Posted January 9, 201015 yr Ja tego nie czytałem - ale na bank są jakieś spoilery więc uważajcie. Brąz: Bad Nanny Kill 20 Unbaptized Babies Betrayed with a Kiss Find 20 pieces of silver Burning Eyes Send Charon back into the abyss Confessional Kill 5 Heretics Countermeasures Kill 20 enemies using a counter move Death's Apprentice Reach Unholy Level 7 Demon Slayer Kill 30 Demons Footsteps of a Traitor Find 10 pieces of silver Gates of Dis Enter the lower circles of The Inferno Give Me Strength Open 20 Health fountains Holy Warrior Kill 30 Minions Indigestion Kill 5 Gluttons Light in the Dark Reach Holy Level 7 Like Father Like Son Defeat Alighiero Lovers Torn Asunder Defeat Marc Antony Old Friend Find and absolve Brunetto Latini Precious Find a Beatrice stone Relic Hunter Find a relic Sentence the Judge Defeat King Minos Slaughter at Acre Fight against the prisoner at Acre Sorcerer's Apprentice Open 20 Mana fountains Superstition Kill 20 enemies using magic The Great Worm Defeat Cerberus The Harrowing Escape Heresy Warming Up Perform a 50 hit combo Srebro: Bitter Sweet Save Beatrice Brotherhood Defeat Francesco Dark Relics Find all Unholy relics Forbidden Love Find and absolve both Francesca de Polenta and Paolo Malatesta Holy Man Max out the Holy path Light Relics Find all Holy relics Man of Evil Max out the Unholy path Masterpiece Perform a 200 hit combo Power of the Cross Find all 3 Beatrice stones Soul Reaper Collect 60,000 Souls The Damned Punish or absolve all 27 shades of The Inferno The Guide Collect all Virgil commentaries Well Done, Judas Find all 30 pieces of silver Abandon All Hope Break through the Gates of Hell Złoto: Gates of Hell Defeat all enemy waves in the Gates of Hell Arena Lucifer's Match Defeat the Emperor of the Woeful Realm Poetry in Motion Perform a 666 hit combo Platyna: Master of The Inferno Unlock all other trophies Edited June 8, 201014 yr by Kyo Bo tak!
January 9, 201015 yr Czy w grze jest do wyboru poziom trudności? Bo jeśli tak, to nie ma pucharów za harda.
January 9, 201015 yr W demie były dosatępne dwa z czterech. Trofea nie wydają się być trudne, dodatkowo są bardzo podobne do tych z GoW Collection, ale czas pokaże jak będzie z ich trudnością. No i jest trophy za 666 hit combo, fajnie
January 10, 201015 yr "Defeat all enemy waves in the Gates of Hell Arena" To pewnie odpowiednik "Challenges of the..." w God of War. Pytanie tylko jak z poziomem trudnosci "Max out the Holy path" / "Max out the Unholy path" Wnioskuje, ze tych dwoch trofeow nie da rady zdobyc w jednym przejsciu, wiec szykuja sie conajmniej dwa. Edited January 10, 201015 yr by giger_andrus
January 20, 201015 yr Póki co trofea nie wydają się za trudne, szkoda. Grę na pewno kupuję i nie dla trofeów, to zawsze tylko miły dodatek Wątpię żeby w grze nie było możliwości wyboru poziomu trudności, w tego typu grach zawsze będzie jakiś Impossible Najwyraźniej nie dali na to trofeów po prostu, szkoda Edited January 20, 201015 yr by KainGorn
October 13, 201014 yr Platynka w DI, w moim przypadku, była tylko kwestią czasu. Zdobywało się ją niezwykle przyjemnie: pierwsze podejście na poznanie gry i cieszenie się nią, a kolejne na zebranie popierdółek i dopakowanie Dantego. Żaden puchar nie stanowi większego wyzwania - w razie problemów piszcie, chętnie pomogę póki mam grę na świeżo Na koniec, pragnę jeszcze raz zachęcić wszystkich do sięgnięcia po ten tytuł, naprawdę warto Edited October 13, 201014 yr by stoodio
October 13, 201014 yr Zgadzam się w pełni. Az dziw bierze, że nie wrzucili złota za najwyższy poziom trudności.
