Skocz do zawartości

Next-Gen Guilty Gear

Featured Replies

Opublikowano

Polski daigo!

• Odpowiedzi 314
  • Wyświetleń 35 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadła mi platyna w GG a... ...nawet nie potrafię w to grać

• )  Nie wiem jak to zrobili,że obecny krzyżak łoniaka jest jeszcze większą s(pipi)iną niż ten od 360'tki. Jedyne do czego się nadaje to mortal,bo tam nie ma skosów przy specjalach.

• To kiedyś tej mody nie było?

Opublikowano

Ja w tej grze mam fatalne połączenia porównywalne z grami SNK. Jedyne dobre mecze rozegrałem z jakimś Niemcem :/ Ale po tym co widzę u Ukyo (z którym to tez mam na maxa (pipi)owe lagi) da się grać w to całkiem dobrze.

Ps Świetna akcja

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety ale chyba tylko ty willy.

Opublikowano

Z tak doskonałym online jaki był w Xrd to wolę poczekać i łyknąć gierkę za stówkę. Chyba, że cos się w tej kwestii zmieniło i połączenia są chociaż w połowie tak dobre jak w SFV czy MKXL lol

Opublikowano

ja na swoją kopię już czekam, ale kupiona chyba bardziej z sentymentu, bo onlajna w takich bijatykach nie uznaję a na zloty to już się jeździć nie chce;f

Opublikowano

Jednak jestem frajerem i zamówiłem swoją kopię gry. Jako posiadacz Sign, za 229 zł dostanę 5 postaci i jeden z naj(pipi)owszych onlajnów dorównujący jedynie temu z gier SNK.

przynajmniej se triale popykam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj pograłem z kolegą z tego samego miasta. Może zły dzień. Może połączenie w tej grze nadal ssie pałkę :/

Opublikowano

Ja gram z Cieslakiem i kolesiami z Wysp to zazwyczaj 1 max 2 fr z Polska 2 do max 3 jak ktos ma normalny internet.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaraz przyjdzie Kazub i napisze ze to nie ma znaczenia bo ciosy sa animowane tylko w 4 czy tam 12 klatkach czy jakos tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj/jutro będzie Dizzy dostępna za darmo  ale  tylko przez ograniczony czas.

Edit: Trailer

Edytowane przez flaczki

Opublikowano

Modlę się o tego Robota

edit: wczoraj miałem super połączenie z jakims Francuzem. To trzecia osoba, z którą dobrze mi się grało w tą grę

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Ornit zamiast jęczeć jak dziewica podczas pierwszego stosunku mógł byś sobie podpiąć konsole kablem albo zmienić dostawce internetu i grac jak wszyscy?

Opublikowano

Ale ja mam na kablu od UPC. W SFV gra mi się znakomicie.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nowe postaci (stara) Baiken i pedał nindża.

Edytowane przez ornit