Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile im płacicie?

Ankieta 316 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki operator?

• Plus
      66
    • Play
      115
    • Orange
      67
    • Heyah
      8
    • Era
      52
    • Mobileking
      2
    • Inny
      13
  2. 2. Typ umowy

• Abonament
      156
    • Karta
      132
    • Mix
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

jacek juz zaczal sie dopie.rdalac, ze inni mniej rozmawiaja przez telefon. co bedzie nastepne?

• Odpowiedzi 461
  • Wyświetleń 117,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestescie poyebani, a andreal nie. Dopierd,alacie sie ze nie gada 10 minut dziennie i wystarczaja mu 2. Idzcie sie leczyc.

• Orange Flex czy inne oferty na kartę bez zobowiązań i zmieniasz co jakiś czas tam gdzie jest taniej, a nie jakieś abonamenty, które nie oferują nic więcej, a związany jesteś umową. Od kiedy przeszedłe

• Co jest trudne w ogarnieciu mixa ? Ustalasz abonament, dajmy na to 50zl na miesiac, w ciagu miesiaca masz 50zl na wydzwonienie i jesli wydzwonisz te 50zl to juz nie mozesz dzwonic. A jesli chcesz dale

Opublikowano

Jak mozna prac buty w pralce - w glowie sie nie miesci.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

36 funciorów, wszystko bez limitów (rozmowy, texty i net włączając w to tethering).

Opublikowano

Play 29zł 200min przez pół roku(przez kolejne 6mies. 150 zamienne na 325sms) 1gb internet i stany darmowe przez 3 miesiące.

Opublikowano

Orendż na kartę- pierwszy miesiąc wziąłem kartę 25 zł, sprawdzam ile filmik na youtube kosztuje- 5zł. Jakiś czas potem gdy mi się czas kończył doładowałem za 25 zł i teraz mi nic nie bierze za internet- raz se rano zrobiłem maraton kabaretów przez godzinę i nic, wciąż mam na koncie 25zł :D Ktoś wie o co chozi?

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

czary jakieś

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy 100MB miesiecznego dostepnego transferu w sieci na smartfonie to malo ?

Chodzi o przegladanie neta, fejs, twitter i aplikacje do czytania newsow. Bez sciagania aplikacji czy pobierania muzyki.

Opublikowano

Oczywiście.

Każdy tak sobie myśli - tylko fejsbuczek twiterek a potem w polowie miesiąca nawet z twittera sie nie skorzysta bo tak wolno wszystko dziala po wyczerpaniu limitu.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Bez sensu sa te male limity, przeciez takie 100MB czy 200MB to niewielka roznica, a tak wlasnie myslalem, ze dane leca i szybko mozna to przekroczyc.

Opublikowano

w pakiecie 300 MB musiałem się swego czasu ograniczać, co dopiero 100 MB. Z tymże ja nie korzystam z FB, NK i innych pierdół, necik od czasu do czasu, poczta, pogoda, mapy i swoje schodzi. Aktualnie jestem na 500 MB i nawet korzystając od czasu do czasu z aktualizacji pakietu nie przekroczyłem, ale zaznaczam, że te robię w domu przez WiFi, tak jak YT.

Opublikowano

Ja mam 1GB i zwykle wykorzystuje jakieś 300-500MB. Raz zuzylem całość jak ściągnąłem gta3 przez sieć a nie WiFi.

Opublikowano

U mnie w ostatnim miesiacu (pomijam tethering i Google Play): Opera: 180 mb, Reddit: 80 mb, Currents: 80 mb, Maps (ze zdjeciami satelitarnymi): 80 mb, Pulse: 60 mb, Financial Times: 40 mb, Jakdojade: 60 mb, Facebook: 40 mb, do tego dziesiatki innych, co razem daje ~1 gb. Policz sobie z czego korzystasz

Opublikowano

Dziadowskie sa te ograniczenia, widze, ze nie ma czegos takiego jak dobry, mobilny internet i tyle bo zawsze sa jakies ograniczenia i zazwyczaj ilosc dostepnego transferu jest po prostu za mala.

