Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Poziomt trudności pucharów. 78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

@Joker :

Panowie.

Demolition man najlepiej chyba zrobic zbierajac 8 ludzi.

4 w teamie i 4 pojedynczych czeka.

4 w teamie odpala squad rush na jakiejs mapie z duza iloscia budynkow a pozostala odrazu dolaczaja.

I jako ze sa zmiany stron, trofeum DM2.0 robia najpierw atakujacy (dlatego ze atakuajcy maja tylko 20 zyc i mapka za szybko by sie skonczyla).

I na dobra sprawe wystarczy wysadzic 5 budynkow z 4 obroncami, aby trofeum wpadlo.

Kwestia dogrania czasu i dnia.

Proponuje srode, czwartek o 21.30 ?

Kto sie pisze?

Lista:

- Alu3

- Joker666_PL

- Danielskii

- MMaros

- GuitPl

- giger_andrus

- RedKyubi

- LopekPL

i jest 8 :)

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl. A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:   Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play

• A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :D

Opublikowano

Spoko,jeśli dobrze pamiętam to mam 2 demolition zrobione przez przypadek :D Tak więc do soboty Panowie :)

Opublikowano

Panowie.

Demolition man najlepiej chyba zrobic zbierajac 8 ludzi.

4 w teamie i 4 pojedynczych czeka.

4 w teamie odpala squad rush na jakiejs mapie z duza iloscia budynkow a pozostala odrazu dolaczaja.

I jako ze sa zmiany stron, trofeum DM2.0 robia najpierw atakujacy (dlatego ze atakuajcy maja tylko 20 zyc i mapka za szybko by sie skonczyla).

I na dobra sprawe wystarczy wysadzic 5 budynkow z 4 obroncami, aby trofeum wpadlo.

Kwestia dogrania czasu i dnia.

Proponuje srode, czwartek o 21.30 ?

Kto sie pisze?

Zróbcie 2 składy, niech każdy ustawi tag który wcześniej sobie ustalicie, i bossowie obydwu teamów niech dadzą "Find game" w tym samym czasie. Powinno was wbić do jednej gry (nikt wam nie będzie przeszkadzał). Na mojej ustawce udało się to bez problemu.

Opublikowano

Ok.

Schab - badz o 22.20 i jakby kogos nie bylo to wbijasz. Albo jak ktos zrobi juz demolition man, to sie zmienicie.

@Pawcios - tak zrobimy :)

Opublikowano

Co??? Nic z tego nie kumam,robiliście ustawkę wczoraj wieczorem? Miała być sobota przecież :confused: Ja pi.erdole :diablo:

Opublikowano
  • Autor

Ok Alu to w sobote o 22.20. Mam cie w friendsach. Może ktos wypadnie albo łyknie trophy to soboty :D

Opublikowano

W sumie to już jest komplet chętnych od kilku dni,poczytajcie parę postów wyżej. No chyba że ktoś odpadnie.

Opublikowano

Mi już brakuje tylko Destruction 2.0 i męczę się z tym od dłuższego czasu. Próbuje zwiadowcą, 6 ładunków + bonus do siły wybuchu, to jak nie ktoś mnie ubiegnie to uciekają z budynku :confused: Gdyby nie liczyło się zabijanie swoich to by to wpadło po 100 godzinach grania i to raczej fartem :)

Opublikowano
  • Autor

Ok RedKyubi zdobył trofeum więc lista na ta chwile wygląda tak:

Lista:

- Alu3

- Joker666_PL

- Danielskii

- MMaros

- GuitPl

- giger_andrus

- schab0795PL

- LopekPL

A jak robimy priva to na tej mapce mogłyby być heli żeby zrobić careful guidence

Opublikowano

Mi już brakuje tylko Destruction 2.0 i męczę się z tym od dłuższego czasu. Próbuje zwiadowcą, 6 ładunków + bonus do siły wybuchu, to jak nie ktoś mnie ubiegnie to uciekają z budynku :confused: Gdyby nie liczyło się zabijanie swoich to by to wpadło po 100 godzinach grania i to raczej fartem :)

Zabicie swoich też się liczy do demolition ?

Opublikowano

Zabicie swoich też się liczy do demolition ?

Ktoś tak tutaj napisał, więc się powołuje na niego.

Opublikowano

Nie liczy się, na stats-o-matic można sprawdzić swoje staty i trophies ile czego brakuje. A miałem kilka team killi przez d 2.0 a pisze że mam 0

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

To dlaczego przed chwila wpadła mi platynka? :) Wrogow z 2.0 zabilem raptem kilku, reszta to moj team hehe

Opublikowano

Pewnie zabiłeś tych 20 wrogów a nawet nie wiesz kiedy :) Gdyby zaliczało też swoich to miałbym już z 16,a mam tylko 9.