Opublikowano 10 listopada 201014 l Gra ktos na ps3? Juz drugi raz gra zalapala zwieche jak wychodze z gry. Ma ktos tak? Czytalem ze sporo jest zwiech w tej grze, ale o takiej nie slyszalem ;]
Opublikowano 12 listopada 201014 l Gra ktos na ps3? Juz drugi raz gra zalapala zwieche jak wychodze z gry. Ma ktos tak? Czytalem ze sporo jest zwiech w tej grze, ale o takiej nie slyszalem ;] ja pogrywam ale póki co nie miałem zwiechy.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Szybkie pytanie - Czy w grze jest jakaś opcja multi na 2 osoby na jednym mikserze? np. partie grane na zmiane czy coś w tym stylu? pytam bo chce pograć w dwie osoby a nie uśmiecha mi się kupować 2 mikserów
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Nie ma. Jak chcesz multi z jednym mikserem, to druga osoba musi śpiewać Nie polecam...
Opublikowano 26 grudnia 201014 l OST gorszy niż w jedynce moim zdaniem. No i mam wrażenie jakby gra była łatwiejsza.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l OST 5 x lepszy niz w 1 ( nowe tracki nie 30 letnie piciu piciu ) Gra nie jest latwiejsza ( po prostu masz wiecej doswiadczenia po jedynce )
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Dla mnie za dużo popu. Żeby sprawdzić ten poziom trudności to odpaliłem jedynkę i tam było trudniej imo. Mowa o hardzie.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Czy ja wiem na prawde to jedyny super trudny kawalek to Noisia bo Beats and Pieces nie jest tyle super trudny co niezwykle meczacy dla nadgarstka
Opublikowano 11 lutego 201114 l Jeśli jest ktoś zainteresowany DLC do DJ Hero 2 - Tiesto Mix Pack, wówczas zapraszam na PW - posiadam DLC w niższej cenie
Opublikowano 16 czerwca 201113 l Grywa ktoś może jeszcze na Wii. Jak co to mój friend code czy jak to się tam nazywa. 6128 6636 3331 0294
Opublikowano 13 grudnia 201113 l http://www.psxextreme.info/topic/98239-logo-dj-hero-2-z-bocznej-scianki-boxa/
Opublikowano 5 lutego 201213 l Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są różnice pomiędzy kontrolerem z pierwszej części a tym z DJ Hero 2? Bo chciałbym kupić 1-nkę z gramofonem i dokupić już tylko drugą część - czy wszystko będzie ładnie chodziło? :> Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano 6 lutego 201213 l Z tego co wiem, to nie ma żadnej różnicy (przynajmniej na zdjęciach), a prawdę mówiąc, to nie wiem czy powstał specjalny kontroler do dwójki. Kiedyś sprzedawali nawet 1+2+kontroler.
Opublikowano 6 lutego 201213 l Z tego co się orientuję to nie ma różnic (może jedynie kolor, chyba czarny w jakiejś tam wersji), jeden kontroler - dwie gry.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Gra ktoś jeszcze online? Jakby co to dodawajcie mnie do znajomych, z chęcią zagram jakiegoś battelka.
Opublikowano 20 lutego 201312 l gram ale dopiero trenuje nie będę się zadził na takich weteranów narazie