Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spartacus: Blood and Sand

Featured Replies

Opublikowano

W "Bogach Areny" wkradła się mała nieścisłość, chodzi o Tricxosa , dali takiego niskiego aktora , przecież w "krwi i piachu " to ogromny, chyba poza Barcą najwyższy zawodnik

• Odpowiedzi 309
  • Wyświetleń 29,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość kad2
    Gość kad2

poprawione

• Jestem gdzies tak w połowie 2 sezonu i w sumie coraz bardziej wkurzający ten serial sie robi ....  Typowa hollywoodzka papka, Spartacus orator na poziomie Cycerona co chwile prawiący morały o wolnośc

• https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m2EGLjRcbsQ

Opublikowano

W "Bogach Areny" wkradła się mała nieścisłość, chodzi o Tricxosa

O kogo? O_o

Opublikowano

Nie zauwazylem tego, ale mogli po prostu swiadomie ustawiac tak ujecia by sprawial wrazenie mniejszego. W Bogach jest tylko poczatkujacym lamusem a w pierwszym sezonie czempionem, wiec chwyt bylby uzasadniony by przekazac to wizualnie ;)

Opublikowano

Nie zauwazylem tego, ale mogli po prostu swiadomie ustawiac tak ujecia by sprawial wrazenie mniejszego. W Bogach jest tylko poczatkujacym lamusem a w pierwszym sezonie czempionem, wiec chwyt bylby uzasadniony by przekazac to wizualnie ;)

Też tak myślę.

Po obejrzeniu 6 odcinka wątpliwości się rozsiały , to ten sam aktor .

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Spartacus Vengeance S02E01 jest już w internecie.

Opublikowano

Spartacus Vengeance S02E01 720p WEBRip x264-XS

x264 | AC3 CBR | 1.66 GB jak to jest tragiczna jakosc to ja nie wiem na co ty czekasz :0

Opublikowano

Ja byłem na demonoidzie a tam tylko jakiś zchuyały mpg był o wadze 1gb, więc usunąłem.

Opublikowano

wstrzymywalem sie z opinia na temat nowego spartacusa do czasu zobaczenia pierwszego odcinka i niestety Andy to to nie jest ;/ brak mu tej charyzmy

Opublikowano

Serial nadal trzyma poziom, slow motion, tandetne wrzuty z krwią na ekran, i samotny wojownik wyżynający setki rzymian.

Spartacus wrócił!

Opublikowano

Spartacus Vengeance S02E01 720p WEBRip x264-XS

x264 | AC3 CBR | 1.66 GB jak to jest tragiczna jakosc to ja nie wiem na co ty czekasz :0

Jakość tego *jest* tragiczna, wyłączyłem po 5 minutach i czekam na wersję dla ludzi, a nie 7 klatek na sekundę. ;/

Opublikowano

to chyba u ciebie komputer nie wyrabia przy takiej rozdzialce bo u mnie jakosc byla prawie taka sama jak w typowym 720p

Opublikowano

To podeślij mi linka, z którego ściągałeś, może po prostu jakąś lipną wersję dorwałem.

Albo jesteś ślepy. ;]

Opublikowano

Dzięki, ale wygląda na to, że jakość faktycznie była do dupy. Porównaj sobie to teraz z wersją dla ludzi.

Opublikowano

bez batiatusa to już nie to samo :(

Opublikowano

No to już dalej nie oglądaj, bo będzie podobnie a w prequelu Gods Of The Arena nawet Spartakusa nie ma.

Opublikowano

Kiedy drugi odcinek?

Opublikowano

No to już dalej nie oglądaj, bo będzie podobnie a w prequelu Gods Of The Arena nawet Spartakusa nie ma.

przeciez pierwsze odcinki blood and sands sa kiepawe a dopiero pozniej serial sie rozkreca

Opublikowano

Ja tam dla świetnego klimatu oglądam :D

A nowy Spartakus Pasuje mi bardzo. I od kiedy ten Kriksus czy jak mu tam, taki rozsądny ? :D