Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile im płacicie?

Ankieta 316 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki operator?

• Plus
      66
    • Play
      115
    • Orange
      67
    • Heyah
      8
    • Era
      52
    • Mobileking
      2
    • Inny
      13
  2. 2. Typ umowy

• Abonament
      156
    • Karta
      132
    • Mix
      28

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Tak wiem, że drogo. Ale to chyba też jest związane z telefonem jaki sobie dobrałem do abonamentu. 

Niemniej, umowa kończy mi się w grudniu więc oczywiście będe ich cisnął :)

• Odpowiedzi 461
  • Wyświetleń 117,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

jestescie poyebani, a andreal nie. Dopierd,alacie sie ze nie gada 10 minut dziennie i wystarczaja mu 2. Idzcie sie leczyc.

• Orange Flex czy inne oferty na kartę bez zobowiązań i zmieniasz co jakiś czas tam gdzie jest taniej, a nie jakieś abonamenty, które nie oferują nic więcej, a związany jesteś umową. Od kiedy przeszedłe

• Co jest trudne w ogarnieciu mixa ? Ustalasz abonament, dajmy na to 50zl na miesiac, w ciagu miesiaca masz 50zl na wydzwonienie i jesli wydzwonisz te 50zl to juz nie mozesz dzwonic. A jesli chcesz dale

Opublikowano

ofsajt, to załatwiałeś przez neta? Dostałem maila o tej ofercie, ale tam pisało, że tylko przez 3 miechy i umowa chyba na dwa lata. We wrześniu mi się kończy umowa w playu i muszę pomyśleć o zmianie.

Opublikowano

nie, w salonie przedłużanie umowy w styczniu/lutym. umowa na 18 miesięcy i bez telefonu. + tego jest taki że przez praktycznie rok (do końca 2014) mam nieograniczone LTE.

Opublikowano

Każdemu kto ma Cyfrowy Polsat i płaci przynajmniej 50 zeta czystego abonamentu, polecam odwiedzić salon PLUSA i wziąć sobie abonament za... 50% ceny :) Fajna oferta, wiem, bo sprzedaje hiehei

Opublikowano

W przyszłym miesiacu raczej uciekne z T-mobile do play'a. formuła rodzinna 140 zł dla 4 osób, nielimitowane rozmowy i smsy, ileś tam neta (malo istotne gdyz praktycznie tylko na wifi siedze), telefon na razie moja Xperia T jest w stanie idealnym wiec zmiany nie bedzie chyba ze uda mi sie sprzedać go do 500 zł i kupie Oppo Find 7.

Opublikowano

Każdemu kto ma Cyfrowy Polsat i płaci przynajmniej 50 zeta czystego abonamentu, polecam odwiedzić salon PLUSA i wziąć sobie abonament za... 50% ceny :) Fajna oferta, wiem, bo sprzedaje hiehei

Pracujesz w punkcie czy w DKOK Plaza, Ł1/Ł2? Jak to drugie to high five.

Opublikowano

Aktualnie karta Orange - około 7zł na miesiąc. 

Niebawem:
29zł za SMS,MMS,tel bez limitu i 2giga pakietu internetowego. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem mixa za 50zł na 36 doładowań. Zostały mi 3... a miało być do przyszłego roku. Bywało, że dwa razy w miesiącu miałem 2x 50zł. 

Zadzwonili z plusa i zaproponowali abo- wybrałem ciut drożej, bo za 69zł mogę dzwonić i pisać do wszystkich ile chce, 3GB w LTE. Potem za darmo, ale transfer zwalnia. 

Chyba spoko opcja.....  Za 50zł doładowałem, to miałem 300MB neta, wykupiłem pakiet tanich sms za 6zł, potem neta dokupiłem i w zasadzie c**j strzelał w te doładowanie. Myślę, że spoko. Ale chętnie poczytam opinie kogoś kto ma to samo w plusie albo kogoś z polkomtela.

Opublikowano

Potem za darmo, ale transfer zwalnia.

W praktyce to po prostu się wyłącza, bo na tych prędkościach nie da się zrobić absolutnie nic. Głupie sprawdzenie maila, czy powiadomień na fb trwa wieki :(

Opublikowano

Luck1985, a siedzisz tyle na necie? Bo za te 69 zł to głównie płacisz za te 3GB neta.

