Opublikowano 18 listopada 201014 l Autor Ja mam polskie konto i eksport piosenek chyba nie działa. Mam 25 cyfrowy kod, wpisuje pierwsze 16 i du.pa. Może to przez to, że wczoraj nawet stronka rockband.com miała przerwę techniczną. Sprawdzę to dziś. To daj znać mi potem, jak możesz Spróbujcie wpisywać bez "-", ja też miałem problem i dopiero za którymś razem udało się dokonać exportu.
Opublikowano 18 listopada 201014 l Wpisuje bez "-". Dziś się nadal nie udało. Co do pisania do EA to podobno na początku tylko trzeba było tak robić. Teraz wystarczy pierwsze 16 znaków z 25znakowego kodu. Czytałem na forach i ludzie mówią, że czasami to dopiero za kilkadziesiątym razem załapuje.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Keyboardy po 59Ł na Amazonie, aczkolwiek nie wiem jak z wysyłką. Na Allegro jest też jedna aukcja- koleś sprzedaje po 3 stówy z hakiem.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Napiszcie na support czacie EA, dadzą wam te kody z miejsca. Mi dali nawet dwukrotnie, bo raz wpisałem na złym koncie, tam gdzie nie miałem MSP.
Opublikowano 30 listopada 201014 l mój problem juz sie rozwiazal na stronie exportu zamiast 3 okienek po 4 znaki pojawily sie cztery wiec kod z instrukcji sie miesci glupim rozwiazaniem jest tylko to, ze piosenki sie sciaga, a nie importuje z plyty
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Autor Keyboard wysłany w niedzielę, dzisiaj już dotarł kurierem (amazon.co.uk).
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Autor poka jakieś fotki PS. Wskoczyłem od razu na Pro expert i zabolało Trzeba jednak zaczynać od Pro medium. Edytowane 2 grudnia 201014 l przez jarken
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Wow, nawet pasek jest. Gratuluję zakupu. Kiedyś pewnie też kupię, ale priorytet to Kinect na razie
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Autor Nie czekaj za długo, jeszcze w międzyczasie zamkną HMX (nawet EA ich nie chce)
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Liczę, że kupi ich MS i zaciągnie do niewolniczej pracy nad exami dla Xboxa :potter:
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Trochę Ci zazdroszczę kb, ale za to niezbyt tego jakie piosenki będziesz musiał na nim grać... ; )
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Gierka rzadzi.Po nedznym i chujowatym tworze z bitel dzujsami to w koncu daje mi satysfakcje.GH:WoR poszlo sie fakac. Juz niedlugo sciagne pod strzeche pro-kita i wtedy dopiero mi bedzie dobrze
Opublikowano 4 grudnia 201014 l No i stalo sie,Dzis przytargalem na chate pro-kita i jest fajnie Mialem stycznosc tylko z perskusja z pierwszego RB, wiec takie rzeczy jak bezprzewodowosc, czy sila uderzenia, ktora ma wplyw na glosnosc, to dla mnie nowina. Jednak dodanie "3wymiaru" do grania to juz inna para kaloszy.Poczulem sie przez chwile, jakbym pierwszy raz siedzial za perkusja.Po chwili ogrania jednak sa postepy, ale jest zdecydowanie bardziej zlozenie i mozna mysle, smialo mowic o "pelnej symulacji" grania na dramsach Dzialaja tez dwa basy, lub jak kto woli jeden pedal moze sluzyc za hit-hat. Dla mnie miodzio Edytowane 5 grudnia 201014 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Właśnie, jak to jest z tym pedałem do HH? Mam włączoną opcję, dwa pedały, ale zawsze działają jako basówki.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l A to nie działa tylko w tym całym trybie improwizacji (gdzieś tak słyszałem, że jest coś takiego)?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Dzialaja wam poprawnie talerze?Mi jakos niebieski tak srednio.Znaczy trzeba dosc delikatnie go pykać bo przy mocniejszym jebnieciu zwyczajnie nie chce zaliczac nie wiem czy to kwestia jakiegos bugu czy tez moze jakis ustawien, a moze tez wady technicznej.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Ogolnie te talerze nie sa wybitne jezeli chodzi o jakosc i czulosc. Inne dzialaja ci ok? Jak nie wiesz czy jest to bug to wez przelacz talerze i sprawdz czy na innym tak samo sie dzieje
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Ewidentna wina talerza. Napisalem juz do support teamu.Licze na szybka wymiane.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l No nie chce sie zdziwic ze nie.To wina sprzetu i musza sie tym zajac.Nie ma to tamto