Jak widac czasy glupich ograniczen jeszcze nie minely i to nie tylko w Polsce, pamietam jak trzeba bylo sie pilnowac na neozdradzie, wiec to nic fajnego.

Smartfony z takimi bajerami, a ograniczone przez limit transferu - bez sensu.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

A moim zdaniem nie jest tak zle, musimy pamietac ze chodzi o polaczenie internetowe w przenosnym telefonie w jakosci o ktorej kiedys moglismy pomarzyc po kablu. Poza tym te wszystkie pakiety i tak caly czas tanieja i drogie sa tylko w niskich abonamentach, mixach i prepaidach. I tak mamy lepiej niz w Stanach, gdzie nieraz na porzadku dziennym jest pobieranie dodatkowych oplat za kazdy kb w tetheringu (udostepnianiu polaczenia z telefonu innym urzadzeniom), co u nas byloby nie do pomyslenia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostaliśmy Nokię Lumię 800 i przydałoby się pośmigać po necie czasem. Gdzie opłaca się zakupić starter, oczywiście na kartę. Mam w plusie abonament, zajrzałem na ich stronkę i mają 150 mb za 9 zł, ważność na 31 dni, może i mało ale orange i play mają mniej dogodne oferty. Help

Opublikowano

Dostaliśmy Nokię Lumię 800 i przydałoby się pośmigać po necie czasem. Gdzie opłaca się zakupić starter, oczywiście na kartę. Mam w plusie abonament, zajrzałem na ich stronkę i mają 150 mb za 9 zł, ważność na 31 dni, może i mało ale orange i play mają mniej dogodne oferty. Help

Potrafisz napisac posta jak normalny czlowiek czy musisz uzywac jakis zj ebanych kolorkoof jak dziecko w zerowce, tak aby ktos przypadkiem nie mogl rozszyfrowac tych twoich wypocin ?

Opublikowano

W Playu,najlepiej. Mam na kartę,wykupuje pakiet 500mb za 15 złotych na miesiąc i to wystarcza mi na sprawdzanie informacji growych,forumka i wiadomości ze świata jak jestem po za domem :)

Opublikowano

Ja mam play fresh na karte z nielimitowanym internetem. 30 zl na miesiac, to daje mi 300mb transferu (potem tylko zwalnia ale net jest caly czas). Przy regularnym doladowywaniu MB się sumuja. No i jest te 30 zł na przegadanie. Na galaxy s2 nic praktycznie nie wylaczylem z uslug sieciowych, często korzystam i jeszcze nie udalo mi się przy takim zwykłym użytkowaniu wyczerpac limitu. Oczywiście żadnych torrentow czy YouTube

Opublikowano

Potrafisz napisac posta jak normalny czlowiek czy musisz uzywac jakis zj ebanych kolorkoof jak dziecko w zerowce, tak aby ktos przypadkiem nie mogl rozszyfrowac tych twoich wypocin ?

od komentowania jest szpakowski buraczaku

by nie było, dzięki za odpowiedzi , podejdę do salonów plusa i play i popytam się co i jak. Jest mały problem bo w lumi jest micro karta sim, dzwoniłem do plusa i tam każą sobie płacić za kartę ok 50 zł, zobaczymy jak w play.

możliwa jest przeróbka zwykłej sim :

Opublikowano

w pierwszym lepszym komisie z telefonami zrobią Ci to za 5 złotych maszynką do wycinania

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

w pierwszym lepszym komisie z telefonami zrobią Ci to za 5 złotych maszynką do wycinania

jakis polecasz w kr? bym nie latał jak głupi.

Opublikowano

Jak kupowałem telefon to mi gościu w komisie przy Zwierzynieckiej przyciął. Mogę powiedzieć, że polecam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem propozycję z tmobile, opiewającą na kwotę 139,90 zł/mies., w tym S Galaxy III za 299 zł, nielimitowane połączenia i 500 mb miesięcznie w cenie abonamentu. Warto? Dodam,iż moja dotychczasowa umowa kończy się 14 stycznia 2014 r. , a na gwałt potrzebuję nowej, high end`owej słuchawki.