Opublikowano 17 listopada 20159 l Ja w tej grze mam fatalne połączenia porównywalne z grami SNK. Jedyne dobre mecze rozegrałem z jakimś Niemcem Ale po tym co widzę u Ukyo (z którym to tez mam na maxa (pipi)owe lagi) da się grać w to całkiem dobrze. Ps Świetna akcja
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Na PC pojawiły się już mody. Niedługo ludzie będą grali gołymi Millami i Ramlehmetahetami. http://shoryuken.com/2015/12/17/guilty-gear-xrd-sign-pc-mods-add-classic-millia-and-robo-ky-skins/
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Z tak doskonałym online jaki był w Xrd to wolę poczekać i łyknąć gierkę za stówkę. Chyba, że cos się w tej kwestii zmieniło i połączenia są chociaż w połowie tak dobre jak w SFV czy MKXL lol
Opublikowano 9 czerwca 20168 l ja na swoją kopię już czekam, ale kupiona chyba bardziej z sentymentu, bo onlajna w takich bijatykach nie uznaję a na zloty to już się jeździć nie chce;f
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Jednak jestem frajerem i zamówiłem swoją kopię gry. Jako posiadacz Sign, za 229 zł dostanę 5 postaci i jeden z naj(pipi)owszych onlajnów dorównujący jedynie temu z gier SNK. przynajmniej se triale popykam
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Wczoraj pograłem z kolegą z tego samego miasta. Może zły dzień. Może połączenie w tej grze nadal ssie pałkę
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Ja gram z Cieslakiem i kolesiami z Wysp to zazwyczaj 1 max 2 fr z Polska 2 do max 3 jak ktos ma normalny internet.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l To sobie zmien dostawce internetu bo ja 2000km od niego mieszkam i mam z nim 2 max 3
Opublikowano 7 lipca 20168 l Zaraz przyjdzie Kazub i napisze ze to nie ma znaczenia bo ciosy sa animowane tylko w 4 czy tam 12 klatkach czy jakos tak.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Dzisiaj/jutro będzie Dizzy dostępna za darmo ale tylko przez ograniczony czas. Edit: Trailer Edytowane 17 lipca 20168 l przez flaczki
Opublikowano 18 lipca 20168 l No to teraz jeszcze Baiken, Zappa, Robo, Testament i mamy zamkniety roster :F
Opublikowano 18 lipca 20168 l Modlę się o tego Robota edit: wczoraj miałem super połączenie z jakims Francuzem. To trzecia osoba, z którą dobrze mi się grało w tą grę Edytowane 18 lipca 20168 l przez ornit
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ornit zamiast jęczeć jak dziewica podczas pierwszego stosunku mógł byś sobie podpiąć konsole kablem albo zmienić dostawce internetu i grac jak wszyscy?
Opublikowano 20 lipca 20168 l Wiem ze nie ma tu pewnie na co liczyc ale widzial ktos juz jakies Combo Video do Dizzy?
Opublikowano 20 lipca 20168 l Na duście za wiele nie ma, póki co jedynie to: Czyli coś, na co samemu się wpada w pierwszym dniu tą postacią.
Opublikowano 4 września 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=YMmk2nMSvBE A co to za swosjko brzmiąca ksywa ? Polski finał
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Nowe postaci (stara) Baiken i pedał nindża. Edytowane 14 stycznia 20178 l przez ornit