Opublikowano 21 września 201113 l W basic wersji z ultimy jest smycz,plakat,dog tag i naklejki. Instalation complete===>I'm cominnn BTW Steve zrobił znowu za(pipi)istą robotę Edytowane 21 września 201113 l przez przypot
Opublikowano 21 września 201113 l (pipi)vvvvvvvvva cisnienie mi skacze(GDZIE MOJA GRA?) ,moje pier.. złożone 12.09.11. Zamówienie w trakcie realizacji Kochany Merlin.pl.Bylem w sklepie wlasnie zwykle wyd.55 euro.Mam pytanie czy ktos bral giere nie w Polsce i byly Polskie napisy?. CHłopie nie napinaj się tak sam sobie jesteś winien ,zamawiasz grę w jakimś gównianym sklepie co to nawet nie zna pojęcia pre-order i teraz się gotujesz . Trzeba było brać na gram.pl lub w ultimie . W merlinie to możesz sobie zamówić książkę kucharską . Grę pewnie dostaniesz w przyszłym tyg . Powodzenia i cierpliwie czekaj .... a ja idę pograć bez kitu niektórzy gorzej niż baby panikują/przeżywają up - ta obudowa straszny kicz
Opublikowano 21 września 201113 l (pipi)vvvvvvvvva cisnienie mi skacze(GDZIE MOJA GRA?) ,moje pier.. złożone 12.09.11. Zamówienie w trakcie realizacji Kochany Merlin.pl.Bylem w sklepie wlasnie zwykle wyd.55 euro.Mam pytanie czy ktos bral giere nie w Polsce i byly Polskie napisy?. CHłopie nie napinaj się tak sam sobie jesteś winien ,zamawiasz grę w jakimś gównianym sklepie co to nawet nie zna pojęcia pre-order i teraz się gotujesz . Trzeba było brać na gram.pl lub w ultimie . W merlinie to możesz sobie zamówić książkę kucharską . Grę pewnie dostaniesz w przyszłym tyg . Powodzenia i cierpliwie czekaj .... a ja idę pograć bez kitu niektórzy gorzej niż baby panikują/przeżywają up - ta obudowa straszny kicz Fajnie jak sie juz gra od paru dni.... A ja ani gry ani kasy.
Opublikowano 21 września 201113 l Pyknołem narazie 3 meczyki w ranked tdm i jest fajnie.DBS to jest jednak straszny balast szczególnie przy takiej prędkości i możliwości movementu i mam takie wrażenie że gdyby nie ta broń to ratio jakichś 90% graczy poleciało by na łeb na szyję. Kolejny mecz na gridlocku oba teamy lancer//hammerburst+gnasher=MIÓDDDD Edytowane 21 września 201113 l przez przypot
Opublikowano 21 września 201113 l Oskar_PL poczekaj do piątku jak nie dojdzie to przedzwon do nich i spytaj się co jest . Wogólę dostałeś na maila jakies info ze wysłali i np numer paczki ? Jak nie dojdzie do piątku to wołaj o zwrot kasy i tyle . Dzisiaj po powrocie pracy miałem zamiar zasiąść do kampanii ... odpaliłem gierkę i już miałem włączyć kampanie ,ale mówie łupnę jeden meczyk w multi no i ..... skończyło się na 3h w multi i zero kampanii qwa multi daje cholernie radę i o dziwo dzisiaj trafiłem raptem na 4 kolesi z obrzynem tak wszyscy jak bóg przykazał z Gnaszerami
Opublikowano 21 września 201113 l Oskar_PL poczekaj do piątku jak nie dojdzie to przedzwon do nich i spytaj się co jest . Wogólę dostałeś na maila jakies info ze wysłali i np numer paczki ? Jak nie dojdzie do piątku to wołaj o zwrot kasy i tyle . Dzisiaj po powrocie pracy miałem zamiar zasiąść do kampanii ... odpaliłem gierkę i już miałem włączyć kampanie ,ale mówie łupnę jeden meczyk w multi no i ..... skończyło się na 3h w multi i zero kampanii qwa multi daje cholernie radę i o dziwo dzisiaj trafiłem raptem na 4 kolesi z obrzynem tak wszyscy jak bóg przykazał z Gnaszerami Nic nie wyslali ,dzwonilem czekaja na dostarczenie towaru od dostawcy .Szkoda gadac.