October 13, 201014 yr Zgadzam się w pełni. Az dziw bierze, że nie wrzucili złota za najwyższy poziom trudności. To by było coś - przyznam, że po szoku jakiego doznałem na samym początku, grając na Hellish (pakowałem tylko w "złą ścieżkę) nawet za drugim razem, dysponując wymax'owanym bohaterem, zdarzały się gorące "momenty", kiedy to zmieniłem poziom trudności na nieco niższy. Tak to już jest - brak motywacji, gdyby było jakieś złoto za przejście gry na Infernal (a tym samym puchar ten byłby wymagany do platyny) to z pewnością bym się za to zabrał.Pamiętam, że przy okazji Dead Space'a, na ostatnim poziomie trudności frajdy było co nie miara
October 14, 201014 yr Platynka w DI, w moim przypadku, była tylko kwestią czasu. Zdobywało się ją niezwykle przyjemnie: pierwsze podejście na poznanie gry i cieszenie się nią, a kolejne na zebranie popierdółek i dopakowanie Dantego. Żaden puchar nie stanowi większego wyzwania - w razie problemów piszcie, chętnie pomogę póki mam grę na świeżo Na koniec, pragnę jeszcze raz zachęcić wszystkich do sięgnięcia po ten tytuł, naprawdę warto moim zdaniem naprawdę NIE WARTO. Bardzo dobrze, że nie ma trofki za hellish bo byłaby to katorga- system walki w tej grze jest imo nieuczciwy z 2 powodów: - Nieskończony respawn malutkich potworków (które na wyższych poziomach trudności potrafią paroma pacnięciam pozbawić nas 3/4 krechy) który zakończy się dopiero po zabiciu większych demonów - brak reakcji na nasz atak podczas ataku przeciwnika- nie ma counter hitów a przynajmniej ja nie zauważyłem żeby działało to jak trzea. walka wyglada tak, że ja odpalam swoje, potworki swoje tyle, że jak ja wyprowadzam atak to można mi go przerwać a jak to robią demonki to już lipa Te dwa karygodne błędy sprawiają, że odechciewa się mi grać na wyższym poziomie trudności. Debilne są też niektóre ataki unblockable przeciwników, które nie są kompletnie sygnalizowane (przykładowo 'push' demona z mieczem, który robi stuna po którym demon odpala kolejnego unblocka- push jest niesygnalizowany i zabiera energie) Co do samej gry to zdecydowanie na plus zaliczyć można główną heroinę- kosę. Świetna broń z którą Dante wyprawia niezłe cuda. Graficznie jest słabo natomiast design jest juz całkiem spoko (szczególnie krąg obżartuchów przypadł mi do gustu). Biała ścieżka mocy jest zdecydowanie lepsza a nawet zbyt dobra (jeden z czarów daje czasową nieśmiertelność) co sprawia, że gra jest słabo zbalansowana i wiele rzeczy jest bezużytecznych. Najfajniejsza z całej gry jest ostatnia walka z bosse, który na hellishu pewnie jednym pierdnięciem by zjadł całą krechę życia (poyebane te jego ataki ). Zdecydowanie też w grze brakuje dosadności (siurka jednak zobaczyć można a i cycków trochę) i brutalności(nie czuć siły zadawanych obrażeń, flaki i jucha nie latają na lewo i prawo)niby miało być ostro ale nie jest tak ostro jak być miało. Gra jest od 16 lat- żadnego dosadnego gore tu nie ma. Gra dla trophy hunterów- platynka wpada w jeden wieczór. Reszta niech poszuka sobie lepszych gier. Bayonetta, anyone? Edited October 14, 201014 yr by Kalinho_PL
July 16, 201113 yr Czy ma ktos w tej grze 100% Mowa oczywiscie o DLC. Zostal mi jeden trial do zrobienia w coopie i za cholere nie moge znalezc jakiegos przyzwoitego partnera.