie mam jak tam zaplacic.Najzwyklejszej w świecie karty płatniczej nie masz? mam najzwyklejszą. Mniej zwyklejszej nie moge wyrobic... najzywklejsze w swiecie nie dzialaja, np takie jak ma pko bp ;] no ja z pko bp mam taka co jej jedyna fikusna funkcja to placenie zblizeniowe, ktore i tak malo kto akceptuje z jakiego banku masz konto? jak ING jest opcja ogarniecia tego w 3min.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Nie mam jak tam zaplacic.Najzwyklejszej w świecie karty płatniczej nie masz? mam najzwyklejszą. Mniej zwyklejszej nie moge wyrobic... najzywklejsze w swiecie nie dzialaja, np takie jak ma pko bp ;] no ja z pko bp mam taka co jej jedyna fikusna funkcja to placenie zblizeniowe, ktore i tak malo kto akceptuje z jakiego banku masz konto? jak ING jest opcja ogarniecia tego w 3min. zaznaczylem fragment ps odpowie ktos mi w pchlim targu i "faq zakupy za granicą" Edytowane 26 grudnia 201212 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Dajcie linka do tego Batmana na amazonie, nie mogę znaleźć go na ich stronie, same pudełkowe gry widzę. Tam normalnie się dostaje klucz na Steam, tak?
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Dajcie linka do tego Batmana na amazonie, nie mogę znaleźć go na ich stronie, same pudełkowe gry widzę. Tam normalnie się dostaje klucz na Steam, tak? tak batman aa goty 5$ http://www.amazon.co...rd_i=1000716161 batman ac goty 7.5$ http://www.amazon.co...rd_i=1000716161 batman 2 pack goty 10$ http://www.amazon.com/gp/product/B00APOVDKW/ref=s9_al_ft_g367_ir020?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=18S9TNYCR24R89EJBC46&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1447757442&pf_rd_i=1000716161
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Szlag by ten Steam . Dodałem sobie Civ V GOTY i Civ V B&G do koszyka, klikam buy (płatność kartą), mija chwila... dostaję komunikat, że coś poszło nie tak. Ale kasa z karty ściągnięta, gry zostały w koszyku, a w bibliotece pojawiło mi się... Civ V. Taka czysta wersja, nie GOTY. WTF!?
Opublikowano 28 grudnia 201212 l Już to zrobiłem ofc. Boli mnie tylko, że człowiek kupuje grę i nie może sobie normalnie pograć .
Opublikowano 28 grudnia 201212 l :o Okazuje się, że to ja jestem głupi . Jak się wejdzie we właściwości gry, to w zakładce DLC wszystkie dodatki i malutkie DLC już tam są. Zmyliła mnie ta niekonsekwencja, bo takie Civ IV ma każdy dodatek osobno.
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Co za debil w Valve dobiera te promocje to ja nie mam pytań. Teraz można głosować na CoD4/Quake/Rome Total War XD Daliby ID Packa albo Quake/Doom Packa na przecenie o te 50-75% , kiedyś były, a teraz już ich od dwóch ostatnich przecen świątecznych nie widzę.
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Nie wiedziałem gdzie to pytanie zadać Otóż chciałbym kupić na steamie The Walking Dead w wersji na Mac OS X. Jak wiemy na PC nie ma problemu z wgraniem spolszczenia. Moje pytanie brzmi,czy dalo by rade wgrac spolszczenie do TWD w wersji na Maca? Próbowałem sprawdzic na wersji TWD z Zatoki Pirackiej,ale nie działa. W sensie że gra "czysta" nie chciała się odpalic Edytowane 1 stycznia 201312 l przez Lionel
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Tutaj odpowiedzi możesz nie dostać. W dziale PC mogą ludzie nie wiedzieć takich niuansów. Proponuję spytać w dziale o grach na Maca. :*
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Ehh... Pytam bo jakby się dało to bym bral wersje Steamowska,jak nie to na ps3...
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Dawn of War Franchise Pack za 9,99 Euro. A w nim wszystkie DoWy + wszystkie dodatki i DLC. http://store.steampowered.com/sub/15349/
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Sprawdzam Amazon.com 2012 Editor's Choice Digital Games, na które przysługują kody zniżkowe za zakupy z poprzedniego roku i widzę Walking Dead osobno na PC i Mac w cenach odpowiednio 25$ i 19$, a jednak oba wymagające Steam. Czy to tak naprawdę ten sam klucz, a Amazon robi ludzi w konia, czy też jest jakaś różnica pomiędzy wersjami?