Skocz do zawartości

Ile im płacicie?

Ankieta 314 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki operator?

• Plus
      65
    • Play
      115
    • Orange
      66
    • Heyah
      8
    • Era
      52
    • Mobileking
      2
    • Inny
      13
  2. 2. Typ umowy

• Abonament
      156
    • Karta
      130
    • Mix
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

T-Mobile(PTC) posiada(posiadało?) podobną ofertę o nazwie "Red Bull cośtam".

Wrong again. Red Bull Mobile należy do P4 (Play). Dla usystematyzowania:

PTK Centertel/Orange Polska SA = Nju Mobile

T-Mobile = Heyah

P4 = Red Bull Mobile

• Odpowiedzi 454
  • Wyświetleń 111,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestescie poyebani, a andreal nie. Dopierd,alacie sie ze nie gada 10 minut dziennie i wystarczaja mu 2. Idzcie sie leczyc.

• Orange Flex czy inne oferty na kartę bez zobowiązań i zmieniasz co jakiś czas tam gdzie jest taniej, a nie jakieś abonamenty, które nie oferują nic więcej, a związany jesteś umową. Od kiedy przeszedłe

• Co jest trudne w ogarnieciu mixa ? Ustalasz abonament, dajmy na to 50zl na miesiac, w ciagu miesiaca masz 50zl na wydzwonienie i jesli wydzwonisz te 50zl to juz nie mozesz dzwonic. A jesli chcesz dale

Opublikowano

T-Mobile(PTC) posiada(posiadało?) podobną ofertę o nazwie "Red Bull cośtam".

Wrong again. Red Bull Mobile należy do P4 (Play). Dla usystematyzowania:

PTK Centertel/Orange Polska SA = Nju Mobile

T-Mobile = Heyah + MTV

P4 = Red Bull Mobile

No ja najprawdopodobniej:

49zł

nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci.

nielimitowane smsy ( chociaz limit tak naprawde jest. 3tys smsów dziennie)

2gb internetu.

Opublikowano

Limit jest żebyś bramki SMS nie zrobił i za kasę nie rozsyłał smsów np z reklamami. Nawet jakaś wysyłająca setki SMSów, pusta plastikowa, lala nie dojedzie do 3000 ale już komp z bramką - bez problemu ;-)

Opublikowano

Wszedzie te bez limitu to mit. Np rozmowy bez limitu to zwykle ok 50tys minut miesiecznie. Z sms jest smieszniej bo no w play jak sie wezmie ten unlimited to kazdy sms jest platny...

Opublikowano

Jakto?

To się odnosi do którego? ;)

Jesli do sms to w Play unlimited 4.0 co tak reklamują każdy sms kosztuje 19gr chyba, że wykupisz osobno pakiet za 10zł lub wezmiesz 20zł drozszy pakiet gdzie mozesz odbierac za darmo za granicą 

Opublikowano

Wszedzie te bez limitu to mit. Np rozmowy bez limitu to zwykle ok 50tys minut miesiecznie.

Te, a ile miesiąc ma minut to policzyłeś chociaż?:] Bo to co piszesz ma średni sens (zakładam, że jest rozliczanie sekundowe, czyli rzeczywiste)

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Wszedzie te bez limitu to mit. Np rozmowy bez limitu to zwykle ok 50tys minut miesiecznie.

Te, a ile miesiąc ma minut to policzyłeś chociaż?:] Bo to co piszesz ma średni sens (zakładam, że jest rozliczanie sekundowe, czyli rzeczywiste)
wczoraj liczylem i wyszło mi jakos inaczej niz teraz :-D
Opublikowano

Mi chodziło o te płatne smsy w ramach darmowego niby abonamentu.

Jeśli chodzi o minuty to też z reguły są jakieś tam ograniczenia. 

Natomiast średnio miesiąc ma 43 829 minuty więc chyba przesadziłeś z tymi 50 tysiami ;-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktos skladal wypowiedzenie (Play) w celu uzyskania lepszej oferty ? Na chwile obecna proponuja mi Formula 4.0 za 25zl, umowa na 18 miesiecy:

nielimitowane rozmowy w Play, Orange, Plus, T-Mobile

nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci 

Da sie cos wiecej ugrac ? Np. telefon jakis za 1zl lub tanszy pakiet internetowy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nielimitowane rozmowy i smsy za 25 PLNów to dużo? Ale ciśnij ich może jeszcze zaczną ci dopłacać, że u nich dzwonisz.

