Opublikowano 19 czerwca 201212 l Kurde, nie mam teraz dostępu do moich gierek, więc nie walnę tak za bardzo z grubej rury, bo muszę coś z głowy wykombinować : / To raczej na pewno banał, ale bardzo lubię tę grę, nawet teraz lubię w nią szarpać: D
Opublikowano 19 czerwca 201212 l chyba największy banał od kilku stron : p Nawet z ciekawości wpisałem sobie nazwę mapki w google, to od razu wyskakuje nectaris xd
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Jak Qstom tego nie wie to wstyd Ja poznałem po silniku, bo jakoś nie kojarzyłem tego easter egga, ale w google sprawdziłem to, wpisując imię i nazwisko tego gostka, co wisi na scianie i się pokryło z takimi grafikami
Opublikowano 21 czerwca 201212 l W bijatyki nie grywam, więc tego nie znałem, ale imię bohatera zdradza, że to Battle Arena Toshinden 4 Totalny random z listy tytułów : Podpowiedź anyone? Chyba przegiąłem pałę Proponuję kalambury: E_O'_ [spacja] _PA_E [spacja] A_V_ _ _ UR_S +podpowiedź: pierwsze słówko to nazwa jednego z modeli Mitsubishi. Reszta to słówka konwencjonalne, więc nie podaje Edytowane 23 czerwca 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Evo's Space Adventures Za dobra podpowiedź dałeś. Edytowane 24 czerwca 201212 l przez Square
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Ja już wiem ale Plugawy podsunął mi pomysł, był blisko i niech próbuje dalej
Opublikowano 25 czerwca 201212 l http://www.gamerankings.com/browse.html?site=ps&cat=0&year=0&numrev=3&sort=0&letter=&search=pinball Haha xd teraz trzeba którąś wybrać : p