Skocz do zawartości

Justified [FX]

Featured Replies

Opublikowano

Czwarty sezon także wybitny. Świetna decyzja, by serial po kilku lżejszych numerach jednak skupił się na poważniejszej historii, w zasadzie cały czwarty sezon to jeden wątek. Raylan i Boyd urastają do miana postaci tragicznych, a ostatnie kilka odcinków to nieustanne napięcie, kilkugodzinny punkt kulminacyjny. Rewelacja.

Edytowane przez ogqozo

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Finałowy sezon - 20 stycznia   http://hatak.pl/artykuly/justified-i-zawod-amerykanin-znamy-daty-premier

• wciagnalem ostatnio cale 5 sezonow. 4 ogladalem do 8 rano bo nie moglem przestac.   zaje.bistosc na maksa. raylan jest absolutnym przekozakiem, nie czesto zdarza mi sie tak sympatyzowac z jakims boh

• Odcinek z zabarykadowanym więźniem na komisariacie w pierwszym sezonie rządzi.

Opublikowano

jestem w połowie czwartego sezonu i jak do tej pory ten serial jest wyśmienity, Givens jako współczesny rewolwerowiec z refleksem grzechotnika od razu budzi sympatię (aż ciężko uwierzyć w to, że to ten sam drewniany Olyphant który grał w Hitmanie czy Deadwood), Art jest do zjedzenia, Duffy wywołuje zimny dreszcz; wybornie się to ogląda

oczekiwałem niezłej produkcji, a jest goty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O SHIT (pipi)A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

sciagam na probe dwa sezony, obym sie nie zawiodl

Opublikowano

lepsze to od banshee ? (ktore okazalo sie dobre faktycznie, ale SOTY 10/10 to to nie jest)

Opublikowano

Mialem na liscie juz od dawna, ale nikt mi tego nigdzie nie polecał, dopiero tutaj. Banshee było strzałem w 10, wiec trzeba i to sprawdzic.

Opublikowano

obejrzalem kiedys dwa odcinki i sie niestety zawiodłem, jednak gra aktorska pana szeryfa mnie dobija tak samo jak w  deadwood.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dwóch odcinkach widać, że serial nie zwalnia tempa.

Zapowiada się mocny sezon.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co za odcinek, wow! No co tam się nie wydarzyło. Sama końcówka przy whiskey też mocna.

GOTG.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wciagnalem ostatnio cale 5 sezonow. 4 ogladalem do 8 rano bo nie moglem przestac.

zaje.bistosc na maksa. raylan jest absolutnym przekozakiem, nie czesto zdarza mi sie tak sympatyzowac z jakims bohaterem w serialu. jego dialogi z bandziorami moglbym ogladac bez konca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

osz(pipi)a. czekac do konca sezonu i zrobic maraton czy jechac co tydzien?

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

finał

chyba podświadomie spodziewałem się góry trupów, ale nie, wszystko się kończy z wyczuciem i na poziomie

-We dug coal together.

-That's right.