Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rock Band 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kawalki z jedynki dzialaja, ale oprocz mwtallicy, black sabath i ironow odpada jeszcze pare kawalkow odpada tez pare kawalkow z dwojki   a "eksport" wyglada tak na odpowiedniej dla twojej platfor

• wszystkie stare kawalki (1,2 dlc i zapewne lego i gd) maja wersje pro na perkusje i o tym chyba mowisz jak kupujesz nowe dlc to jest tam dostepny od razu tryb pro dla perkusji i klawiszy, a za bass i

• http://www.youtube.com/watch?v=KOXOwSYbcb0 Tak

Opublikowano

nie wysyłają, tylko chyba worldwide do baz wojskowych, to moglibyśmy sobie w Rammstein w niemczech odebrać, ale pewnie to odpada :potter:

Opublikowano

W (pipi)e ich mam! Wyćwierkałem co nieco do Rock Band Aide na Twitterze i dostałem odpowiedź, że w US ten miesiąc jest ekskluzywny dla Best Buy, które już nie ma zapasów. Dodatkowo, niemiecki sklep sprzedający te Squiery dał mi odpowiedź, że niestety - informacji ze strony, że po 29.04 należy sprawdzać - nie da się przeskoczyć :(

Ale, ale... ZAKUPIŁEM DZIŚ W NOCY PERKĘ Z RB3!11!11 Nareszcie drumy w RB i cała biblioteka nabierze pikanterii ;]

Opublikowano

Wiecie co - siedziałem sobie o 3 nad ranem przy komputerze, gadałem z kumplem i stwierdziłem, że pora to zrobić. Wbijam na Amazon UK, wkładam do koszyka perkę, fajnie, fajnie i nagle przeczucie jakieś mnie tknęło, żeby sprawdzić na Amazonie US. No i dobrze się stało, bo wyszło na to, że:

Amazon UK w dniach 11-14 marca wysłałby dopiero sprzęt, a za wszystko zapłaciłbym 550 zł.

Amazon US tego samego dnia wysłał (zamawiałem wtedy, kiedy u nich jeszcze pewnie 9 był :)), ma przyjść 17 marca, a za całość zapłaciłem 450 zł.

Deal jak się masz! Accoun, oczywiście owa o perce z RB3 z talerzami <fap fap fap> Rzekomo perka ma być u mnie na moje imieniny, co mnie cieszy niezmiernie :D

Opublikowano

Wiecie co - siedziałem sobie o 3 nad ranem przy komputerze, gadałem z kumplem i stwierdziłem, że pora to zrobić. Wbijam na Amazon UK, wkładam do koszyka perkę, fajnie, fajnie i nagle przeczucie jakieś mnie tknęło, żeby sprawdzić na Amazonie US. No i dobrze się stało, bo wyszło na to, że:

Amazon UK w dniach 11-14 marca wysłałby dopiero sprzęt, a za wszystko zapłaciłbym 550 zł.

Amazon US tego samego dnia wysłał (zamawiałem wtedy, kiedy u nich jeszcze pewnie 9 był :)), ma przyjść 17 marca, a za całość zapłaciłem 450 zł.

Deal jak się masz! Accoun, oczywiście owa o perce z RB3 z talerzami <fap fap fap> Rzekomo perka ma być u mnie na moje imieniny, co mnie cieszy niezmiernie :D

no ja własnie od 3 dni staram sie kupic z angielskiego amazona, pierwszy raz cos tam kupuje i wywala mi blad przy probie pobrania kasy z karty,

karta z mbanku i nie wiem czemu nigdzie sie nie wpisywalo tych 3 cyfr z tylu karty

teraz sprobowalem kupic w usa i zobacze co z tego wyjdzie, jak znowu zonk to bede prosil o pomoc

thehut gdzie kupilem gitare i klawisze nie ma perkusji, to samo w videogamesplus a shopto nie wysyla do Polski

wiecej sklepow nie znam:(

edit:

obciazenia na koncie

13-03-2011 27-03-2011 2,93 PLN Amazon.com AMZN.COM/BILL Standard

13-03-2011 27-03-2011 424,53 PLN Amazon.com AMZN.COM/BILL Standard

a wiec raczej sie udalo, ku.rwa dzieki keymaker, zwlaszcza, ze liczylem sie z wydatkiem rzedu 600zl

ps 17 marca mam urodziny

Edytowane przez ....

Opublikowano

Błąd - pisałem o imieninach, a Ty o urodzinach - wywód, który tu był okazał się być nieważny :potter:

Mam perkę, doszła wczoraj - 2 dni przed planowanym terminem!!!!! OMFG, DHL z USA dał radę 1!111! Już jest jeden filmik u mnie na kanale YT, właśnie uploaduję kolejny <3

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

Witam, szybkie pytanko- chce wrzucic kawalki z rock band 2 do 3, na necie instrukcja jest dokladna ale nie wchodzi mi kod z RB2, ktos juz cos takiego mial? wie jak to obejsc/ rozwiazac?

Edytowane przez matek_79

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem, na allechu.jowo wychodzi taniej niż na amazonie. Za nówkę 1120 z kurierem dziweczki! Plus RB3 i DLC zeby sobie w wakacje pograc.

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Ej bąki. Czy drumsowy Pro Mode dostępny jest także w importowanych kawałkach z RB1 i RB2? Gdzieś trafiłem na takie info i chciałbym potwierdzić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest że jakkolwiek dobrze bym nie zagrał danej piosenki na pro drumsach to i tak w 90% przypadków wyskakuje "adaśko rozpjerdala cię o 20k punktów" :/ No ja rozumiem, Adasiek to jest bot, ale nawet jak jakieś 30 Seconds to Mars zrobię na 5 gwiazdek to pojawia się "score 20 000 more points to beat jarken pl's score". Na podstawowym zestawie ta różnica była maks parę tysięcy pkt, zazwyczaj zresztą byłem na równi/lekko lepszy. Wiem, że jeszcze w pełni nie ogarniam gry z talerzami, ale żeby Zbyszek bił mnie o kilkadziesiąt k w najłatwiejszych piosenkach? NIGGA PLEASE.

</butthurt>

Opublikowano

A grata z włączonymi czy wyłączonymi fillami?

Opublikowano

LOL, instynktownie chciałem na zlubciać post jarkena klikając jakieś "Lubię to!" :potter:

@qb3k: skilluj, a może i kiedyś uda Ci się Barona prześcignąć ;]

Opublikowano

Wg wiki wywalili ze store. Powodów nie podano...

[EDIT]

Podobno zmienili wytwórnię, a ta zarządała wycofania kawałka... <_<

Edytowane przez Accoun

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kuwaaa, czy to prawda, że wycofali z produkcji Squiera do RB3?? Na to wygląda, akurat teraz, kiedy chciałem w niego wreszcie zainwestować i dostałem możliwość zagrania RHCP... W Rocksmith nie jara mnie tracklista. Czy to znaczy, że Harmonix rezygnuje z gry na prawdziwym wiośle w swojej gierce?