Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj na Steamie ładna promocja, Need for Speed Shift, Undercover i Hot Pursuit za 5 ojro (Shift 2 jeszcze za 12,5 ojro, ale to zdzierstwo w porównaniu z $5 w USA). IMO Warto łyknąć tego pierwszego i ostatniego.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 767 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Kruq. Grałem w szifta i nie wiem czy zachęcanie do kupna tego tytułu to taka dobra rada. Ta gra jest zwyczajnie słaba.

Opublikowano

E tam, mi się całkiem podoba, ale to kwestia gustu. Gra na pewno jest specyficzna.

Dzisiaj na Amazonie zarąbista promocja, $5 za Hitman Absolution (oczywiście kodzik na Steam). Jak tak dalej pójdzie, to SE będzie płacić graczom za granie w ich gry xD.

Opublikowano

No tak. Mój błąd. Jestem ortodoksem jeśli chodzi o serię NFS. Dla mnie najlepsza część to Porsche 2000.

Opublikowano

Od dziś do niedzieli godz 22 darmowy weekend z Black Ops'em 2 także jak ktoś nie grał to można ściągnąć i sobie obczaić przez pare godzinek :D

pamietajcie aby zmienic jezyk steam na angielski.

W przypadku MW3 i innych ten free weekedn sie wysypywal jak steam byl ustawiony na pl

Opublikowano

Total War Shogun 2 i dodatek do niego (oba podobno wyśmienite) za $7,5 każdy na GreenManGaming (oczywiście kluczyki na Steam). To chyba najtaniej jak dotychczas. Pamiętajcie o kodziku GMG20-GGN5D-FC3NA (-20%, a więc ostatecznie $6).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Przypomnij tutaj jak bedzie juz ta oferta dostepna .

Grywalne to na klawiaturze i myszce czy w pada zainwestowac?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Zdecydowanie tylko i wyłącznie pad. 

Opublikowano

a możecie coś polecić? pad od xboxa najlepsza opcja?

Opublikowano

no wiadomo :>

Przynajmniej wg. mnie. Mam DS3 i pada od X360, po dwóch tygodniach grania na cudeńku od Sony stwierdziłem, że dosyć, kupiłem receiver do pada od X360 i jestem szczęśliwym graczem. Ma on właściwie dwie wady: krzyżak i fakt, że musisz dokupić specjalny odbiornik (jakieś 50 zł z wysyłką na allegro za oryginał).

Opublikowano

Wole pada od ps3, ale z tego co czytałem z tym od xkloca mniej problemów przy uzytkownika z pc wiec pewnie tego wezme.

Opublikowano

Ja kupiłem nówkę pada od Xboksa 360 przewodowego rok temu za 60zł i służy mi praktycznie do kazdej gierki na PC. :)

Opublikowano

Wole pada od ps3, ale z tego co czytałem z tym od xkloca mniej problemów przy uzytkownika z pc wiec pewnie tego wezme.

Jak masz pada od PS3 to instalujesz MotionInJoy, który robi za odbiornik i w systemie udaje pada od X360, więc de facto nie ma różnicy w ich odbieraniu przez system. Przycisków też mają dokładnie tyle samo.

Opublikowano

Ja tez wole pada o X0 ale jesli poszukujesz czegos ekstra to polecam http://www.razerzone.com/gaming-controllers/ Na chwile obecna na rynku kontrolerow do PC nie znajdziesz NIC lepszego!

Wie ktos czy na steam byla juz jakas promocja na Dead Island? Chce w to w koncu zagrac ale nie usmiecha mi sie wywalac £20! 

Na GamersGate jest za £15 ale to i tak troche drogo, moze widzieliscie gdzies indziej (taniej)!

Edytowane przez Beck

Opublikowano

ale mowisz o pierwszej czesci? na gmg kupilem za 8 dolarow klucz steam na promocji

Opublikowano

Goty kuoilem swego czasu za 5€ na steamowej promocji.

Opublikowano

@Guernica chodzi o pierwsza czesc. Dzieki za tipsy, bede szukal. Zaluje ze przegapilem ta GOTY edition!

Opublikowano

siedze w UK i u mnie nie ma zadnej promocji :( £20 szkoda bo za dyszke bym lyknal

Edytowane przez Beck