Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Poziomt trudności pucharów. 78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 19,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl. A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:   Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play

• A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :D

Opublikowano

A mozna zrobić tak że ktoś gra medykiem i ma M60 , ja go zabijam, "przebieram się" za niego i biorę to M60 potem zabijam kogoś M60, nożem i RPG-7 i wpada mi trophy Mission... Accomplished? Bo cały czas grałem tylko inżynierem a do M60 trzeba chyba 40tys. punktów medykiem zdobyc :/

I tak żeby zrobić Medic Expert musisz dojść właśnie do M60, btw jesteś ostatnim sponsorem mojego et tu, Brute ;)

Opublikowano
  • Autor

Fajnie ;d

Ja chetnie w tygodniu zrobię demolish man i careful guidence. Dzisiaj albo w środe moge zrobić. Chętni?

Opublikowano

Dzisiaj o 21.00 będę,może nawet trochę wcześniej. Wyślę później któremuś z was zaproszenie na psn. Napiszcie co i jak (Demolition Man ).

Opublikowano

Panowie.

Demolition man najlepiej chyba zrobic zbierajac 8 ludzi.

4 w teamie i 4 pojedynczych czeka.

4 w teamie odpala squad rush na jakiejs mapie z duza iloscia budynkow a pozostala odrazu dolaczaja.

I jako ze sa zmiany stron, trofeum DM2.0 robia najpierw atakujacy (dlatego ze atakuajcy maja tylko 20 zyc i mapka za szybko by sie skonczyla).

I na dobra sprawe wystarczy wysadzic 5 budynkow z 4 obroncami, aby trofeum wpadlo.

Kwestia dogrania czasu i dnia.

Proponuje srode, czwartek o 21.30 ?

Kto sie pisze?

Opublikowano

Panowie a moze weekend:) mam te szczescie ze raczej do poznych godzin jestem w pracy tak jak teraz i zanim zjade to jest okolo 23-24 czasu polskiego....

Opublikowano

Mihau_ALU ja się piszę, tylko trzeba trafić tak żeby nie było randomowych osób.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

Ja się też na to piszę, ale jak już chcecie taką późną porę, to już lepiej wybrać weekend.

Opublikowano

Tez jestem chetny, wiec nie bedzie problemu z uzbieraniem 8 osob.

Sroda odpada bo Liga Mistrzow :)

Sobota wieczorem?

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

No to juz konkretnie: sobota o 22.30 ? ( wczesniej mam klanowke w mw2)

Opublikowano

no to pieknie, ja ewnetulanie bym zaproponowal zebysmy powiedzmy o 22:20 ustawili sobie mecz prywatny a w zasadzie same lobby - byc moze bedzie wiecej osob i wtedy bedziemy wiedzieli ilu jest nas dokladnie zamiast pisac juz tu na forum?

Opublikowano

Sobota pasuje jak najbardziej,tylko powiedzcie mi jak to robimy? Bo na priv nie zalicza.