Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Justified [FX]

Featured Replies

Opublikowano

Czwarty sezon także wybitny. Świetna decyzja, by serial po kilku lżejszych numerach jednak skupił się na poważniejszej historii, w zasadzie cały czwarty sezon to jeden wątek. Raylan i Boyd urastają do miana postaci tragicznych, a ostatnie kilka odcinków to nieustanne napięcie, kilkugodzinny punkt kulminacyjny. Rewelacja.

Edytowane przez ogqozo

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Finałowy sezon - 20 stycznia   http://hatak.pl/artykuly/justified-i-zawod-amerykanin-znamy-daty-premier

• wciagnalem ostatnio cale 5 sezonow. 4 ogladalem do 8 rano bo nie moglem przestac.   zaje.bistosc na maksa. raylan jest absolutnym przekozakiem, nie czesto zdarza mi sie tak sympatyzowac z jakims boh

• Odcinek z zabarykadowanym więźniem na komisariacie w pierwszym sezonie rządzi.

Opublikowano

jestem w połowie czwartego sezonu i jak do tej pory ten serial jest wyśmienity, Givens jako współczesny rewolwerowiec z refleksem grzechotnika od razu budzi sympatię (aż ciężko uwierzyć w to, że to ten sam drewniany Olyphant który grał w Hitmanie czy Deadwood), Art jest do zjedzenia, Duffy wywołuje zimny dreszcz; wybornie się to ogląda

oczekiwałem niezłej produkcji, a jest goty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O SHIT (pipi)A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

sciagam na probe dwa sezony, obym sie nie zawiodl

Opublikowano

lepsze to od banshee ? (ktore okazalo sie dobre faktycznie, ale SOTY 10/10 to to nie jest)

Opublikowano

Mialem na liscie juz od dawna, ale nikt mi tego nigdzie nie polecał, dopiero tutaj. Banshee było strzałem w 10, wiec trzeba i to sprawdzic.

Opublikowano

obejrzalem kiedys dwa odcinki i sie niestety zawiodłem, jednak gra aktorska pana szeryfa mnie dobija tak samo jak w  deadwood.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dwóch odcinkach widać, że serial nie zwalnia tempa.

Zapowiada się mocny sezon.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co za odcinek, wow! No co tam się nie wydarzyło. Sama końcówka przy whiskey też mocna.

GOTG.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wciagnalem ostatnio cale 5 sezonow. 4 ogladalem do 8 rano bo nie moglem przestac.

zaje.bistosc na maksa. raylan jest absolutnym przekozakiem, nie czesto zdarza mi sie tak sympatyzowac z jakims bohaterem w serialu. jego dialogi z bandziorami moglbym ogladac bez konca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

osz(pipi)a. czekac do konca sezonu i zrobic maraton czy jechac co tydzien?

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

finał

chyba podświadomie spodziewałem się góry trupów, ale nie, wszystko się kończy z wyczuciem i na poziomie

-We dug coal together.

-That's right.