Opublikowano 21 września 201113 l Nic nie wyslali ,dzwonilem czekaja na dostarczenie towaru od dostawcy .Szkoda gadac. NO to na co Ty czekasz chłopie ,anuluj to zamówienie i wołaj zwrot kasy .... nie wiem na co ty liczysz .Jak sklep nie ma gry jeszcze u siebie to pewnie w tym tyg . mieć nie będą . Więc jak chcesz czekać to czekaj ,ale na Twoim miejscu bym anulował to i kupił gdzie indziej .Widać ze merlin nie zna pojęcia preorder . Kończymy OT w temacie gry ,dalsza dyskusja http://www.psxextreme.info/forum/59-pchli-targ/ załóż odpowiedni temat i już Powodzenia
Opublikowano 21 września 201113 l http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/gears-of-war-3-launch-theme Gdyby ktoś chciał czuć klimat nawet podczas pracy z Windą 7.
Opublikowano 21 września 201113 l o 20:40 startujemy z kumplem z kampanią od początku w coop najlepiej 4.Jak ktoś ma ochotę pograć do 00:00 - 01:00 to dawać znać online bo będę nonstop (najlepiej jakby ktoś miał insane odblokowany i chciał robić bo wtedy fun większy z gry popeqPL pozdro
Opublikowano 21 września 201113 l Polecam do poczytania w czasie, kiedy gra się instaluje na dysku albo w przerwie na kanapkę z szynką. No, Ci co nie grali jeszcze w żadne Gearsy też znajdą to ciekawym Tło historyczne uniwersum Gears of War @Psyko: wyposażę mojego ledwo zipiącego laptoka w to <3
Opublikowano 21 września 201113 l O, z checia przeczytam, bo przez dluzszy okres niektore watki fabularne mi pouciekaly.
Opublikowano 21 września 201113 l Hehe nie ma jak dostac mila wiadomosc przed spaniem w sprawie pre-odera GOW 3 z Merlin.pl Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie. Wyjaśnienie dostępności opóźnionych pozycji może potrwać około 14 dni. No to chu........j .
Opublikowano 21 września 201113 l Szybko to anuluj, żądaj zwrot kasy i leć do najbliższego sklepu po kopię gry, proste. Edytowane 21 września 201113 l przez MaZZeo
Opublikowano 21 września 201113 l Dawac torrenta z girsami!! jesteś jakiś upośledzony, czy jak? HeHe dobre
Opublikowano 21 września 201113 l Torrent jest tylko ma nowe zabezpieczenia i narazie cwaniaczki musza sie obejsc smakiem.
Opublikowano 21 września 201113 l Gearsy są do(pipi)ane, brakowało mi takiego multi. Grałem kampanie 10 minut, więc nie wiem zbytnio jak się wychodzi ze zwarcia, ale i tak jest grubo!
Opublikowano 21 września 201113 l No pograłem "trochę" i muszę przyznać,że wszystko jest wypas poza tym dbs'em chociaż mimo wszystko nie widziałem aż tylu noobków latających z tym badziewiem co w becie,a tak przy okazji to czy epic nie miało sprawić żeby dbs świecil się jak choinka??.Gnasher siedzi jak w jedynce,k/d ratio fajne nic tylko grać.BTW ktoś mi powie czy mad world na gridlocku odpala się tylko przy jakiejś specjalnej okazji/trybie?? Edytowane 21 września 201113 l przez przypot
Opublikowano 21 września 201113 l Torrent jest tylko ma nowe zabezpieczenia i narazie cwaniaczki musza sie obejsc smakiem. Ode mnie juz dwoch polecialo po raz pierwszy od dawna po oryginal Na friends liscie wszyscy graja w Gearsy. Gasz, co ta gra zrobila z ludzmi!
Opublikowano 21 września 201113 l easye, a Ciebie nie mam na liscie ;] Jutro dodam, gdzies mi sie zapodziales po kupnie nowej konsoli
Opublikowano 21 września 201113 l Dawac torrenta z girsami!! i tak nie zagrasz Hehe nie ma jak dostac mila wiadomosc przed spaniem w sprawie pre-odera GOW 3 z Merlin.pl Niestety z powodu opóźnienia dostaw od naszych dostawców nie będziemy mogli zrealizować go w deklarowanym wcześniej terminie. Wyjaśnienie dostępności opóźnionych pozycji może potrwać około 14 dni. No to chu........j . ja i kumple dzisiaj dostaliśmy @ od merlina że paczki wysłane, jutro powinna gra przyjść
Opublikowano 21 września 201113 l Na upartego zagra,z tym że może się liczyć z banem na dzień dobry, zaraz po zalogowaniu się na lajwa
Opublikowano 21 września 201113 l Rozyebalem dzis cala druzyne jednym granatem na old town ;f Wpadlo 6 odznaczen za te jedna akcje xD
Opublikowano 22 września 201113 l Multi jest masakrycznie grywalne, ale obrzyn doprowadza mnie do furii ;/