Opublikowano 2 listopada 201212 l Kurde, ja to jakoś dobrze kojarzę, ale strasznie ciężko jest to tak dopasować : D Asterix, ten tryb jak się obelixem rzucało rzymianinami?
Opublikowano 2 listopada 201212 l Autor Oj nie, co prawda jest w tym tytule rywalizacja, ale Asterix jest raczej daleko od tej gry
Opublikowano 3 listopada 201212 l Powiedz mi w którym tytule nie ma rywalizacji : D Chyba ostatnim takim był Journey (przegenialna gra)
Opublikowano 3 listopada 201212 l Kurde, dasz jakiś jeszcze skrawek z tej gry? Na pewno to grałem, ale jest strasznie ciężko :<
Opublikowano 3 listopada 201212 l Rapid Racer? Ok, zgadłem, Zagadka, poziom hard: Z jakiej gry ta skrzynka? Edytowane 3 listopada 201212 l przez grzybiarz
Opublikowano 4 listopada 201212 l dobra, zgadłeś. Cholera, coś mi się zdaje że kiedyś już dawałem Overboard
Opublikowano 4 listopada 201212 l Mam nadzieję, że niezbyt trudne - btw jedna z moich ulubionych gier na PSX. Edytowane 4 listopada 201212 l przez ciwa22
Opublikowano 5 listopada 201212 l Takie tekstury na PlayStation? Wygląda to to jak z Serious Sama Strzelam że jest to Aztec: The Curse in the Heart of the City of Gold, sądząc po nazwie obrazka
Opublikowano 5 listopada 201212 l Strzelam że jest to Aztec: The Curse in the Heart of the City of Gold, sądząc po nazwie obrazka Ups hehe. Nie wiedziałem o kilku technicznych sprawach w takim razie. W każdym razie odpowiedź jest...PRAWIDŁOWA!!!!! Bardzo dobrze :blum1: P.S. Screen był podpisany jako PSX, wiec się nie zastanawiałem nad wrzuceniem. Edytowane 5 listopada 201212 l przez ciwa22
Opublikowano 6 listopada 201212 l Hmmmm Tombi (nie pamietam czy w EU to nie była Tomba). Ewentulanie dwójka. Jak trafiłem to oddaje bo nie mam w pracy jak sie bawić w obrazki.
Opublikowano 12 listopada 201212 l Niet, to Libero Grande Łoddaje Edytowane 12 listopada 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 12 listopada 201212 l Mierzej dobre ale zadaj coś! poświęć te 3 minutki na poszukanie jakiegoś obrazka
Opublikowano 12 listopada 201212 l The Legend of Dragoon. Edytowane 12 listopada 201212 l przez Suavek