Opublikowano 6 stycznia 201213 l hehe no spoko,to sobie czekajcie na to "kiedyś" a ja tymczasem poganiam sobie savage grenadier'em elite i mechanic baird'em w oryginalnych kolorkach;)
Opublikowano 6 stycznia 201213 l Dzisiaj wyszła nowa aktualizacja. Orientuje się ktoś co poprawia ;d ? O jakiej aktualizacji mówisz ??? odpaliłem dzisiaj GoW3 po jednodniowej przerwie i nie miałem żadnej aktualizacji . 4 stycznia odpalilem konsolke okolo 16 i wyskoczyla mi mala aktualizacja 3megowa. mozliwe ze byla ona pare dni wczesniej Jak się usunie z DYSKU TWARDEGO grę (+ ew. odłączy się od netu) to po ponownym zgraniu gry na TWARDY ponownie trzeba sciągnąć (z reguły kilkumegową) aktualizację każdej gry - może to ten przypadek ?
Opublikowano 6 stycznia 201213 l "I’ve Done it All! – Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)" Ja yebie...co prawda mam już znaczną większość ribbons'ów, ale niektóre za horde i bestie są strasznie zyebane. I zabicie kogoś granatem dymnym .
Opublikowano 7 stycznia 201213 l "Rozwal eksplozją tickera trzech przeciwników na raz" również? Niektóre ribbony są walnięte.
Opublikowano 7 stycznia 201213 l "I’ve Done it All! – Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)" Ja yebie...co prawda mam już znaczną większość ribbons'ów, ale niektóre za horde i bestie są strasznie zyebane. I zabicie kogoś granatem dymnym :confused:. To jest łatwe - (najlepiej) na niskim poziomie trudnośći przyczepić pacjentowi granata i w końcu się uda zabicie . "Rozwal eksplozją tickera trzech przeciwników na raz" również? Niektóre ribbony są walnięte. To może łatwo wpaść jak pacjenci są (przez kogoś innego) już powaleni i wybuchem się ich załatwi - choć na nieustawce może to (zaistnienie takiej sytuacji) trochę potrwać .
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Sam zdobyłem ją po raz pierwszy wczoraj. Zupełny przypadek gdzie kolo akurat wrzasnął Wretchem na zgraję bojowników ruchu oporu a ja sobie gromko eksplodowałem. Widziałem na YT kolesi, którzy niektóre Onyxy wywinęli po kilkanaście razy. Mody?
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Ale co wy się napinacie tak na te onyxy i ribbony ... wpadnie to wpadnie dramy nie ma ....a calak .. jak z czasem wpadnie ( za jakieś 3 lata ) to świetnie ,a jak nie to nic mi nie ubędzie . Mnie już raz wyzerowali poszło w cholerę 20 onyxów 96lvl i masa ribbów .Nie mam zamiaru się już napinać przy tej grze aby coś tam specjalnie masterować jak masochista . Teraz tylko czysty fun z rozgrywki ze znajomymi czy też samemu na multi i jakoś wszystko wpada bez zbędnego masochizmu . Swoją drogą EPIC specjalnie dokłada do pieca takie wygórowane rzeczy tylko po to aby ludzie grali jak najdłużej w gow3 już sam pomysł z onyxami jest poraniony .... jak można rozegrać xxxx meczy na skrzydłowym ,a gdzie inne tryby . Jestem ciekaw co wymyślą w kolejnych DLC jak brać na poważnie zapowiedzi /ploty ze gow3 ma mieć 2tys GS to powinno wyjść jeszcze jedo DLC dam sobie rękę uciąć ze bedzie zawierać jakieś masochistyczne osiągnięcia A tym czasem .... zapraszam do wspólnego grania
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Czy jak swój dysk z profilem i dodatkiem podłączę do konsoli kolegi to będziemy mogli na niej przejść ten dodatek na splicie ?
Opublikowano 12 stycznia 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=-CUKQE-xN-4 Edytowane 12 stycznia 201213 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 stycznia 201213 l Jakiś czas temu pisałem o przejściu i wyjściu ponad 50 falę na mapie ŁAWICA ; doszłem wtedy do 59 fali ; niedawno znajomy potwierdził to i sam doszedł do 51 fali , też na ŁAWICA ; poza tym na tej mapie zdarza się że punkty są (co najmiej) kilka razy pomnażane - mi się to zdarzyło jak strzelałem z karabinu stacjonarnego i w kilkanaście sekund wpadło mi 6000-7000 pkt , a załatwiałem kilku małych/średnich przeciwników . Tak więc próbujcie szczęścia na ŁAWICA - na RANKINGOWYCH rozgrywkach mi się to zdarzyło , więc tam grajcie .
Opublikowano 16 stycznia 201213 l http://www.xbox360ac...ad.php?t=330268 Nie wiem czy ci kolesie kupują te wszystkie dodatkowe konsole czy pożyczają, ale zdobycie Seriously 3.0 na poważnie komuś skraca żywotność szarych komórek. Siedzi jeden typ przy 4ech konsolach i nabija kille oraz score matchowy. Paranoja!
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Hejka, jestem nowy na tym forum ale gdyby ktos kiedys gral i mial ochote na wspolny versus, horde lub bestie, ew. kampanie na insane to dajcie znac. Gamertag taki sam jak nick. Pozdrawiam
Opublikowano 16 stycznia 201213 l Lagi raz są mniejsze,raz są większe a czasem w ogóle ich nie ma. Wszystko zależy od łącza hosta bo,na początku jak były "dedyki" + 5mln osób grających naraz= dobra bezlagowa gra. Teraz jak spojrzymy to 100k nawet nie gra naraz.
Opublikowano 16 stycznia 201213 l ktoś się orientuje o której godzinie w PL będą mapy z Fenix Rising ?
Opublikowano 16 stycznia 201213 l ktoś się orientuje o której godzinie w PL będą mapy z Fenix Rising ? już się zaczyna ? teraz będzie milion pytań o której czy już są , ja już mam itp itd . Za pewne ukarzą sie wraz z aktualizacją marketu ok 12 lub ok 16 tak jak startują wszystkie ewenty . oczywiście jak nie będzie żadnych problemów tak jak przy 3 DLC
Opublikowano 16 stycznia 201213 l no lagi Lagi raz są mniejsze,raz są większe a czasem w ogóle ich nie ma. Wszystko zależy od łącza hosta bo,na początku jak były "dedyki" + 5mln osób grających naraz= dobra bezlagowa gra. Teraz jak spojrzymy to 100k nawet nie gra naraz. Ostatnimi czasy nie doświadczam. Olałem TDMy na rzecz hordy i bestii i w tej ostatniej miałem jeden dzień przeebany w temacie lagów, ale poza tym jest tip top. Edytowane 17 stycznia 201213 l przez Yap
Opublikowano 16 stycznia 201213 l no lagi Ja ostatnio miałem dłuższą przerwę od GoW3 i jak wróciłem to stwierdziłem że jest coś na rzeczy bo strasznie beznadziejnie mi się grało. Ostatnimi czasy dużo bardziej wolę sesje w Gears'y 'jedynkę' niż w 'trójkę'.
Opublikowano 17 stycznia 201213 l Jakby kto nie wiedział, to by zrobić "prestiż" trzeba wejść w statystyki, ustawić się na podsumowaniu (pierwsza karta z widocznym skinem do multi) i wcisnąć (X). Jak ktoś ma polską wersję to będzie to się nazywało "powtórka" :F