Opublikowano

Nie mowie, ze to duzo, mowie ze to z automatu jest dawane jak ktos sklada wypowiedzenie. Chcialbym miec jeszcze pakiet internetowy, ale maja do wyboru tylko 2GB za 20zl, a tyle mi nie potrzebne. 1GB za 10zl i moge przedluzac.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najprosciej zadzwonic albo wejsc do salonu. W starej umowie mialem pakiet 1gb, przedluzalem w grudniu to z bomby mi 2gb zaproponowali, wzialem bo teraz jak maja lte to sie przyda wieksza paczka.

Opublikowano

Dzwonilem i bylem w salonie. Nic sie dogadac nie da. Musze czekac na telefon z dzialu utrzymania, badz zgodzic sie na 2GB za 20zl.

EDIT:

Zadzwonili do mnie i chyba wezme za 35zl nielimitowane rozmowy do wszystkich i nielimitowane sms'y plus 750MB na neta (umowa na 12m-cy).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A wie ktoś jak to jest w sytuacji kiedy kończy mi się umowa 5 lutego, a ja nie wzialem żadnej nowej ? Przedłużą mi na takich samych warunkach jakie miałem do tej pory (czego bym nie chciał) czy sam muszę sie do nich pofatygować o podpisanie nowej umowy ?

Edytowane przez kidnappa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przez 3 lata używałem oferty prepaidowej play. Płaciłem 30zł miesięcznie z czego za doładowanie dostawałem miesiąc darmowych rozmów i smsów do play+oczywiście konto ważne rok. Zrezygnowałem z tej oferty w styczniu, przenosząc się na abonament F4.0. Teraz mam nielimitowane do wszystkich sieci i płatność zamyka się w 40zł/msc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

bede przedluzal umowe w play i widze, ze maja teraz oferte na: nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich oraz 750mb netu za 49zl. chyba spoko oferta, co?

i powiedzcie mi jak to wyglada z tym pakietem - po wyczerpaniu go internet zwalnia maksymalnie, czy korzystanie ponad pakiet = wiekszy rachunek?

Opublikowano

Odkąd pracuje w Polkomtelu nauczyłem się dokładnie czytać umowy i regulaminy. Oferta ofercie nierówna, są pakiety takie i takie wiec lepiej najpierw poczytaj o tej ofercie nim ja podpiszesz. Większość pakietów teraz jakie są to pakiety Non stop, czyli po przekroczeniu spada transmisja ale lepiej się upewnić ;)

Opublikowano

ja mam 2gb w play. jak przekroczę zwalnia do 3g

Opublikowano

bede przedluzal umowe w play i widze, ze maja teraz oferte na: nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich oraz 750mb netu za 49zl. chyba spoko oferta, co?

i powiedzcie mi jak to wyglada z tym pakietem - po wyczerpaniu go internet zwalnia maksymalnie, czy korzystanie ponad pakiet = wiekszy rachunek?

gdzie masz nielimitowane eski do wszystki?? bo chyba jestem slepy...chyba ze bez phona ;D

Edytowane przez Szymek_PL_

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plus na kartę. Doładowuję za 50 zł i mam konto ważne przez dwa miesiące. I tak tego nie wydzwonię. 29 gr za minutę, 19 gr za SMS, 4,1 GB transferu w cenie. Właśnie nabiłem komórkę pieniędzmi i dostałem 60 zł i aż 9,6 GB transferu. Fajowo, jakaś promocja, czy co?

Opublikowano

T-Mobile. 

Abonament 96 PLN - wszystkie rozmowy + sms nielimitowane, internet 2 GB.

Opublikowano

Trochę drogo. Jak skończy ci się umowa to negocjuj lepsza. Mam to samo co ty w plusie, z tym ze internet 2,5gb, umowa tylko na rok za 59 zł.