Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Fun Day 2010

Featured Replies

Opublikowano

A Black_Medusa niech żałuje, ze go nie było ;f

Na szczęście świat się jeszcze nie skończył :).. Pozostała nie jedna growa impreza, na której przyjdzie nam obalić to i owo.

Tymczasem czekam na start bloga i kilka obiecanych w nim tekstów vide "Jak złożyć konkretny zestaw Rock Band 2" :)

• Odpowiedzi 160
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 Nie chodzi mi o to czy z nim pijasz kubusie czy inne tymbarki, ale śmieszą mnie takie "znajomośći" Nic dla nich nie znaczysz, a jeszcz będziesz ich wyręczał w tym co do nich należy.   2 A czy t

• No cóż, chyba jeszcze nie zauważyłeś, że ja stoję po drugiej stronie barykady i jedyne co mogę sam zrobic to nawoływanie do bojkotu tej "akcji promocyjnej". Niestety nie mam takich znajomości jak Ty*,

• To z pewnością, ale tym razem prawdopodobnie zostanie ustalony odgórny limit osób, także na imprezę przyjadą tylko najbardziej zainteresowani imprezą gracze.   W związku z powyższym, proponuję już

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście, że to nie koniec świata, ale jest czego żałować :)

A blog już wystartował, ziom. Relacji z XFD nie ma, jak nie było, za to jest chociażby relacja z WCG i artykuł mojego autorstwa o Xbox Night :) Polecam sprawdzić na plxc.pl :)

Właśnie, kroi się jakieś XBN z okazji premiery Halo nowego i Kinecta. Trzymam rękę na pulsie, także spokojna głowa :)

A artykuł o gierkach muzycznych będzie i to niejeden - planuję właśnie całą serie wpisów.

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

Aaaaa, w ogole chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic typa, ktory po FunDayowym turnieju Band Hero po prostu ukradl konsole z gra :potter: Jesli to czytasz to wiedz, ze mozesz byc z siebie dumny - jestes geniuszem zla :whistling:

serio, odechciewa sie cokolwiek organizowac w obliczu takich sytuacji, zlodzieju yebany :/

A ja myślałem, że flaga to szczyt możliwości tychże ludzi. Na szczeście flage Lucek odzyskał. Ty też bądź bohaterem w swoim domu :)

Opublikowano

Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe.

Poka, poka.

Przepraszam, że nie ma jeszcze mojej obiecanej relacji, ale za dużo ostatnio piję i jeżdżę samochodem po zakorkowanej Warszawie, stąd opóźnienie !

Opublikowano

Lucek nawet w nocy do sąsiedniej wiochy po wódę jeździł. Istny heros nad herosy. Należy mu się laur FunDaya :D

• 2 tygodnie później...