Ja siedziałem prawie 10 lat w plusie na kartę i przeszedłem do playa na abonament.

Z racji tego musiałem co miesiąc bulić dodatkowe 5 zł (za przejscie z innej sieci z karty).

Wychodziło 65 złotych za 500 minut do wszystkich i nielimitowane smsy i 2GB neta, którego i tak nie wykorzystywałem.

Teraz przedłużyłem umowę przez neta i mam nielimitowane minuty i smsy do wszystkich + 500 MB za 40 złotych.

A że przedłużyłem przez neta, przez trzy miechy płacę po 20 złotych. A że zapłaciłem poprzedni rachunek, przyszło mi do zapłaty 10 złotych.

Ok niby fajnie, ale teraz jak dostaję smsa z fakturą, to dodatkowo piszą:

"informujemy, że rabat za e-fakturę w wysokości 5.99 jest przyznawany w przypadku terminowego opłacenia faktury"

Czy zmienił się regulamin wszystkim mającym w playu, czy tylko mi za przedłużenie umowy?

Opublikowano

W nowych taryfach tak jest.

Opublikowano

Ja mam w Play rozmowy i SMS do wszystkich plus 1GB netu za 39,90. Mogłem mieć 3GB jakbym poszedł do znajomego, no ale zawaliłem :(

Opublikowano

To 69 zł do wszystkich moge pisac i dzwonić, to spoko oferta :) no i 3gb neta. Za 49 było 2gb i 400 minut które dzieliło sie na 400 SMS albo net. Płacac w mixie 50zl, to oferta mi sie wydała ok. Pani proponowała 49, ale te 20zl wiecrj dało 1gb neta i do wszystkich.

Nie wiem czy wykorzystam ale juz bedecmogl udostępnić lapowi neta. Myślałem o iPadzie jeszcze

Opublikowano

Play - > firma - > formuła czy firma komfort. 100 +VAT za 3 karty sim. Do tego rozmowy na komórki i stacjonarne i sms/mms bez limitu i net 30gb do tego router za 10 zł miesięcznie. I niewiem czy go brać czy nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W playu od jakiegoś czasu jest taryfa Formuła Play na karte, i można w niej aktywować pakiet 4w1, czyli smsy do wszystkich sieci za darmo, 1GB netu, rozmowy w play za darmo, rozmowy poza play 0,09groszy. A to wszystko za 21zl miesiecznie.

Do tego aktywując pakiet 10za5, mamy za 5 zł, 10zł na rozmowy (cpt. obvious).

Czyli płacąc 26zł miesięcznie, mamy wszystkiego w opór

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pisząc wypowiedzenie do Orange myślicie, że zadzwonią z jakąś za(pipi)ista ofertą?

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Pisząc wypowiedzenie do Orange myślicie, że zadzwonią z jakąś za(pipi)ista ofertą?

dzwoń na *500 i powiedz, że chcesz rozmawiać z działem utrzymania. Ja mam za 46 zeta wszystko bez limitu, 2GB danych, 400 minut w unii (oferta bez telefonu, bo tylko takie się opłaca brać)

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Właśnie tyle mogę dać. Max 49 zł. A cały czas dzwonią i proponują 59 zł za to co Ty masz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To powiedz, że jak nie dostaniesz za 49zł to idziesz do konkurencji.

Opublikowano

Podpisałem za 47 zł. Także dzięki za porady.

Opublikowano

Czy dobrze rozumuję, że z taryfy Orange Free na kartę mogę z powodzeniem korzystać w telefonie a nie tylko w tablecie czy laptopie?

Jest jeszcze Orange Smart dedykowane dla smartfonów, ale tam jest lipa z okresem ważności doładowania.

Teraz mam jakąś przestarzałą taryfę na kartę, w której zbyt dużo się płaci za połączenie z netem i chciałbym to zmienić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cebula over 9000, w playu sama karta sim umowa na 15 miechów nielimitowane sms + telefony do wszystkich sieci i stacjonarne za 24,59zł miesięcznie xd netu 250mb ale i tak nie mam smartfona więc ten tego jestem zadowolony.