Opublikowano 3 lipca 201113 l Świetne te mapy, będzie jatka. Tylko te zielone graniastosłupy trochę psują widoczki, mogliby to jakoś inaczej rozwiązać. Mi się wydaje, że to tylko jakieś placeholdery tymczasowe.
Opublikowano 3 lipca 201113 l Obejrzałem początek tej kampanii i tam co cut scenka to jakiś bug jest albo dziwny drop fps. A te zielone cosie to właśnie jakieś głupoty wynikające że to beta.
Opublikowano 3 lipca 201113 l Ta wersja zawiera podobno tylko niecale 3 chaptery:) Edytowane 3 lipca 201113 l przez Magik
Opublikowano 3 lipca 201113 l Po tym co do tej pory pokazali, to w multi Gearsy wyglądają lepiej niż Uncharted 3.
Opublikowano 3 lipca 201113 l Dokładnie, jestem pod wielkim wrażeniem mapy Azura i wyciskania takich możliwości z Naszych poczciwych już konsol
Opublikowano 3 lipca 201113 l Podoba wam się Azura to spójrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=TCFuvNUa2H4 Swoją drogą nadal mam w pamięci ten obrazek Uploaded with ImageShack.us Nie przyglądałem się dokładnie tym filmikom, ale chyba nie widać było niczego związanego z Aftermath, Dry Dock, Cove, Jacinto, Artillery, BloodDrive, Clocktower, Day One i River,czyli 9 map. Pytanie więc czy te mapy istnieją, czy nie i czy po prostu ich nie ma w tej wersji, a może część z nich będzie bonusem dla pre-orderowców... Nie wiem no, IMO 10 map to trochę mało, mogło być więcej np. 15 + reszta w DLC. EDIT: Albo inaczej, mapy Aftermath, Dry Dock, Cove i Artillery będą jeszcze w podstawce, za to Jacinto, Bloodrive, Day One i River to zapewne będzie DLC coś w stylu Flashback, tyle że z mapami z GoW2 Edytowane 3 lipca 201113 l przez MaZZeo
Opublikowano 3 lipca 201113 l Tak w ogóle to trochę podejrzany ten wyciek. Microsoft i Epic nic nie blokują co trafia na youtube'a.
Opublikowano 3 lipca 201113 l Jeśli faktycznie coś wyciekło to mam nadzieje ze posypią się bany .Tak jak to było przy premierze MW2 też był wyciek ,a w dniu premiery fala banów .Z mojej listy znajomych zginęło aż 10 nicków .
Opublikowano 3 lipca 201113 l Nie przyglądałem się dokładnie tym filmikom, ale chyba nie widać było niczego związanego z Aftermath, Dry Dock, Cove, Jacinto, Artillery, BloodDrive, Clocktower, Day One i River,czyli 9 map. Dry Dock: http://www.youtube.com/watch?v=Q32magXN9dQ
Opublikowano 3 lipca 201113 l Mazzeo, tę mapkę z filmiku pokazywali już na E3 na gameplay'ach z hordy. A co do mapek to Dry Dock jest widoczny w poprzednim filmiku, który ktoś wklejał. Jak koleś przegląda mapy to jest Dry Dock. Obstawiam że ten spis mapek to nie fake, pewnie będzie w podstawce ok 10 mapek, a reszta jako DLC. Mam nadzieję że nie będą nawalać tylu mapek co w GoW2, albo przynajmniej będą lepsze jakościowo bo w "dwójce" było sporo nudnych i słabo przemyślanych.
Opublikowano 3 lipca 201113 l No tak jak mówiłem niedokładnie przeglądałem te filmiki. A Dry Dock fajny, przypomina mi jedną mapę z Black Ops.
Opublikowano 4 lipca 201113 l Graficznie wszystko pięknie ale.... gdzie jest klimat ?? czy morze plaża i palmy pasują do GOW .... no i ten nieszczęsny Civilian Cole wyglada jak alfons kto to wymyślił
Opublikowano 4 lipca 201113 l częściowo się zgadzam z tym, kolorowa mapka na plaży nie pasuje do GOW ale tylko jedna tak mocno się wyróżnia, takie Mercy czy Azura są kapitalne brakuje mi mapki w śniegu i deszczu, może jeszcze jeszcze jakiejś w podziemiach Locustów
Opublikowano 4 lipca 201113 l Moim zdaniem podziemia dużo lepiej wyglądały z w GoW1 jak i mapka Process, która jednak ma strasznie odstraszającą kolorystykę, a w "dwójce" mapki te "u locustów" są strasznie słabe i monotonne. W ogóle podziemia, oprócz samego początku jak szturmujemy "Pustkę", w GoW2 wyglądały strasznie słabo. Te miasto locustów...Nexus, po jakiejś godzinie gry wszystkie lokacje wyglądały podobnie. Moim zdaniem kampania w GoW2 była słaba w momentach podziemnych, a niestety większość gry się tam działo.
Opublikowano 4 lipca 201113 l Graficznie wszystko pięknie ale.... gdzie jest klimat ?? czy morze plaża i palmy pasują do GOW .... no i ten nieszczęsny Civilian Cole wyglada jak alfons kto to wymyślił Szarobure w kolejnej odsłonie byłoby już nudne, dla odmiany dobre posuniecie no i więcej nowych alfonsów w multi przybędzie Edytowane 5 lipca 201113 l przez Bushisan
Opublikowano 7 lipca 201113 l http://muve.pl/xbox-360/akcesoria-gears-of-war-3?page=1 breloki naprawdę niezłe, szkoda że nie mają białej/czarnej koszulki z logiem GOW
Opublikowano 7 lipca 201113 l COG Tagi powinni do limitek dorzucać . W sumie gadżety całkiem fajne i wcale nie takie drogie. Dzięki za namiary B Daddy.
Opublikowano 8 lipca 201113 l No przecież dorzucają Dog Tagi do zwykłej wersji. Masz Gra + smycz + Dog Tagi.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Właśnie DOG tagi, a nie COG Tagi . A chodzi mi o to że w limitce powinno być to zawarte, tej średniej bo w tą wypasioną z figurką Marcusa tak czy inaczej się nie pakuję.