Opublikowano 27 lipca 201113 l nagrody dla avatarów http://avatarawards.ninjasfate.com/retail/gears-of-war-3/
Opublikowano 27 lipca 201113 l Panowie, ja mam takie pytanko bo zaklepałem już trochę czasu temu preorder w sklepie PE, ale w końcu się namyśliłem i postanowiłem że wezmę limitkę Gears'ów. Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo?
Opublikowano 27 lipca 201113 l Dzwon tam ja już 2 razy u nich zmieniałem pre-ordera i nie miałem żadnych problemów
Opublikowano 28 lipca 201113 l Szukałem na stronie sklepu PE jakiejś opcji żeby odwołać ten preorder, ale nie znalazłem. Czy muszę go odwołać jakoś telefonicznie? Mailowo? Osobiście nie mam najlepszego zdania o sklepie PE a właściwie o pracujących tam osobach ,olewająco podchodzą do klienta . Sam kiedyś próbowałem odwołać pre-orderka na FIFE10 , maile i ozmowa na GG były olane . Pomógł tel . Przy zamówieniu GoW2 grę dostałem 3 dni po premierze mimo zapłaty z góry ... jak chciałem się dowiedzieć co z moją grą to panowie na GG zmieniali status na niedostępny ... Najlepiej jak zadzwonisz i anulujesz to "ustnie" ,a co do limitek to polecam gram.pl mają najniższe ceny chodź nie wiem czy mają LGOW3 no i ultima mają wszystkie wersje limitek .
Opublikowano 29 lipca 201113 l Mam pytanie dotyczace GOW2 i GOW3. Przy kupnie limitowanej gow2 dostalem kod na zlotego lancera i (chyba) hammerbursta. Chwile pogralem w gre z tymi skinami na bronie ale sprzedalem xboxa i kupilem nowego dopiero przed beta gears3. Znowu mam GOW2 ale skinow do broni juz nie. Jak je odzyskac? Jezeli nie da sie ich jakos przywrocic to ciekawi mnie czy i tak dostane zlote bronie w GOW3. Z tego co wiem wszyscy ktorzy dostali je w GOW2 beda mieli je rowniez w GOW3. Co o tym myslicie? Te skiny to nic wielkiego ale skoro moglbym je miec to dlaczego nie? Edytowane 29 lipca 201113 l przez duzyBYK
Opublikowano 29 lipca 201113 l Te skiny zachowują się chyba jak każde DLC. Więc jeżeli masz swoje konto to wchodzisz w historię pobrań i pobierasz je jeszcze raz.
Opublikowano 30 lipca 201113 l Limitka za 199zł: http://www.ultima.pl/gears_of_war_3_edycja_limitowana_kod_do_bety/i10136/
Opublikowano 31 lipca 201113 l Łap plusa, zawsze wiedziałem że warto troszkę poczekać z pre-orderem :]
Opublikowano 31 lipca 201113 l Szkoda tylko, że limitki mają takie beznadziejne okładki Nijak nie nawiązująca do Gearsów. W ogóle co niby jest na tej okładce
Opublikowano 31 lipca 201113 l Ta okładka przedstawia jakiś medal COG'ów, ale fakt, okładka jest troszku lipna.
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l Napisałem do Ultimy, spytałem się czy gra będzie w polskiej wersji językowej i co z dodatkami do pre-orderów w postaci skinów do multiplayera. Skoro w USA czy UK są to czemu nie u nas? W końcu mamy Live. Dam znać jak dostanę odpowiedź.
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l Sama gra na pewno będzie z polskimi napisami. W większości sklepów jest informacja że to wersja z polskimi napisami.
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l Sama gra na pewno będzie z polskimi napisami. W większości sklepów jest informacja że to wersja z polskimi napisami. Jeszcze kilka dni temu tylko gram.pl podawał oficjalnie ze GoW bedzie w PL (napisy ) wszystkie sklepy podawały bezpiecznie ze gra bedzi w języku ANG . Ultima do tej pory ma info tylko o Angielskiej wersji językowej ,PSX zmienił już na PL (napisy) .
Opublikowano 1 sierpnia 201113 l Witam, Prawdopodbnie powinny byc napisy polskie ale jeszcze to musimy potwierdzic. Odnosnie dodatkowów nie mamy jeszcze informacji ale tez bedziemy meczyc Microsoft w tej sprawie Pozdrawiam,
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Trailer z hordy http://www.gamersyde.com/stream_gears_of_war_3_five_against_all-22480_en.html
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Ta w tle leci ten kawałek Ice T, który był zapowiadany na E3 . Edytowane 2 sierpnia 201113 l przez barcelona fan
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Zespół nazywa się Bodycount. Profil GoW na Facebooku ma aplikację rozdającą kody na dodatkowy model postaci do GoW3, zapraszam - http://www.facebook.com/gearsofwar?sk=app_126086684151640 (trzeba najpierw polubić cały profil).
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Zespół nazywa się Bodycount Aha ni wiedziałem nie słucham tego rodzaju muzyki Ps:Dzieki barth mam już dodatkowy model
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Jak ja nie trawię tych fejsbukowych durnot. Dodatkowy skin do multi za parę kliknięć. Nie przesadzaj. Zresztą, jak nie chcesz tego contentu to nikt cię nie zmusza. W ogóle kogo to obchodzi czy kod generujesz na fb czy na jakiejś specjalnie przygotowanej stronie?